Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynapewno
zebys widziala moja siostre przed ciaza 72 kg i w tyłku byla bardzi szeroka...w ciazy przytyla 11 kg tak gora 85 kg wazyla a po ciazy w ciagu pol roku spadla do 60 kg
z 42 wchodzi w 38...karmila piersia, maly dostal jakiejs alergii, wystraszyla sie i praktycznie nic nie jadla a cycem karmila wiec waga raz dwa spadla...teraz az za chuda jest, nie pasuje jej to...
Qrczak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:czesc
paula i kto tu jest chudzinka, toc Ty chudsza ode mnie jestes
Bajka juz masz na jutro zestaw kciukow
ewelka za Ciebie sciskam ale bedzie dobrze, juz tylu lekasrzy Ci to potwierdziło
Ita masz racjewlasnie dlatego trzeba robic usg, mozna szybko skorygowac niektore wady...
Furia u nas koniec upałow narazieteraz jest bardzo przyjemnie
Karola z tego co widziałam to Ty kochana jesteś wysoka, a juz na pewno wyższa ode mnie, ja ledwie 160cm i jeszcze w miare szczupło wyglądam, ale jak bedzie dalej i brzuch bardziej sie rozrośnie to będę się toczyć przy moim wzroście heheh
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chciałam Wam oznajmić, że byłam chwilę temu w biedronce i zaopatrzyłam się w końcu w te ciuchy ciążowe. Kupiłam majtki, legginsy i koszulkę. A wszystkie z tych ubrań były przecenione na 14,99zł
Teraz się ciszę, że nie pospieszyłam się z zakupem
Tylko koszulka M trochę za luźna jednak, będzie musiała poczekać na duuużo większy brzuch. Za to nie żałuję, że majtki wybrałam L, przynajmniej nic nie uciska
A legginsy też M bo się o uda i pośladki bałam, że nie wcisnę
aniar, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja kupilam legginsy M i sa ok a koszulka M za duza i tez musi poczekac pewnie tak do 5-6 miesiaca...ale nie zginie...u mnie juz nie ma tych ubrac, ale moze jeszcze w duzej biedronce beda, bo tam towar ktory nie schodzi jest wyworzony...w sobote ja odwiedze z mezem...
-
Qrczak wrote:Chciałam Wam oznajmić, że byłam chwilę temu w biedronce i zaopatrzyłam się w końcu w te ciuchy ciążowe. Kupiłam majtki, legginsy i koszulkę. A wszystkie z tych ubrań były przecenione na 14,99zł
Teraz się ciszę, że nie pospieszyłam się z zakupem
Tylko koszulka M trochę za luźna jednak, będzie musiała poczekać na duuużo większy brzuch. Za to nie żałuję, że majtki wybrałam L, przynajmniej nic nie uciska
A legginsy też M bo się o uda i pośladki bałam, że nie wcisnę
Qrczaku dobrze, że informujesz ze przecenione są te ciążowe, bo mam zamiar jeszcze sobie dokupić co nie co. Mam juz leginsy i majtki czarne, jeszcze białe by sie przydały i kurcze moze stanik, bo znow mi zaczely rosnac i nbnie mam co na nie włożyć. więc dziś się wybiore obadac sytuacje. Co do brzuszka to u mnie też zaczynalo sie od fałdy tłuszczyku i teraz dopiero fałda przemienia się w ciążowy brzuszek co mnie cieszy niezmiernieWidzę,że nie tylko ja z metra cięta i za kilka m-cy obie będziemy sie toczyły heheh
Bajka jaka Ty zgrabniutka i brzuszek jaki tyci, ja taki miałam jak byłam na diecie i nic nie jadłam hehe
Muńka bardzo mi przykro z Twojej straty.
Qrczak lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie głównie do tych dziewczyn, które mają już potomstwo, ale nie tylko
Jakie jest wasze zdanie na temat pieluch? Chodzi mi o to, czy polecacie jakieś inne marki poza Pampers? Czy faktycznie jest taka różnica między pampersami a innymi markami?
-
nick nieaktualnyja moge polecic Dade z biedronki...siostra uzywa i mały nie mial nigdy uczulenia ani odparzenia, a Pampersa wlasnie wysypywaly na tyłku...i jak zajmowalam sie przez rok dzieckiem znajomej tez najlepsze byly Dada, inne tylek jej odparzały...
lolaliciouse lubi tę wiadomość