Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIta - dzieki za link, później sobie poczytam Co u Ciebie kochana?
Milcia - uuu, współczuję... ale niech się wypcha, teraz Twoje zdrowie najważniejsze!
Mi tez brzuch urósł, ale on się taki dziwny robi... najpierw mnie wywaliło do przodu po całości, taka napuchnięta byłam (nie miałam wtedy wzdęć), a teraz taki czubek się zrobił, same spójrzcie:
http://www.iv.pl/images/02929789664484914689.jpgMarimiko, Nessa, aniar lubią tę wiadomość
-
Kiara wrote:Magdalena - to gratulacje! Odzywaj się częściej!
lola - dokładnie
Za kilka dni kochana będę pisać co chwilę, teraz mam czas żeby tylko tu zajrzeć i zobaczyć co u Was. Jutro mam egzamin, siedzę zakopana w książkach, Później jeszcze powrót do domu na święta. Wtedy odetchnę trochę i się ogarnę tu na forum
-
nick nieaktualny
-
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuVpO91briVHdHBlbG9WVGctVlI4bTB4NU1xYnNmVEE&usp=sharing#gid=0
Jeszcze tutaj Dopisujcie się, daty wizyt i termin porodu żebyśmy wiedziały co u Was. Część jest zaktualizowana. Zapisuje się automatycznie więc wystarczy po prostu zamknąć dokument -
Kiara - ładnie brzuszek wywaliło! Też tak chcę!
W środę idę na kolejne USG i przez cały czas modlę się o cud żeby jednak pojawiło się serduszko.
Podczytuję was siedząc cichaczem bo boję się, że to jednak będzie puste jajo
Pamiętam jednak o was cały czas i mocno zaciskam kciuki za kolejne wizyty i kolejne bijące serduszka :* -
To ja też się pochwalę
dla porównania 5t2d
http://wrzucaj.net/images/2014/04/14/IMAG0619m.png
Boje się jak będę później wyglądać - już ważę 81 kg a co dopiero będzie później! ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 16:45
Nessa, Kiara, aniar lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnyMarmiko -tez Ci sie taki stożek robi
kochana, a ile masz wzrostu?
Ja tez się boję o wagę, na szczęście póki co 0kg na plusie.
Milcia - pewnie za kilka tyg. wyjdzie coś tam Każda z nas ma trochę inaczej
Nessa, Ita, lola - dziękuję :*
lola - a nie gadaj, ja też modelką nie jestem hehe
Ita - trzymamy mocno kciuki kochana
Nessa - może powoli zacznie coś niedługo wychodzić -
nick nieaktualny
-
Jeszcze kilka lat temu ważylam 65 kg i byłam smoking hot :p ale potem brałam leki przez 1,5 roku i przytylam. Ani dieta, ani silownia czy bieganie nie pomogło mi zrzucić zbędnych kg. Mimo że Leków już nie biorę od 1,5 roku. Ale jak wszystko pójdzie dobrze i maleństwo będzie się rozwijać i rosnąć i przyjdzie ma świat - to zrobię absolutnie wszystko bo nie ważyć znowu 80kg. Nie wiem jak to zrobię ale to zrobię
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualnyKasandra - nie przesadzaj, szczupła jesteś
Ja zaczęłam tyć mocniej w listopadzie, od tamtej pory przybrałam ok. 10kg, później wyszło, że to insulina mi znowu wali i niestety wyłapaliśmy to za późno trochę, bo w tym cyklu w którym zaszłam, także nie zdążyło to nic pomóc (w sensie lek).
Plus jest u mnie jednak taki, że zawsze miałam takie "zbite" ciało, więc nic tam nie zwisa.
Dziewczyny, podobno najwięcej kg gubi się karmiąc, także jeszcze wszystko przed namiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2014, 18:41
-
jak będziesz karmiła to dziecko dużo wyciąga tak naprawdę, ale potem powinno pójść dobrze nic się nie przejmuj
moja szwgierka po dwójce dzieci zdrowo się odżywia i ćwiczy z chodakowską w domu i ma figurę jak z gazety, więc spokojnie się da
a ja mam dzisiaj brzuch jakiś zmęczony staram się dużo leżeć, więc mam nadzieję, że jutro na wizycie zobaczę piękne serduszko -
Dziewczyny a czy któraś z Was walczy z opryszczką (zimnem) w ciąży? Zawsze przypalałam sobie w gabinecie darsonwalem ale że to prąd HF to w ciąży nie wolno. Kurdę już dawno nie miałam. Dzisiaj była klientka z opryszczką w salonie, nie całowałam się z nią, ale ja jak widzę opryszczkę to od razu sama dostaję, możecie się śmiać ale niestety tak jest
Hascovir i zovirax raczej nie używa się w ciązy -
Ewelcia wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was walczy z opryszczką (zimnem) w ciąży? Zawsze przypalałam sobie w gabinecie darsonwalem ale że to prąd HF to w ciąży nie wolno. Kurdę już dawno nie miałam. Dzisiaj była klientka z opryszczką w salonie, nie całowałam się z nią, ale ja jak widzę opryszczkę to od razu sama dostaję, możecie się śmiać ale niestety tak jest
Hascovir i zovirax raczej nie używa się w ciązy
Pzekrój na pół ząbek czosnku t przykładaj, trzyj itp ile się da jak tylko cos cię na wardze zaswędzi.Może pomoże