Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Staram się myśleć pozytywnie. Skoro było już bardzo źle, a babcia z tego wyszła to i tym razem musi być dobrze. Wtedy trzymała ją przy życiu chęć poznania kolejnego prawnuka (u mojej siostry) i teraz historia się powtarza, więc babcia musi się trzymać
Bogusia właśnie miałam pytać, jak tatko. Ale dobrze, że odzyskał wigorWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 15:05
kaarolaa, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja Cię przeczytałam ale nie pamiętam co chciałam napisać
ja łykam femibion, moje siostry to brały i polecił mi więc biorę, Karola femibion ma pełną dawkę kwasy foliowego tylko zawiera mało magnezu i w pewnym momencie myślałam, że będę musiała łykać dodatkowo bo miałam już lekkie skurcze łydek tak jak Bogusia ale przeszło więc narazie daje sobie spokój
także Bogusia kup sobie magnez to Ci ulży ja miałam tak nie raz przed ciążą
wszystkie grudniowe mamuśki to chudzielce!!
ja wizytę mam dopiero za tydzień po miesiącu ale powiem Wam szczerze, że akceptuje co miesięczne wizyty i będę miała ogromną radość jak zobaczę ile dziecko urosło przez 4 tyg!!
Karola leci, leci sama nie wiem kiedy
kaarolaa, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Ale szybko się pojawiają nowe posty.
Przykro, że zdarzają się też te smutne wieści. Muńka współczuję wiem co czujesz.
Qrczak nie stresuj się bo to niezdrowe, z babcią na pewno będzie dobrze.
Co do brzuszków to ja mam problem, ponieważ jestem otyła więc muszę pilnować wagi i długo jeszcze nic nie będzie widać.
Co prawda mdłości do terj pory miałam sporadycznie ale z powodu braku apetytu na początku schudłam prawie 3 kg. Ale od tygodnia włączyło mi się ssanie co 2 h więc powoli zaczynam nadrabiać na wadze. Najgorsze jest to że nic mi nie spakuje no może poza zupami i chlebem z masłem (masłem nie margaryną ) i niczym więcej. Zmuszam się do jedzenia owoców i warzyw przetworzonych termicznie ( w innym wypadku mam biegunki). Za to jako dotychczasowy mięsożerca nie moge patrzeć na wędliny.
-
aa już wiem co miałam Was zapytać, czy Was też suszy w nocy??
ja naprawdę dużo piję w dzień i za każdym razem jak się budzę w nocy a dzisiaj rano to jakbym miała kaca chyba nawet śniło mi się, że piję (w sensie wodę)
raczej nie zjadłam nic słonego na kolację -
nick nieaktualnymichage tutaj trzeba na bierzaco czytac, bo inaczej ma sie duze zaległosci...jak zaczniemy jeden temat to z 5 stron lecimy
olcia juz kciuki trzymam za jutro, a pozniej poniedzialek bedzie obleganym dniem wizyt...we wtorek bede pol dnia nadrabiala, bo w poniedzialek nie dam radyQrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eforts sorry ale mam prosbe... CZY MOZESZ WYCHAMOWAC TEN SUWACZEK hahahahaha
Co ja se ciesze ze mam kolejny tydzien, to patrze jak marnie on wyglada przy twoim hahahaha, i sie czuje w takiej wczesnej ciazy hahahahahah
Dobrze ze bede rodzila 10-14 dni przed terminem
Qrczaczku spokojnie, bedzie dobrze, wazne ze lekarze reaguja, a nie daja termin na wrzesien 2017, musi byc dobrze
Laski macie tez tak ze czasem jak wstajecie to boa was kosc lonowa ? Bo mnie coraz czesciej
http://wrzucaj.net/images/2014/06/12/rys12902.jpgeforts lubi tę wiadomość
-
a jeszcze jedno, dzisiaj mi koleżanka powiedziała, że nie mogę przeginać z imbirem!! wiadomo Wam coś na ten temat?? bo on mnie bardzo ratuje, dzisiaj przez moje lidlowe poranne zakupy nie wypiłam rano i oczywiście był paw, wiec nie chce niego rezygnować
Furia bo ze mną to trochę ściema, z pierwszego usg wyszło mi 1 grudnia a teraz wychodzi coś około 27 listopada więc dlatego jest różnica między nami ale nie pójdę sobie od Wasale jak by nie było już wszystkie nasze dzieciaki to swoje centymetry mają
no ale akurat miedzy nami dużej różnicy nie ma, jeden tydzień i dzień
poza tym mnie boli kość łonowa a czasem mam takie drętwieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 15:30
Bajka lubi tę wiadomość
-
Eforts ja podobnie jak Kaarolaa zawsze musze miec szklanke przy lozku. Ostatnio tez zauwazylam ze wiecej pije w nocy niz kiedys
-
Eforts ten 1 dzien jest najgorszy hahaha bo ja nadal mam 14, a ty juz 16 hahaha
ooo dretwieje tez czasem, ale to niose, tylko ten bol, bo skoro boli juz to co bedzie potem... Z mlodym mnie bolalo pozniej
ojjj bo zupe przypale przez to forum !eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie też suszy w nocy., Ile razy bym nie wstawała siqu to od razu muszę uzupełnić płyny
a czasem budzę się tylko dlatego, że mnie suszy i kilka łyków muszę wziąć, bo inaczej mam wrażenie, że zaraz się uduszę z suchoty.
Możecie się licytować ile chcecie, ale Moje Maleństwo jest za to najmniejsze ze wszystkich tutajCiekawe ile cm będzie miało w poniedziałek. Nadal pewnie 6 dni mniej niż na suwaczku.
Ja mam ból promieniujący od kręgosłupa przez prawy pośladek. Takie drętwienie podczas chodzenia i jakby mi w pewnym momencie nogi odbierało jak zaboliKtoś mi zasugerował, że to może być rwa kulszowa, ale zawsze mi się wydawało, że wtedy ból jest dużo silniejszy. Ale jak tak poczytałam objawy, to wiele się pokrywa z tym, co u mnie występuje. Tyle, że mój ból jest do zniesienia, tylko jak mnie złapie, to utykam na nogę. Muszę o to koniecznie gina w poniedziałek zapytać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 15:44
eforts lubi tę wiadomość