Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jutro mam wizytę na 8.30 i zaczynam się denerwować. Jeszcze wczoraj mi wypadła bateria w detektorze i nie wiem, co tam się dzieje. Jutro pierwszy raz idę sama na wizytę, bo mąż niestety nie może się wyrwać z pracy
Lola, jaki malec duży? Jutro akurat przypada ten sam dzień ciąży, co wygrał u Ciebie.
Ja na FB nie dołączam, bo już się przekonałam, że równie to bywa z tymi grupami. Nie mam zaufania tym bardziej, że jak się ściąga aplikację na telefon, to mają wgląd do kontaktów i mogą je wykorzystać do celów reklamowych. -
nick nieaktualny
-
julianna wrote:dziewczyny zmieniając temat miałyście na genetycznym BPD mierzone, mojego maluszka (ostatnio wyczytałam dopiero) wynik jest o 5 dni dziecka większego, niby tam są klamerki i się mieści lekarz też mówił ok, ale ja się trochę wystraszyłam czy ok, wzrost miał na 12t6d a główkę na 13t3d
Nie mam badań przy sobie ale pamiętam jak rozmawiałam z dziewczynami że moje małe ma główkę chyba z tydzień większą. Ja i mąż mamy duże głowyjuż zapomniałam o tym nawet, ale zapytam jak nie zapomnę na następnej wizycie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eforts gratulacje, synuś piękny
Milcia trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze
Ja się złamałam i kupiłam detektor.. Przyszedł dziś po południu. I co? Nie umiem znaleźć tętna. Próbowałam tylko raz , od razu jak dostałam. Teraz pilnuję kuzyneczki, więc będę próbować dopiero rano. A o jakiej porze wasze dzieciaczki podsłuchujecie? Czy może pora dnia nie ma znaczenia?eforts lubi tę wiadomość
-
dziewczyny nie wkręcajmy sobie z tymi wymiarami, one nie muszą idealnie odpowiadać wieku ciąży, bursztynki dziecko będzie miało dużą głowę po rodzicach, pauli będzie krótkie po mamusi, moje długie po tatusiu i wygięte po mamusi
ps. bursztynka moja siostra rodzi na dniach i jej dziecko ma głowę 10 cm i zastanawiamy się czy sławetne rozwarcie 10 cm to max?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:24
Paula84, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Ja słucham zazwyczaj rano, bo najlepiej słychać
Nie martw się. Ja za pierwszym razem to robiłam trzy podejścia każde po pół godziny i nic nie słyszałam. Dopiero potem centralnie w jednym miejscu było słychać na środku. Teraz jednak jest trudniej znaleźć tętno, bo mała się przesuwa i raz jest w jednym miejscu a raz w drugim. Wczoraj przed tym jak bateria mi siadła, to jakieś 20 minut szukałam i znalazłam, ale było słabo słychać i nie wiem, czy to przez słabą baterię, czy tak głęboko była. -
nick nieaktualny
-
Mnie na każdej wizycie ważą i mierzą mi ciśnienie.
Dziewczyny moj Mąż od kilku dni przystawia ucho do brzucha (nad koscia lonowa) i mówi ze slyszy jak ktos sobie plywa, raz szybciej raz wolniej... jak się nie rusza nic to porusza brzuchem i slyszy... to możliwe ze slychac ruchy dziecka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 22:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny