Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale macie super brzuszki, ja nie wiem czemu mój tak nie rośnie
mnie na szczęście skurcze nie lapią
Karola ja też 13 i dogonimy
Olcia o której masz badania jutro?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój brzusio rano 11+6
12 tydzień
http://wrzucaj.net/images/2014/06/12/jaA8sQx.jpgeforts, kaarolaa, Ita, Qrczak, Bogusiar80, HANA, Paula84, Furia, Zemraa, aniar, Niespodzianek:), Marimiko, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka ja taki brzuch ostatnio z 8 lat temu mialam
zazdroszcze
Qurczaku ja tez mam taki bol ze jak mnie zlapie to chodze jak pogarbieniec i do tego kustykamkiedys mialam podwjrzenie rwy ale okazalo sie ze mam skolioze (3 lata przy biurku!) ale nie wiem czy to ona powoduje bol
Bajka lubi tę wiadomość
-
Śliczne brzuszki dziewczyny
każda po kolei coraz bardziej okrąglutka:)
jeszcze trochę i trudno w kadr będzie się zmieścić
leże sobie od południa, zgodnie z zaleceniem lekarza, wybiore się jutro na wizytę bo bym sobie nie darowała.
Rano wybrałam się po bułeczki i wstąpiłam do lumpiku. chyba trafiłąm na nową dostawę, bo drogo mnie zakupy wyniosły, za 3 ciuszki 40 zł, ale warto było. kupilam 2 bluzeczki ciążowe i getry z miejscem na brzusiu:)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jeśli chodzi o picie wody to również piję dużo w nocy, za każdym razem jak wstaje na siku czyli 3-5 razy. Ale dzisiaj to miałam rekord bo z powodu zatkanego nosa miałam cały czas sucho w ustach i wypilam przez noc ponad litr wody. Co oczywiście odbiło się na częstym wstawaniu hehehe.
A co do bólów to często mnie kuje po bokach ale też mi się kilka razy zdarzyło że i spojenie łonowe mnie pobolewało. Cieszę się że nie jestem sama bo czasem jak mnie coś boli to mam schizy czy to normalne. -
A to ja i mój brzuch w trzech ujęciach
Pierwsze w ubiorze, drugie z fałdą tłuszczu, a trzecie jak naciągnę fałdęMam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi z tą fałdą.
mówiłam, że przy Was czuję się ogromna mimo małego wzrostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 16:46
kaarolaa, Cynamonek30, Bogusiar80, eforts, zuza_3, aniar, Bajka, lolaliciouse, Marimiko, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny