Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kurtka boooomba. bardzo mi sie podoba.
ja narazie nic nie kupuje. najpierw musze zobaczyc co jyz mam. a poza tym jak w sierpniu wrocimy znad morza to zaczne sie bawic w takie rzeczy bi bedziemy remontowac pokoik dziewczynelMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Kiara to trzeba umieć takie fajne skarby znaleźć ja jak jestem w lumpku to grzebię, grzebię i nic nie znajduję
To z moich po prawej to są bodziaki tylko takie spodenkowe :)a to czarne to spodnie mini dresyna razie ciężko mi stwierdzić zasadność tych ubranek po prostu mi się podobały ale tak to jest jak się wpadnie do sklepu z ciuszkami dla dzieci i dostaje małpiego rozumu
ciężko to widzę zwłaszcza, ze mój mąż uwidział sobie tylko nowe ubranka dla dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:12
-
lolaliciouse wrote:Olcia- śliczne skarpetki- gdzie je kupiłaś?
W tesco?
te trójpaki pajacyków i body tez mam zamiar kupić- opłacają się
Skarpetki kupione w h&m. Są różne rozmiary.Ja w ogóle w tesco widziałam pełno fajnych ciuchów dla dzieci. I są przecenki na bodziaki
lolaliciouse lubi tę wiadomość
-
teraz u mnie w tesco bardzo duze przeceny sa i na prawde mozna trafic na cudenka jak dla mnie tesco o wiele tansze rzeczy niz e c&a czy hm natomiast tam dla takich maluszkow sa bardziej kolorowe rzeczyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
kiara- kurtka bombowa
ja dziś takie cuś ustrzeliłam
http://i1078.photobucket.com/albums/w496/karolinacygon1986/20yy_zpsbaea2d16.jpg
fotka podglądowa-moje są używane, ale stan taki jak na foto:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:22
Qrczak, Kiara, olcia23, Paula84, Marimiko, Furia, Niespodzianek:), eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny
Ja lubię łazić po sh także to dla mnie sama przyjemność. No poza tym, że trzeba wstać rano aby być już na otwarcie
Ja dostałam też siatę rzeczy po dziecku znajomej mojej mamy, ale jak przejrzałam to niestety są brzydsze i niektóre w gorszym stanie niż te, które kupuję, także powybieram siebie trochę, a resztę oddam jakiejś potrzebującej
Lola- super te butkiJa butków na razie nie kupuję, bo przyznam się, że nie czytałam jaki rozmiar w ogóle powinnam kupić
-
olcia23 wrote:Jutro mam w planie jechać do bobowózki (niestety sama, bo mój TZ uziemiony - dwie nogi w gipsie)pojeździć sobie po sklepie, popatrzeć - może coś wybrać, ale jeszcze nie kupię.
apropo wózka- ja w końcu sie zdecydowałam(miotałam się między tako i bebetto)-
wkońcu pomacałam oba i wygrał Bebetto Luca-bedzie granatowy na białym stelażu.
-
Ale dziś dzień ciuszkowy
Muszę się zgarnąć sprzed laptopa, bo zaraz małż mnie zastanie w postaci podobnej jak mnie zostawił wychodząc rano do pracy. No i jakiś obiad przydałoby się zmajstrować.
Mam dziś dzień nadający się do nic nie robienia. Na szczęście już mi nie jest tak duszno jak było rano. -
lolaliciouse wrote:apropo wózka- ja w końcu sie zdecydowałam(miotałam się między tako i bebetto)-
wkońcu pomacałam oba i wygrał Bebetto Luca-bedzie granatowy na białym stelażu.
Ładny jest ten wózek, widziałam go chyba wczoraj w Smyku o ile się nie mylęJa jestem ciągle zakochana w Quinny Buzz 4 (wersja czterokołowa). Jutro zobaczę jak wygląda na żywo.
-
Tak sobie myślę - jak wykorzystać ten czas wolny - i mimo, żę nie mam za bardzo zdolności manualnych to chciałabym porobić jakieś rzeczy dla maluszka:D
np. aktualnie myślę o:
http://pomponowelove.blogspot.com/2013_12_01_archive.html
tylko fajnie by było dobrać kolor do płcitiul jest dosyć tani na allegro więc może za tydzień jak się może dowiem co siedzi w środku to kupię i zrobię
może jeszcze jakaś podusie? albo przytulankę? - coś prostego co nie schrzanię
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
olcia23 wrote:Ładny jest ten wózek, widziałam go chyba wczoraj w Smyku o ile się nie mylę
Ja jestem ciągle zakochana w Quinny Buzz 4 (wersja czterokołowa). Jutro zobaczę jak wygląda na żywo.
Ale ten bebetto ma parę cech,które pozwoliły mi definytwnie postawić na niego:)
np : buda zaciąga się baardzo głęboko= zbędny parasol(którego niecierpiałam )
- duuży "wywietrznik"
-lekkość prowadzenia nawet jedną ręką
-skłdana(regulowana) rączka
-płynna regulacja oparcia gondoli(od zewnątrz)
-duża gondola -
Lola to ten ciucholand http://www.pphusortex.pl/.
Ja akurat jestem w Żywcu i tutaj też moja mam zawsze kupowała ładne rzeczy za grosze na tej wyprzedaży, nie wiem jak jest w Tychach bo jest tam od niedawna.
W dni kiedy jest nowy towar ceny są dosyć wysokie jak na ciucholand, ale na wyprzedaże warto się wybrać tylko z rana bo tam się kolejki ustawiają... Ja oczywiście jak się wybiorę ale nawet z tych przetrzepanych rzeczy można coś wybraćlolaliciouse lubi tę wiadomość