Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka wrote:A ja jestem w szpitalu rano znow plamienie na powitanie 4 mies
Myslalam ze padne. Na ip zanim mnie przyjeli czekalam 2 godz bo
Miejsca nie bylo ale jak maz zadzwonil do ciotki lekarki to zaraz sie miejsce znalazlo i
Mnie przebadali. z dzieckiem w porzadku az sie poplakalam jak tam czekalam. Ale do jutra zostajemy
Na szczescie moja gin jest na dyzurze aczkolwiek srednio sie mna interesuje no i mam lezec. plamienhe nie wiadomo skad ale termin miesiaczki wypada akurat ehBajka lubi tę wiadomość
-
julianna wrote:HEJ dziewczęta, już sporo nas wskoczyło w II trymestr, i bdb
ładnie i zdrowo rosną nam brzuszki,
co do siary to czytałam kiedyś, że coś takiego może wystąpić, ale proponuje Wam zadzwonić do ginów, jakbym się trochę bała ..
ja też wstępnie będę mieć dziewczynkę, ale to było już wykryte w 11 tyg - bardzo wcześnie, więc ..coś się może pojawi między nóżkami,
skopiowałam sobie przepis na babkę majonezową i chyba jutro ją zrobię,
tez skopiowalami tez zrobie ale musze mmajonez kupic bo juz ccaly zjadlam
ja napisalam smsa do swojej gin i odpisala ze wszystko okMilcia lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Bajka - na pewno wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie!
Co do snów ja też miewam jakieś chore, ale jeszcze nie związane z dzieckiem. Ale sny erotyczne nadal miewam. Dzisiaj taki miałam, który po raz kolejny zakończył się dla mnie happy endem
My jutro z mężem rano jedziemy do Wrocławia na 1 noc, a w czwartek do Pragii zostajemy tam do niedzieli
nasze wakacje
jada z nami do Pragi też teściowa, szwagierka i szwagier z dziewczyną ale dopiero w Pradze się z nimi spikniemy, bo nie jadą do Wrocławia. A że ja się jednak trochę boję długiej podróży dlatego mamy przystanek po drodze:)
Dziś powinnam się przygotować do wyjazdu ale dupki ruszać mi się nie chce:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 12:51
Bajka lubi tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
bajka czesto tak jestze w terminie @ jest plamienie na szczescie z maluszkiem wszystko ok
marimiko zazdroszzcze takich snow:P milej podrozyBajka, Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Bajka trzymaj się z maluszkiem, musi być ok:)
Dziewczyny ja też mam takiego lenia, że aż mi wstyd, mogłabym cały dzień spać...
A co do dźwigania ja normalnie noszę synka jeśli jest taka potrzeba i zakupy niestety też jak nie mam nikogo kto mi pomoże. -
Tak piszecie o tych snach.. i na pewno mi w nocy dzisiaj będzie się coś śnić
Co do erotycznych to mi się skończyły, jak tylko pozwoliliśmy sobie na więcej.
Bajka na pewno będzie wszystko dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:13
Bajka, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia - ładna babka! Ale ja w ciąży jakoś za słodkim nie przepadam.
Bajka - będzie dobrze! To pewnie hormonalne skoro piszesz, że termin @ teraz masz...
karola hehe ja bym chciała dziewczynkę, a ostatnio nam chłopiec wyszedł... no ale zobaczymy 1.07... może jeszcze się coś zmieni... a jak nie to TŻ będzie cały uradowany.
Marmiko - udanego wyjazdu!
Dziewczyny czy Wam też powiększyły się obwody pod biustem?Ja kurde stanik kupiłam 2,5 tyg. temu i nie dość, że miseczka już ciasna, to jeszcze mimo przedłużki znowu mi się fałdka robi na plecach:(
Marimiko, Bajka lubią tę wiadomość
-
Bajka trzymam kciuki za Twój spokój bo że z dzieciaczkiem wszystko w porządku to już wiesz
i współczuję Ci nerwów, myślałam, że juz za późno na takie przygody, coby ostatni raz!!
Milcia powalilas mnie tą babkę w ogóle czegoś innego się spodziewałam
Kiara mi!!! Zła jestem wywaliłam kupę kasy na stanik, celowo wzięłam ciut większą miseczkę coby trochę go ponosić a ten jak na złość zaczyna mnie pić pod biustem, jakaś masakra!!!!!
Ja mam chcice na krokirta ale wyłapię go na mieście, bez sensu robić dwa krokietyKiara, Bajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem i juz pisze co i jak...maluch ma 7,5 cm wyprzedza termin o 3 dni...NT 1,9 , BPD 2,15 , tetno 166 , ilosc plynu owodniowego w normie, łozysko na tylniej scianie wiec poki co cc mi nie grozi, serduszko ladne, nerki, pecherz, zoladek sa, 2 raczki, 2 nozki...ryzyko wad bardzo niskie...
lekarz sie mnie pytal czy PAPPA robimy, ale zrezygnowalam z tego, ogolnie badanie trwalo 20 minut przez brzuch...maluch lezal plecami do nas i za bardzo nie chcial wspolpracowac. jednak jakos lekarzowi udalo sie go pooglodac, nadal nie wiemy co ma miedzy nozkami, nie pokazal nam
ewelinka_shn, julianna, Cynamonek30, Kiara, zuza_3, Marimiko, Furia, Doris-83, HANA, Bogusiar80, Qrczak, Bajka, eforts, Ita, Niespodzianek:), Bursztynka, aniar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bajka Kochana taki chyba urok tej ciazy.. na drugim forum na którym się udzielam jest dziewczyna w 18 czy juz nawet 19 tygodniu i raz w mcu trafia do szpitala ze strasznym krwotokiem.. niewiadomo skad.. na szczęście z Dzidziusiem ok:-)
Bajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny gratulacje udanych wizyt
widac chlopaki beda
ja tez mysle, ze u mnie bedzie chlopak, ale 1 lipca sprobujemy to podejrzec
aha co do rodzicow, powiedzili ze sie domyslali, ale czy to prawda to nie wiem, bo mamie jak pokazalam usg i powiedzialam, ze babcia zostanie to zaniemowila...prababcia nic nie mowila, widocznie ja zamurowałoale ogolnie zniesli to ze spokojem
Marimiko, Qrczak, julianna lubią tę wiadomość