Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny
Sporo się tu dzieje
Zuza piękne maleństwa i jak szybko rosnąAż mi się łezka w oku zakręciła jak zobaczyłam te 3 cuda
Marimiko Twój dzieć duuuży już jest. Cieszę się, że wszystko dobrze. No i super, że masz w końcu L4, teraz będziesz mogła sobie odpocząć
Bajka na moje kciuki też możesz liczyćDaj jutro jak najszybciej znać po badaniu!
Doris za Twoją wizytę również trzymam kciuki, nic się nie martw, będzie dobrze
Paula śliczny brzunioChudzinka z Ciebie
Asia ja też mam wrażenie, że te nasze grudniowe mamusie to same chudzielce i jak tak patrzę na zdjęcia dziewczyn, to czuję się gruba
Bogusia mam podobnie z tymi skurczami. Niby mnie nie łapią, ale mam wrażenie, że zaraz to nastąpi. Kupiłam magnez dla siebie i TŻ i będziemy się oboje wspomagać
Bursztynka mój brzuch też nie odstaje od samego dołu. Mam tuż pod pępkiem fałdę tłuszczu i odnoszę wrażenie, że to głównie ona się powiększaa reszta stoi w miejscu. A jak się najem, to brzuch mi wydyma pod sam biust a u dołu nadal płasko
No ale moje maleństwo jest zdaje się najmniejsze ze wszystkich tutaj. Ciekawa jestem ile będzie miało na poniedziałkowej wizycie.
Michaga i Kasieńka witajcie wśród grudniowych mamusiek
Muńka strasznie mi przykro z powodu Twojej stratyTulę mocno, trzymaj się kochana. A na lekarza to brak mi słów. jak mógł przez tak długi czas nie zauważyć, że z ciążą coś nie tak, że się nie rozwija
Nie ogarniam.
Ewelinka fajnie, że wizyta udana i wszystko dobrze. Mam nadzieję, że już będziesz spokojniejsza. My tu wszystkie od początku Ci powtarzałyśmy, że wszystko jest OKtylko nie chciałaś nas słuchać
Ewa pamiętaj, że teraz jesteśmy bardziej ukrwione. Pewnie jakieś naczynko pękło i stąd to podbarwienie. Leż, odpoczywaj i jeśli zajdzie potrzeba to leć do swojego lekarza.ewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zamraa mnie też piersi swędzą tak, że aż się takie krwiaczki jakby robią od drapania. Ale ja właśnie podejrzewałam, że to może być od tej rossmanowskiej oliwki, bo od tygodnia ją stosuję. Jednak wyczytałam gdzieś, że na tym etapie ciąży może się pojawić właśnie takie swędzenie, bo skóra się rozciąga. Mam nadzieję, że to nie oliwka, bo bardzo ją polubiłam.
Bogusia kupiłam jakiś najtańszy Magnez z witaminą b6, był w promocjiFirma Diagnosis S.A. Ale zapomniałam zaznaczyć pani farmaceutce, że to dla ciężarnej ma być, bo najpierw kupowałam tylko z myślą o TŻcie, bo jemu powieka lata. Oczywiście na opakowaniu pisze, że kobiety w ciąży przed zastosowaniem powinny skonsultować się z lekarzem.
Mam podobny brzuch. Tzn trochę mniejszy, ale też tak dopiero nad majtkami mi się zaokrągla a macice przecież mam niżejAle co tam, wyrówna się w końcu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBogusiar80 wrote:Dzięki Kaarolaa muszę kupić bo mi łydki nie dają na razie spokoju wrr
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:dlatego właśnie podejrzewam, że to zwykły zbieg okoliczności, że akurat teraz zaczęło swędzieć. Ja stosuję ten dla dzieci chyba
moja koszulka z napisem "WYCHODZE ZIMA" jeszcze nie doszłaboje sie, ze to poniedzialku nie dojdzie, a specjalnie zamowilam zeby zobaczyc jakie miny bedzie miala rodzinka jak mnie w niej zobaczy...
Marimiko lubi tę wiadomość
-
A ja musze wkoncu kupic jakiś balsam di cyckow i brzuchala
caly czas myślę jaki...
Ja biore zwykly magnez, jwas foliowy biore taki na receptę 5mg, no i Femibion. Gin kazal mi do kolejnej wizyty brac jeszcze Tardyferon i zobaczy na kolejnej wizycie jak wyniki i wtedy zadecyduje czy brać dalej czy nie. -
nick nieaktualnyQrczak wrote:Karola a czy to czasem nie taki?
http://bezrecepty.doz.pl/produkty/p67179-Prenalen_Magnez-Fol_tabletki_powlekane_30_szt
ale cena niska, maz mi kupowal to 23 zł dal za opakowanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:No widzisz a w mojej aptece jest akurat promocja. Nie masz u siebie w mieście apteki Dbam O Zdrowie? Bo ja tam zawsze zamawiam przez net wszystko, a potem tylko idę odebrać zamówienie i zapłacić.
-
Bogusia brzuszki mamy bardzo podobne
tylko ja chyba troszkę większy !
ale wagowo identycznie!
Mam nadzieję ,że po tym balsamie nie będzie gorzej swędziało
Ja też łykam Magnez -ale nie jestem zadowolona ,muszę zmienić bo mam jakieś ogromniaste tabletki ledwo co połykam