Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja siostra natomiast używa wyłącznie pampersów. O innych nawet nie chce słyszeć.
Czyli znaczy to, że trzeba sprawdzić na sobie, znaczy się na dziecku i samemu ocenić co jest dobre. Na początek pewnie kupię jakieś małe opakowania kilku marek do przetestowania i będę wiedziała co mi odpowiada.
Ależ się rozpędziłam, maluszek jeszcze mały jak truskaweczka a ja już o pieluchach myślękaarolaa, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na początku pieluszki newborn można paczkę całą kupić a w niektórych dobrych sklepach można kupić na sztuki
Ja tak robiłam, bo nie wiedziałam ile mi tych new born będzie potrzebnych. A mam już dwie pieluszki z ulotek. W szpitalu u nas dają pieluszki. Mleko mieli bebiko. Nie wiem jak jest teraz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Same chudzielce no
ja jak czolg sie czuje.
U nas tyko pieluchy pampers zielone. Najgorsze sa pomaranczowe. Chusteczki najlepsze moim zdaniem hipp choc teraz uzywamy tez pampersa.
Musze jakiegos kapelusza zakupic, bo zle znosze slonce. -
nick nieaktualny
-
piekne brzuszki.
zuza pokazuj swoj
ja moze jutro wstawie jak juz wszystkie wstawiaja :p
bogusia ja nie lykam zadnych tabletek, jestem anty tabletkowa
co do pampersow to ja na poczatku uzywalam wlasnie pampersa a kiedys bylismy u znajomych i zapomnielismy pampersa, kolezanka mi dala bo uzywala te z rossmana te babydreem . sluchajcie te pieluchy sa takie same jak pampersy a i nawet lepsze a o 100x tansze. teraz tez bede uzywac tych.
cos moje dzieciatko dzis spokojne i od razu juz mi mysli przychodza takie co nie powinnyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm