Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurtka boooomba. bardzo mi sie podoba.

ja narazie nic nie kupuje. najpierw musze zobaczyc co jyz mam. a poza tym jak w sierpniu wrocimy znad morza to zaczne sie bawic w takie rzeczy bi bedziemy remontowac pokoik dziewczynel

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara to trzeba umieć takie fajne skarby znaleźć ja jak jestem w lumpku to grzebię, grzebię i nic nie znajduję :/

To z moich po prawej to są bodziaki tylko takie spodenkowe :)a to czarne to spodnie mini dresy :) na razie ciężko mi stwierdzić zasadność tych ubranek po prostu mi się podobały ale tak to jest jak się wpadnie do sklepu z ciuszkami dla dzieci i dostaje małpiego rozumu :) ciężko to widzę zwłaszcza, ze mój mąż uwidział sobie tylko nowe ubranka dla dziecka :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:12

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara, jaka fajna kurteczka. Cudo.

A własnie dziewczyny, jak cenowo z ubrankami w Tesco? przystępnie w porównaniu np. z c&a i h&m ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:16

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolaliciouse wrote:
    Olcia- śliczne skarpetki- gdzie je kupiłaś? :)
    W tesco?
    te trójpaki pajacyków i body tez mam zamiar kupić- opłacają się :)

Skarpetki kupione w h&m. Są różne rozmiary. :) Ja w ogóle w tesco widziałam pełno fajnych ciuchów dla dzieci. I są przecenki na bodziaki

lolaliciouse lubi tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz u mnie w tesco bardzo duze przeceny sa i na prawde mozna trafic na cudenka jak dla mnie tesco o wiele tansze rzeczy niz e c&a czy hm natomiast tam dla takich maluszkow sa bardziej kolorowe rzeczy

• lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara- kurtka bombowa :)

ja dziś takie cuś ustrzeliłam :)
    http://i1078.photobucket.com/albums/w496/karolinacygon1986/20yy_zpsbaea2d16.jpg
    fotka podglądowa-moje są używane, ale stan taki jak na foto:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 14:22

Qrczak, nick nieaktualny, olcia23, Paula84, Marimiko, Furia, Niespodzianek:), eforts lubią tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztynka, olcia- własnie w Tesco super te wielopaki są! i materiał dobry.

Bursztynka lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh piekne te rzeczy takie slodkie i malutkie

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny :) Ja lubię łazić po sh także to dla mnie sama przyjemność. No poza tym, że trzeba wstać rano aby być już na otwarcie :D
    Ja dostałam też siatę rzeczy po dziecku znajomej mojej mamy, ale jak przejrzałam to niestety są brzydsze i niektóre w gorszym stanie niż te, które kupuję, także powybieram siebie trochę, a resztę oddam jakiejś potrzebującej :)

Lola- super te butki :) Ja butków na razie nie kupuję, bo przyznam się, że nie czytałam jaki rozmiar w ogóle powinnam kupić :D

• Paula84 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej dziewczyny jakie piękne te ciuszki macie, też już bym chciała coś kupić, ale pod płeć maleństwa, a tu jeszcze nic nie wiadomo. w przyszłym tyg wizytacja u gina może tym razem się uda, tak bym już chciała.

hchykrntrxhsbb3c.png

iv09vcqgvdf4oy0z.png

• olcia23 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mam w planie jechać do bobowózki (niestety sama, bo mój TZ uziemiony - dwie nogi w gipsie)pojeździć sobie po sklepie, popatrzeć - może coś wybrać, ale jeszcze nie kupię.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia23 wrote:
    Jutro mam w planie jechać do bobowózki (niestety sama, bo mój TZ uziemiony - dwie nogi w gipsie)pojeździć sobie po sklepie, popatrzeć - może coś wybrać, ale jeszcze nie kupię.

apropo wózka- ja w końcu sie zdecydowałam(miotałam się między tako i bebetto)-
    wkońcu pomacałam oba i wygrał Bebetto Luca-bedzie granatowy na białym stelażu.

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś dzień ciuszkowy :)

Muszę się zgarnąć sprzed laptopa, bo zaraz małż mnie zastanie w postaci podobnej jak mnie zostawił wychodząc rano do pracy. No i jakiś obiad przydałoby się zmajstrować.

Mam dziś dzień nadający się do nic nie robienia. Na szczęście już mi nie jest tak duszno jak było rano.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolaliciouse wrote:
    apropo wózka- ja w końcu sie zdecydowałam(miotałam się między tako i bebetto)-
    wkońcu pomacałam oba i wygrał Bebetto Luca-bedzie granatowy na białym stelażu.

Ładny jest ten wózek, widziałam go chyba wczoraj w Smyku o ile się nie mylę :) Ja jestem ciągle zakochana w Quinny Buzz 4 (wersja czterokołowa). Jutro zobaczę jak wygląda na żywo.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę - jak wykorzystać ten czas wolny - i mimo, żę nie mam za bardzo zdolności manualnych to chciałabym porobić jakieś rzeczy dla maluszka:D

np. aktualnie myślę o:

http://pomponowelove.blogspot.com/2013_12_01_archive.html

tylko fajnie by było dobrać kolor do płci ;) tiul jest dosyć tani na allegro więc może za tydzień jak się może dowiem co siedzi w środku to kupię i zrobię ;)

może jeszcze jakaś podusie? albo przytulankę? - coś prostego co nie schrzanię :D

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marimiko, chciałabym mieć takie zdolności, ale ja nawet kółka ładnie nie namaluje, a co dopiero szyć :O

Furia, Bajka lubią tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • karola88 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marimiko ja zaczelam robic kinkiet do pokoiku dziewczynek. mam zamiar zrobic ich jeszcze kilka i powoli zaczynac sprzedawac :)

Furia lubi tę wiadomość

• lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia23 wrote:
    Ładny jest ten wózek, widziałam go chyba wczoraj w Smyku o ile się nie mylę :) Ja jestem ciągle zakochana w Quinny Buzz 4 (wersja czterokołowa). Jutro zobaczę jak wygląda na żywo.
    Quinny jest mega designerski:)tez mi sie kiedyś podobał:)
    Ale ten bebetto ma parę cech,które pozwoliły mi definytwnie postawić na niego:)
    np : buda zaciąga się baardzo głęboko= zbędny parasol(którego niecierpiałam )
    - duuży "wywietrznik"
    -lekkość prowadzenia nawet jedną ręką
    -skłdana(regulowana) rączka
    -płynna regulacja oparcia gondoli(od zewnątrz)
    -duża gondola

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia - ja też nie mam zdolności - ale kto nie próbuje ten nie ma :D

karola88 - a jakie to kinkiety???

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola to ten ciucholand http://www.pphusortex.pl/.
    Ja akurat jestem w Żywcu i tutaj też moja mam zawsze kupowała ładne rzeczy za grosze na tej wyprzedaży, nie wiem jak jest w Tychach bo jest tam od niedawna.
    W dni kiedy jest nowy towar ceny są dosyć wysokie jak na ciucholand, ale na wyprzedaże warto się wybrać tylko z rana bo tam się kolejki ustawiają... Ja oczywiście jak się wybiorę ale nawet z tych przetrzepanych rzeczy można coś wybrać:)

lolaliciouse lubi tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
‹‹ 533 534 535 536 537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ