Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolcia23 wrote:Dziewczyny, gdzie ja mogę dostać przedłużenie do stanika?
nie w każdej, ale u nas są.
W sklepach z bielizną też.
karola - super wieści!
Dziewczyny, cholera nie mam się w co ubieracwszystko mi się wbija w biodrach, a przecież nie przytyłam... cyckonosz też się wbija pod biustem, jestem grubaskiem jakimś kurde
do tego jak nigdy nie miałam cellulitu, tak przez te leżenie w ciąży mam i to straszny, a moja ówczesna piękna pupa jędra już nie jest nawet ładna
Mierzyłam wczoraj stroje kąpielowe - chciałam na górę klasyczny "stanik" żeby się cyce trzymały i na dół takie spodenki-szorty luźne kąpielowe. I wszystko za małe w biodrach, albo jakieś tam inaczej nie fajnie leżące... wyglądam jak pulpecik w tym, a za tydzień idziemy z TŻ na plażę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiara co do alergii, to musiałabyś mnie wczoraj widzieć. Wyglądałam gorzej niż źle. Cały czas psikam i smarkam. Wczoraj jeszcze takie lekkie skrzepy krwi mi z nosa leciały. Kupiłam w aptece aerozol, który przepisała mi rodzinna i o dziwo mogłam w nocy spać.
-
Bajka trzymajcie sie, i szybko wracajcie do domku juz bez plamien :*
Karola maluszek cudowny
Babke majonezowa mam i ja, stygnie w kuchni
pierogi ulepione
http://wrzucaj.net/images/2014/06/17/Desktop.jpg
Co do stanikow to wczesniej nosilam 75D a teraz 80E-Fewelinka_shn, Milcia, Qrczak, kaarolaa, Bogusiar80, Bajka, Niespodzianek:), Marimiko, aniar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta...nie było mnie dwa dni i takie mam zaległości!
Gratuluję Wam udanych wizytJa idę na kolejną za tydzień. Podejrzę, co tam u mojego Groszka słychać
Dziś nie gotuję...zajadam się nutelląMąż jest na obiedzie u kolegi, a na 19 ma do pracy, więc dopiero jutro ugotuję coś na obiadek... Co do różnych słodkości, to ja też ostatnio tylko piekę xd a to drożdżówki z truskawkami, a to ciasto z truskawkami
Tylko co ja jutro na obiad zrobię? Może pulpety, tak jak jedna z Was
Muszę nauczyć się na egzamin, który mam jutro....ale jakoś mi się nie chce. Dajcie mi troszkę motywacji
Mój brzuch widać tylko wieczorem... czekam aż w końcu się zaokrągli
A powiedzcie mi...chcecie rodzić wraz z Ukochanym?
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Kasieńka współczuje, trzymam kciuki za lepsze jutro
Karola zaraz będzie kolejna piątka zaliczona
ja mam nadzieję, ze wtorek zobaczyć już wielkiego człowiekatyle już go nie widziałam, że nie wiem czy poznam
Mi póki co z szafy poodpadały spodnie, mam jeszcze trzy pary z przed ciąży ale materiałowe dlatego trochę się rozciągają, z sukienkami robi się słabo bo mam tylko ołówkowe reszta daje radę. Poza bielizną gacie z M/L a stanik z 70D na 75F, toć to dla mnie szok a niby mają nadal rosnąć???
A i myślę, że powinnyśmy wypisać Furię z forum, przecież nie możemy się denerwowaćkaarolaa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Karola super wieści
Twój Kropek jest większy od mojego Maluszka, ale i Mój nadrobił trochę i podrósł ku uciesze mamy
Fajnie, że rodzinka w końcu wie, teraz wszyscy możecie się cieszyć Twoim stanem
Bajka trzymajcie się. Będzie dobrze, tylko pamiętaj nie stresuj się! I szybko wracajcie do nas
Kasienka przykro mi bardzoTulę mocno. Kochana bądź silna.
A ja wyciągnęłam moje stare ubrania, które nosiłam jak byłam 15 kg grubszaNa szczęście ich nie wyrzuciłam
Większość spakowałam do worka i teraz wygrzebuję i moje ukochane lniane spodnie, których tak mi było szkoda za jakieś półtora - dwa miesiące powinny leżeć jak ulał
Tylko nogawki muszę trochę pozwężać, bo strasznie szerokie są, ale wtedy uda miałam potężne!
Staniki stare też mam, więc tylko 3 nowe kupiłam
Furia przez Twoje popisy kulinarne wpadnę w kucharskiego doła
kaarolaa lubi tę wiadomość