Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Eforts ale ja z mlodym mialam problemy z tym ziewaniem dokladnie w tym samym okresie co teraz i przeszlo wtedy po 25tc, wiec no mysle ze to jednak u mnie ciazowe hehe, z nerwow dawno temu mialam tzw "globus" ze zaciskaly mi sie miesnie krtani, ale to zupelnie co innego
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Bursztynka oby tak bylo, chcialabym zeby bylo wszystko ok z maluchem taki porabany sen mialam dzisiaj, ze jak powiedzialam mezowi to zapytal sie co na noc jadlam. Snilo mi sie ze urodzilam dzidziusia karmilam go piersia i sama go budzilam na karmienie bo on nie plakal potem wypadl z lozeczka, ale nic sie nei stalo, a na koniec jak moj tata go nosil to zamienil sie w slimaka bez skorupy, z ktorego wyszedl drugi slimak ... po prostu paranoja...
np. wczoraj mi się śniło, że moje dziecko miało i wargi sromowe i siusiaka takiego mini, a do tego jeszcze przez cały dzień nie zrobiło ani jednej kupy
albo ostatnio mi sie śniło, że TŻ pojechał w delegację akurat jak rodziłam i musiałam urodzić sama
Ja mam bóle kręgosłupa od kilku tygodni, bóle kości ogonowej takie, że czasami nie mogę wstać, a od tygodnia zgagę
Mdłości dalej są, od 3 dni nie wymiotowałam, ale wczoraj byłam bliska
No i cycki mnie strasznie bolą od sb.
Powodzenia na wizytach!!!! -
Ja tez mam lenia a muszę coś na obiad wymyślić
przydalaby mi się w domu kucharka, praczka i sprzątaczka hihi
Ja ostatnio mam problem z obudzeniem się. nawet Jak szybko sie poloze spac to i tak wczesniej niz 9 nie ma szans ze wstaneDoris-83 lubi tę wiadomość
-
Ja wstawilam zupe i teraz rosol, pomidorowa, warzywna ? Nie wiem, plus dla meza 2 danie musi byc, ae mam troche borowek wiec moze ulepie pierozki z serem i borowkami ? hmmm taakkk pierozki do chyba to jest to.
Ja wstaje po 7 bo moje dziecie o tej godzinie wstaje, a zawsze chce mi sie spac dalej heheewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
hey kobitki
co do snow to mi sie snilo ze urodzilam piekna dziewczynke i mialam depresje poporodowa do ktorej nie chcialam sie przyznac, przy wszystkich udawalam ze wszystko jest ok i ze bardzo chce karmic piersia a ja pokarmu nawet kropelki nie mialam a i tak przystawialam mala do cycka. dziecko zmarlo z glodu bo oczywiscie nic innego nie jadlo oprocz tego niby mleka
powodzenia na wizytach
milcia ja tez mam cipunie:)
a wy znow o jedzeniuu?? ja mam rosolek ugotowany od wczoraj a dzis zrobie z tego pomidorowke, dawno u nas nie bylo no i kupilam kalafiorka:)
kiara dzis tez mi polecialo troche tej siary. napisalam smsa do ginki, odpisala mi wlasnie ze to tak moze byc w 2 ciazy i mam sie nie martwicMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
eforts ja mam podognie tzn maz wraca dzien w dzien ok 18 nie je obiadu tylko od razu z Marysia na dwor wiec tak na prawde sama dla siebie gotuje bo Mania zje troszke zupki i juzMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualnyewelinka mniam pupleciki!!! ale bym zjadła!
bogusia ja wczoraj jadłam kalafiorowąPychota!
Furia mniaaam takie pierogi
Karola a jaka płeć wyszła Ci ostatnio na usg?
co do siary - ja jestem w drugiej ciąży, ale wtedy poroniłam w 6tc, więc to się jako przebyta w pełni ciąża nie liczy. Ale poczytałam, że to normalne (siara)
mnie dziś strasznie alergia męczyjestem u mamy, w koło pole, wszystko pyli
ewelinka_shn, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry!
Pochwalę Wam się - dzisiaj II trymestr zaczynam
Ostatnio czuję się zaskakująco dobrze, co mnie niestety martwi. Tym bardziej, że wczoraj mnie w krzyżu bolało. Ale staram się nie przejmować, skoro nie ma plamień ani żadnych nieprawidłowości na usg nie było widać to wszystko będzie ok.
Co do snów to ja mam codziennie jakieś kosmiczne sny na szczęście nie związane z ciążą i dziećmi. Dzisiaj też miałam dziwny sen w którym m.in był wątek erotyyczny niestety w trakcie gry wstępnej(I w śnie) kotoś puścił z radia "któryś za nas cierpiał rany..". No i mi się w śnie odechciałoFuria, Marimiko, Bogusiar80, Qrczak, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
HEJ dziewczęta, już sporo nas wskoczyło w II trymestr, i bdb
ładnie i zdrowo rosną nam brzuszki,
co do siary to czytałam kiedyś, że coś takiego może wystąpić, ale proponuje Wam zadzwonić do ginów, jakbym się trochę bała ..
ja też wstępnie będę mieć dziewczynkę, ale to było już wykryte w 11 tyg - bardzo wcześnie, więc ..coś się może pojawi między nóżkami,
skopiowałam sobie przepis na babkę majonezową i chyba jutro ją zrobię,
Milcia lubi tę wiadomość
-
A ja jestem w szpitalu rano znow plamienie na powitanie 4 mies
Myslalam ze padne. Na ip zanim mnie przyjeli czekalam 2 godz bo
Miejsca nie bylo ale jak maz zadzwonil do ciotki lekarki to zaraz sie miejsce znalazlo i
Mnie przebadali. z dzieckiem w porzadku az sie poplakalam jak tam czekalam. Ale do jutra zostajemy
Na szczescie moja gin jest na dyzurze aczkolwiek srednio sie mna interesuje no i mam lezec. plamienhe nie wiadomo skad ale termin miesiaczki wypada akurat eh -
a wlasnie sny...ja tez mam takie dziwne, zasze mi się coś śni a teraz przez jakiś czas miałam sny erotyczne, mialam tez takie gdzie jestem w szpitalu i rodzę, za chwilę w tym samym śnie budzę się w kałuży krwi, ech często są takie dziwne, ale to pewnie dlatego, że czeka nas nowy etap w życiu i jakby na to nie spojrzeć każda jakoś się tego obawia, cieszy z tego, później mózg przetwarza wszystkie dane no i są sny