Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny, nadrobilam Was
nie pamietam dokladnie co ktora pisala...wiem ze cos o szyjce, ale ja nie wiem jaka długa jest moja..
meza oczywiscie zabieram ze soba na usg, juz byl ze mna 2 razy, nawet specjalnie wolny dzien sobie zalatwia, mam nadzieje ze dostanie...chcemy podpatrzec płec, jesli teraz sie nie uda, to w 16 tyg mam kolejna wizyte
u mnie dopiero słonce sie przebija, wczesniej były chmury
-
Laski jeśli macie mdłości, wymioty koniecznie imbir ja od trzech dni dodaje do herbaty i ani razu nawet mnie nie zemdliło a dzisiaj nie bardzo mieliśmy co jeść, przekasiłam płatki i pojechalismy na zakupy bez herbaty bez porcji imbiru i co i pawik pod sklepem!!! Myślałam, że może to upływ czasu a nie imbir a jednak
Karola ja planuje lot na sierpień, gin powiedział że jak wszystko będzie ok to bez problemu. -
Mi szyjkę mierzą na USG i było 39, teraz jest 34 mm- w ciągu półtora tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 11:53
-
Dzięki za słowa otuchy trochę się uspokoiłam...byłam już później na siku i nic nie było...może faktycznie jestem teraz bardziej ukrwiona i stąd to się wzięło..czasem jak wydmuchuję nos to też mam krew więc coś w tym jest.. Poczekam poobserwuję..
Poszłam do apteki zapytać o coś na dziąsła i Pan w aptece powiedział że w ciąży to najlepiej płukać szałwią..więc ją kupiłam. oprócz tego jakiś znowu dziwny syf mi się robi pod ustami...kurde nigdy nie miałam problemów z cerą, żadnych trądzików nic, opryszczki jedynie się zdarzały - a teraz co róż coś mi wyłazi..
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Marimiko wrote:Dzięki za słowa otuchy trochę się uspokoiłam...byłam już później na siku i nic nie było...może faktycznie jestem teraz bardziej ukrwiona i stąd to się wzięło..czasem jak wydmuchuję nos to też mam krew więc coś w tym jest.. Poczekam poobserwuję..
Poszłam do apteki zapytać o coś na dziąsła i Pan w aptece powiedział że w ciąży to najlepiej płukać szałwią..więc ją kupiłam. oprócz tego jakiś znowu dziwny syf mi się robi pod ustami...kurde nigdy nie miałam problemów z cerą, żadnych trądzików nic, opryszczki jedynie się zdarzały - a teraz co róż coś mi wyłazi..mi lekarz powiedział, żebym się zaczęła przyzwyczajać do wszystkich nietypowych objawów które mam
-
nick nieaktualnydobrze, ze u mnie te krwawienia i plamienia sie skonczyly, ale odkurzacza do tej pory nie dotkne...wystraszylam sie ostatnim razie...
wczoraj ciagneły mnie wiezadła przy pachwinach, najgorzej bylo jak wstawalam z łózka, ale dzieki temu wiem, ze maluszek rosnie bo wszystko sie rozciaga... -
ja też mam wiele zmian, wysyp pryszczy na plecach, który o dziwo teraz zaczął się ciut zmniejszać, osłabienie organizmu, i jeszcze kaszle ktory juz mam od ponad 2 tygodni, znacie jakies syropki na odkrztuszenie dla ciezarnych sprawdzone?? ja już padam niby mniej kaszle ale w nocy się budzę i duszę
-
ewelinka coś z tym jest - bo też miałam problemów ostatnio z wypróżnianiem i tak ze 2-3 dni obyło się bez tej wizyty. I dzisiejsza poranna była taka jakby trochę cięższa - bo pupa chyba też chciała to zatrzymać
hehe i może od wysiłku poszło....To miałoby sens.
Byłam na dworzu 10 min z moim psem i nie dałam rady - za gorąco! 27 stopni w cieniu. W słońcu to chyba z 35. A miałam ubrane leginsy 3/4 i bezrękawnik(tunika) i myślałam że zdechnę. Wczoraj jak byliśmy na spacerze na plażu to nawet ramionka trochę opaliłam, ale to byliśmy tak po 15 więc aż tak słońce nie waliło no ale i tak kupiłam jakiś kapelusz od ukrainki jakiejś chybaale pod blokiem takiego dzierganego kapelusza chyba nie bede nosić
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Jesli chodzi o szyjke to ja mam wszystko ok. Zobaczymy jak dzis bedzie. Kuzynce zazela sie skracac dopiero w piatym miesiacu narazie jej kaze lezec i nic nie robic a za dwa tygodnie wizyta. Jak sie jes zcze bedzie skracac to wtedy zaloza jej krazek koszt jakies 400 zl. Bo na nfz tego nie robia.