Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:nie wiem, napewno gdzies jest, ale wiesz ja wychodzic za bardzo na miasto nie moge, a ta apteke w ktorej kupuje mam na osiedlu, zrobie kilka krokow i jestem.
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 15:56
kaarolaa, Zemraa, Qrczak, Bogusiar80, ewelinka_shn, Kiara, aniar, Furia, Doris-83, eforts, Bajka, Cynamonek30, Paula84, Niespodzianek:), Marimiko, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Zawsze możesz sprawdzić u nich na stronie. A jeśli będzie, to nawet mąż Ci może odebrać zamówienie jak będzie jechał do domu. Albo u niego może gdzieś będzie niedaleko. Szkoda przepłacać
kwas foliowy bede brala az do porodu, chyba ze femibion bedzie mial wystarczajaca ilosc to tylko te witaminy bede łykala...no wlasnie ja ryby lubie, ale bardzo rzadko je jem...najczesciej w ruch ida sledziewiec DHA jak najbardziej sie przyda...
-
Qrczak wrote:Zemraa mój magnez, który teraz kupiłam ma tabletki wielkością przypominające apap.
Ten co łyka karola wygląda zachęcającoale znając życie to u mnie w aptece tego nie mają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBogusia - słońce, kup sobie większe gadki, nie ciśnij maluszka za małymi! Ja tez musiałam bielizne wymienic, nawet mi gin mówił, żebym nosiła takie ciuchy żeby w brzuchu nic nie cisnęło.
Ja zaraz lecę na usg nfz.
Nie daję rady Wam nadrabiać, dlatego nie każdej odp., a nie chcę cały czas przed kompem siedzieć -
Aaaa i zapomniałam się pochwalić, że moja nowa koleżanka z Owu wyciągnęła mnie wczoraj na zakupy do ciucholandu i zakupiłam sobie 3 kiecki
Zapłaciłam za nie całe 4,73 zł
I tankini fajne było, nowe z metkami angielskimi, tylko trochę w biuście małe
kaarolaa, aniar, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, ja sobie wlasnie zakupilam gacie z biedry, aleee wygodne:D
co do witamin to biorę femibion 1 jeszcze, bo skoncze sobie to opakowanie i zabiore sie pozniej za 2
kitty jaka cudna sukienka.
Ja wczoraj nachodzilam sie po miescie i tak mnie plecy bolaly wieczorem, ze nie moglam chodzic.
JUTRO BADANIA PRENATALNE!! JUUUHUUkaarolaa, aniar lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam napisać, że byłam dziś zawieść babcię do szpitala. Dostała od swojej Pani doktor prowadzącej skierowanie na kardiologię, bo w zeszłym roku przeszła bardzo rozległy drugi zawał i wstawiali jej 3 stenty. Teraz miała iść na kontrolę, poleżeć trochę na oddziale, żeby porobili wszystkie badania, a potem miała się starać o sanatorium. Ale jak ją dziś zbadali, to Pani ordynator podjęła decyzję, że jutro znów czeka babcię zabieg i będą jej wstawiać kolejne stenty
Trochę się martwię o nią, bo słaba jest od ostatniego zawału, a ten zabieg jeszcze dodatkowo ją osłabi. No ale muszę być dobrej myśli, w tym szpitalu uratowali jej życie, bo w naszym mieście babcia leżała kilka dni i nic nie robili. Dopiero jak akcja serca ustała i musieli ją reanimować, to się przestraszyli i od razu przewieźli ją do innego szpitala. A tam od razu podjęto decyzję o zabiegu i jeszcze lekarz nie wiedząc, że babcia najpierw w innym szpitalu leżała, miał pretensje, dlaczego tyle zwlekaliśmy ze zgłoszeniem się do nich. Mam nadzieję, że tym razem nic takiego się nie powtórzy, bo od razu pojechaliśmy do lepszego szpitala.
Wychodząc ze szpitala mijałam maleństwo przewożone gdzieś na łóżeczku, chyba tuż po zabieguOczy mi się mokre zrobiły i powstrzymywałam się, żeby nie ryknąć jak bóbr. Jakie to okropne, że takie maleństwa tyle muszą czasem wycierpieć
-
Gajka, bardzo współczuję. Też jestem po stracie, jak większość tu. Musisz wierzyć, że nastepnym razem się uda.
Witam nowe grudniówki.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące.
Bogusia, ja ostatnio też mam skurcze łydek, ale takie delikatne. Lekarz kazał mi kupić aspargin. Zawiera magnez i potas. Nie wiem dlaczego akurat taki preparat.
Jeżeli chodzi o witaminy, to przez I trym brałam tylko kwas foliowy, lekarz nie zalecał nic więcej. Teraz mam brać Pregnę -
Dziękuję, sukienka z oyshe kupiona wczoraj rozmiar S idelanie i jeszcze miejsce mam jak mi brzuch troszke podskoczy. Da sie w normalnych sklepach kupować tylko trezba troche szperać ja uwielbiam kiecki wiec kupuje sukienki rozne kroje i długości
pstrykajcie laseczki swoje brzuchy
ja np kupiłam te spodnie na zdjeciu w Zarze kilka dni temu są na gumce takiej delikatnej i super leżą i są mega wygodne - na chłodniejsze dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 14:50
Marimiko, Bursztynka lubią tę wiadomość