Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kasienka trzymaj się cieplutko i życzę Ci, żeby kolejna ciąża była w 100% szczęśliwa.
joanna ja na pewno będę rodzić z mężem o ile los nie wywinie nam jakiegoś numeru. Przy pierwszym porodzie też był, do dzisiaj to wspomina i na pewno od razu związało go to z małym:) oczywiście nie przeszkodziło mu to zorganizować hucznego pępkowego po którym to ledwo dał radę odebrać Nas ze szpitala:) -
kasienka236 wrote:Kochane jesteście może to glupie dziwne ale teraz czego najbardziej pragnę to kolejnego dziecka ...czy którąś z Was to spotkało kiedy mogę starać się o dziecko mówią że pół roku dla mnie to za długo
sama miałam zabieg w 10 tyg wiec rozumiem cie doskonale co czujesz
odnośnie staran każdy lekarz zaleca inaczej , mi przy wypisie ordynator zalecał 4 "zdrowe cykle- dziewczyna ktore miały zabieg ze mna ich (prowadzacy)lekarze kazali odczekac 3 "zdrowe" cykle, Moj Prowadzacy doktor kazał odczekac mi 6 cykli( ale to pewnie ze wzgledu na stan psychiczny) ja odczekałam 5 i spróbowaliśmy- z założeniem ,że i tak sie nie uda..teraz jestem w 9 tyg
Dbaj o siebie i myśl pozytywnie jeszcze bedziesz mamusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 16:32
-
Eforts może i zmniejszają ale co tam
Ja przed ciążą byłam pewna, że nie będę chciała znać płci dziecka, ale jak tylko dowiedziałam się o ciąży to zastanawiam się, co tam mi pod sercem rośnie
Nasze mamy i babcie nie miały tego dobrodziejstwa i żyły w błogiej nieświadomości aż do dnia rozwiązania
-
kasienka236 wrote:Kochane jesteście może to glupie dziwne ale teraz czego najbardziej pragnę to kolejnego dziecka ...czy którąś z Was to spotkało kiedy mogę starać się o dziecko mówią że pół roku dla mnie to za długo
Trzymaj się i nie poddawaj się, jeszcze się los do Was uśmiechnie. -
Qrczak sliczny dzidzi
Karola duży ten Twój maluch super wieści
Kasienks przykro mi po 3 cyklach zazwyczaj działają dziewczyny
a mnie na obchodzie lekarz powiedział że czesto w tym czasie ma pacjentki
Z takimi objawami i ze bardzo czesto rodzą zdrowe córeczki hehe ciekaweWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:37
kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczak sliczny maluch
niech dalej tak zdrowo rosnie i nadrabia
my lubimy usg, zwlaszcza ja, maz byl 2 razy inie mogl wczoraj oderwac wzroku od monitorabyl taki zadowolony
teraz pewnie na polowkowe pojdzie ze mna
nie przegapi takiej okazji
jesli chodzi o porod to tez chce byc przy mnie, ale zobaczymy jak to wszytsko sie potoczy...Qrczak, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Przedłużkę do stanika w sklepach z bielizną.
Mi się obwód nie powiększył jak na razie ale cycki urosły i jejku żebym ja takie miała od zawsze. Tak jak kaarolaa z B na D a wobwodzie cały czas 75. Są rewelacyjne
Bajka, przebadaj sie i wracaj szybciutko do domku. Ja w terminie @ tez miewam bóle na dole podbrzusza ale na szczęście krwawień niet.
Przespałam dziś w dzień od 12 do 16. Dopiero umyłam włosy i się pomalowałam co by mąż się nie przeraził swoją kurą domową. Co ja będę robić w nocy???
Kiara, chyba po prostu biodra samomagicznie się poszerzają, ja też mam podobnie. Ale pupa zrobiła mi się fajniejsza, bo zawsze była koścista i płaska
Furia, ty codziennie takie pychotki majstrujesz???
Kasienka, przytulam Cię razem z dziewczynami.
Co do snów erotycznych, to ja też czasem miewam bardzo realne. No i co do sexu... My mamy jakieś opory psychiczne i nie wychodziJa się boję, że zaraz znajdzie mi się jakaś torbiel co pęknie i się zakrwawię, a mąż że maluch się będzie za bardzo kołysał i go wytelepiemy. I nie wychodzi nam. Ostatnio jak próbowaliśmy to skończyliśmy ze śmiechem z samych siebie. A do tego mieszkamy chwilowo na czas remontu u rodziców i jakoś tak dziwnie. Dobrze że jak majstrowaliśmy malucha to u siebie w domku swobodnie, bo tak z rodzicami ciężka sprawa. No i ja od II trymestru mam z powrotem chcicę. Chyba poczekam do next czwartku gdzie mam wizytę u gina i się zapytam co on na to.
kaarolaa, Bajka, Kiara lubią tę wiadomość
-
Kasienka, pół roku to mówią dlatego, żebys odpoczeła psychicznie, uspokoiła nerwy troszke i podniosla się na zdrowiu, ale jesli bardzo pragniesz dziecka, t nie czekaj tak długo...
Strasznie mi przykro, że tak sie stało. Widocznie aniołek był w Niebie bardziej potrzebny niż na Ziemi...
Odebrałam dzis bratanice z przedszkola po wycieczce w parku dinozaurów. Czuje się jakbym sama tam była, wiem już wszystko o nichale najbardziej to dała mi w kośc na placu zabaw... Chyba się muszę przyzwyczaic do biegania za maluchami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:37