X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak też mam taki zamiar :P może nie z zapasem bo przegne ale do 58 mam zamiar zjechac:) raz już wyglądałam jak skora i kości jak ważyłam 55 kg, hehe a teraz bede sexi mama :P ciekawe tylko ile będe się katowac ...

Qrczak lubi tę wiadomość

4dbc34fc83.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno :) zebys widziala moja siostre przed ciaza 72 kg i w tyłku byla bardzi szeroka...w ciazy przytyla 11 kg tak gora 85 kg wazyla a po ciazy w ciagu pol roku spadla do 60 kg :) z 42 wchodzi w 38...karmila piersia, maly dostal jakiejs alergii, wystraszyla sie i praktycznie nic nie jadla a cycem karmila wiec waga raz dwa spadla...teraz az za chuda jest, nie pasuje jej to...

Qrczak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja najmniej 58 wazylam a najwiecej 65...teraz 60,5 tak okolo....mam zamiar przybrac gora do 73 kg...ale dobrze bedzie jak 70 nie przekrocze

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak i reszta wy to jesteście laski :D
    Gdzie mi do was z moim wielorybem :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczniemy biegac za maluchami to będziemy chude jak patyki :D

czym smarujecie brzuszki? ja do tej pory oliwke wcierałm, a dwa dni temu kupiłam balsam z ziaji do smarowania od 4 miesiąca.

4dbc34fc83.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusia tyle, że to dopiero moja pierwsza ciąża, więc nie mamy się co porównywać ;)

Ewa ja tylko oliwki używam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 17:06

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka ja balsam z babydream

• Paula84 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    czesc :)

paula i kto tu jest chudzinka, toc Ty chudsza ode mnie jestes :)

Bajka juz masz na jutro zestaw kciukow :)

ewelka za Ciebie sciskam ale bedzie dobrze, juz tylu lekasrzy Ci to potwierdziło :)

Ita masz racje :) wlasnie dlatego trzeba robic usg, mozna szybko skorygowac niektore wady...

Furia u nas koniec upałow narazie :) teraz jest bardzo przyjemnie :)

Karola z tego co widziałam to Ty kochana jesteś wysoka, a juz na pewno wyższa ode mnie, ja ledwie 160cm i jeszcze w miare szczupło wyglądam, ale jak bedzie dalej i brzuch bardziej sie rozrośnie to będę się toczyć przy moim wzroście heheh

kaarolaa lubi tę wiadomość

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja mam 154 cm wzrostu :P Nawet nie chcę myśleć, jak będę wyglądała za pół roku.
    Ja malutka to i moje dziecię maleńkie jest ;)

Paula84, Doris-83 lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to akurat mam 170 cm wiec mala nie jestem, ale mam kolezanke, ktora ma 183cm i wazy tylko 59kg ta to dopiero wysoka jest

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam Wam oznajmić, że byłam chwilę temu w biedronce i zaopatrzyłam się w końcu w te ciuchy ciążowe. Kupiłam majtki, legginsy i koszulkę. A wszystkie z tych ubrań były przecenione na 14,99zł :D Teraz się ciszę, że nie pospieszyłam się z zakupem ;) Tylko koszulka M trochę za luźna jednak, będzie musiała poczekać na duuużo większy brzuch. Za to nie żałuję, że majtki wybrałam L, przynajmniej nic nie uciska ;) A legginsy też M bo się o uda i pośladki bałam, że nie wcisnę :P

aniar, Kiara lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam dresy z biedry L, to normalnie spadaja mi.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupilam legginsy M i sa ok a koszulka M za duza i tez musi poczekac pewnie tak do 5-6 miesiaca...ale nie zginie...u mnie juz nie ma tych ubrac, ale moze jeszcze w duzej biedronce beda, bo tam towar ktory nie schodzi jest wyworzony...w sobote ja odwiedze z mezem... :)

• eforts Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qurczaku moja przyjaciolka ma 150 cm i urodzila synka 2700 g przytyla stosunkowo nieduzo i wygladala bardzo ladnie :)

Olcia to ja mam S a Ciebie polowa mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 17:36

Qrczak lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts dzięki za pocieszenie :)

eforts lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Paula84 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Chciałam Wam oznajmić, że byłam chwilę temu w biedronce i zaopatrzyłam się w końcu w te ciuchy ciążowe. Kupiłam majtki, legginsy i koszulkę. A wszystkie z tych ubrań były przecenione na 14,99zł :D Teraz się ciszę, że nie pospieszyłam się z zakupem ;) Tylko koszulka M trochę za luźna jednak, będzie musiała poczekać na duuużo większy brzuch. Za to nie żałuję, że majtki wybrałam L, przynajmniej nic nie uciska ;) A legginsy też M bo się o uda i pośladki bałam, że nie wcisnę :P

Qrczaku dobrze, że informujesz ze przecenione są te ciążowe, bo mam zamiar jeszcze sobie dokupić co nie co. Mam juz leginsy i majtki czarne, jeszcze białe by sie przydały i kurcze moze stanik, bo znow mi zaczely rosnac i nbnie mam co na nie włożyć. więc dziś się wybiore obadac sytuacje. Co do brzuszka to u mnie też zaczynalo sie od fałdy tłuszczyku i teraz dopiero fałda przemienia się w ciążowy brzuszek co mnie cieszy niezmiernie :) Widzę,że nie tylko ja z metra cięta i za kilka m-cy obie będziemy sie toczyły heheh

Bajka jaka Ty zgrabniutka i brzuszek jaki tyci, ja taki miałam jak byłam na diecie i nic nie jadłam hehe

Muńka bardzo mi przykro z Twojej straty.

Qrczak lubi tę wiadomość

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak ja w pierwszej ciąży szybko miałam brzuch, bo jadłam tonami słodkie. Aż dziw, że cukier miałam ładny :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie głównie do tych dziewczyn, które mają już potomstwo, ale nie tylko ;) Jakie jest wasze zdanie na temat pieluch? Chodzi mi o to, czy polecacie jakieś inne marki poza Pampers? Czy faktycznie jest taka różnica między pampersami a innymi markami?

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bogusia ja prawie w ogóle nie jem teraz słodyczy. Czasem jakiś kawałek ciasta (raz na 2 tygodnie). No ale ostatnio lody wciągam, prawie codziennie muszę jednego zjeść ;) Więc chyba trochę skłamałam, że słodyczy nie jem :P

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja moge polecic Dade z biedronki...siostra uzywa i mały nie mial nigdy uczulenia ani odparzenia, a Pampersa wlasnie wysypywaly na tyłku...i jak zajmowalam sie przez rok dzieckiem znajomej tez najlepsze byly Dada, inne tylek jej odparzały...

lolaliciouse lubi tę wiadomość

‹‹ 427 428 429 430 431 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ