Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka dobrze, ze z maluda wszystko ok. Lekarz przewiduje dziewczynke? To Ci dopiero
Ja posprzatalam, zjadlam dwa talerze kalafiorowej. Powynosilam tyle ile moglam z pokoiku. Troche sie zmachalam. Tyle tych ciuchow meza, ze szok. A w wiekszosci nie chodzi w nich. Jak juz bedzie po malowaniu to powyrzucam mu troche. Oczywiscie tak, zeby nie wiedzial. A po malowaniu pochwale sie Wam efektamiFuria, Bajka, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Kasienka przykro mi
W de lekarze po zabiegu kaza odczekac 1 pelny cykl.
Nieee no ja malo pieke, a teraz robilam bo maz wczoraj szedl 1 raz do nowej pracy i chcialam na odstresowanie mu te rogaliki zrobic, ale wrocil po kilk h i okazalo sie ze tylko dostal identyfikatory i stroj roboczy i e dopiero dzis bedzie jechal, wieccc stres przeszedl na dzis, dlatego zrobilam mu pierogiJutro juz nic specjalnego nie robie haha
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Bogusiar80 wrote:Bajka dobrze, ze z maluda wszystko ok. Lekarz przewiduje dziewczynke? To Ci dopiero
Ja posprzatalam, zjadlam dwa talerze kalafiorowej. Powynosilam tyle ile moglam z pokoiku. Troche sie zmachalam. Tyle tych ciuchow meza, ze szok. A w wiekszosci nie chodzi w nich. Jak juz bedzie po malowaniu to powyrzucam mu troche. Oczywiscie tak, zeby nie wiedzial. A po malowaniu pochwale sie Wam efektami
Chodziło mu o to ze przy plamieniach w ciąży z nieznanych przyczyn najczęściej rodzą sie dziewczynki ale to nie regułą mój maluch nie pokazuje co ma między nozkami
Dziewczyny dzięki za wsparcie
Jak ja nie lubię pisać z telefonuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 18:00
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
ja właśnie też chcę rodzić z mężem
w ogóle to straszna beksa się ze mnie zrobiławzruszam się z byle powodu.
A co do snów: ja zawsze mam jakieś głupie, ale ostatnio się uspokoiły.
Co do sexu - my tam z mężem sobie pozwalamy na chwile zapomnieniapewnie wystopujemy dopiero pod koniec
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Bajka wrote:Chodziło mu o to ze przy plamieniach w ciąży z nieznanych przyczyn najczęściej rodzą sie dziewczynki ale to nie regułą mój maluch nie pokazuje co ma między nozkami
Może faktycznie coś w tym jest...
Bajka lubi tę wiadomość
-
Wieści z mojej wizyty:
Zdjęcia mam tak niewyraźne że nawet nie wstawię - tak się wiercił że ledwo go gin po godzinie pomierzyła. I było chodzenie i przysiady...
Małe ma 59,4 czyli 12+4 (i PTP zmieniony najprawdopodobniej na 27 grudnia), NT 1,3, BPD 19mm więc wszystko jest okMa rączki, nóżki (machał nimi jak szalony) płci nie dało się ustalić w ogóle gin mierzyła go kilkanaście razy bo się tak wiercił
Nawet tętno ciężko nam było ustalić bo waliłkaarolaa, Bogusiar80, Qrczak, Niespodzianek:), HANA, julianna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do snów to ja przed ciażą już miałam czasem głupie sny, ale teraz to przegięcie. dziś w nocy obudziłam się przestraszona bo śniło mi się że na środku miasta jeden koleś nozem odciał noge drugiemu.... co lepsze ten co odcinał był na wózku inwalidzkim, a ten bez nogi był na łóżku takim jak z karetki...paranoja...
-
Furia przez te Twoje wypieki i inne kulinarne wyczyny popadam w kompleksy, popieram eforts, wykreślamy Furie z forum:)) Zazdroszczę chęci i umiejętności:)
Ja miałam dużą nadzieję na dziewczynkę tym bardziej, że czuje się inaczej w tej ciąży, ale chłopczyk też będzie ok, będą się z bratem bić zabawkami:) a i tak najważniejsze dla mnie jest to, żeby szczęśliwie przyszedł na ten świat i żeby wszystko było ok.
Dziewczyny mam dzisiaj mega wielki brzuch jak w 9 miesiącu, i tak pojawia się i znika, rano miałam, później nie miałam, teraz znowu mam:) czuje się jak balon..
Kiara ja też mam celulit niestety po poprzedniej ciąży, tak zamiast rozstępów:( -
kasienka - bardzo mi przykro - trzymaj się dzielnie i wysyłam przytulaski
furia - nie myślałaś o założeniu bloga kulinarnego?pięknie wyglądają te pierożki - tak artystycznie;)
Nic mi się nie chce - a muszę się spakować - ciężko mi piesia zostawiać u rodziców ;( strasznie mi smutno, że nie może jechać z nami ;(
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
Kasienka- bardzo ci współczuję, ale zobaczysz, że skoro teraz się udało to los jeszcze przyniesie ci małego kropeczka.
Qrczak - no no no dzidziol boski, wprost przecudwony i już tak człowiekowato wygląda:)
A ja..... dziewczęta.... poszalałam. Wczoraj rano byłam zrobić badania ze skierowania od mojej (już od teraz byłej) gin, po godzinie dowiaduję się, że wizyta, która miała się odbyć dzisiaj, przełożona na za tydzień w piątekbo paniusia ma wooolne.
No więc postanowiłam, basta!!!! jade gdzie indziej, i właśnie przed chwila wróciłam od nowej ginki, młoda, miła, delikatna, KOMPETENTNA. Zrobiła cytologię, przepisała masę badań, o których oczywiście tamta nie wspomniała! Trochę mnie to skrobnie finansowo, ale trudno, Mąż stwierdził, że na dziecko warto i maluchowi przecież wszystko jedno, czy remont w przedpokoju zostanie ukończony heheh
Ale.... co najważniejsze, WIDZIAŁAM DZIDZIOLA!!!!!!!! takiego hmm, dzidziowatego, i się tak ruszał i ręką machał i serducho waliło jak dzwon, i ten wielki brzuch, i ogromniasta głowa, no po prostu cud, miód i orzeszki. I chyba juz ma koło 9cm, nie wiem dokładnie bo zdjęć zapomniałam wziąć.
Nowa Pani dr, z racji wspomnianych już zaniedbań w wykonaniu, a raczej braku wykonania, usg genetycznego dała skierowanie na badania prenatalne (bezpłatne), żebym sie lepiej czuła, że wszystko jest ok.
Mam do was tylko pytanie, robiąc badania na HIV - które dokładnie wam lekarze przepisywali bo ja mam tylko napisane HIV a baba w laboratorium mówiła że jest dużo rodzajów od 38zł do np 250zł..... za badanie oczywiścieQrczak, Niespodzianek:), Bursztynka, Bogusiar80, Kiara lubią tę wiadomość