X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolaliciouse wrote:
    Quinny jest mega designerski:)tez mi sie kiedyś podobał:)
    Ale ten bebetto ma parę cech,które pozwoliły mi definytwnie postawić na niego:)
    np : buda zaciąga się baardzo głęboko= zbędny parasol(którego niecierpiałam )
    - duuży "wywietrznik"
    -lekkość prowadzenia nawet jedną ręką
    -skłdana(regulowana) rączka
    -płynna regulacja oparcia gondoli(od zewnątrz)
    -duża gondola
    Gdzie go kupiłaś? Nowy, w komisie od os prywatnej?
    Bo ja nadal nie potrafię się zdecydować...:(

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sporo ciuszkow, bo po mlodym, dzis ogarnialam roz 56, wiec tez wstawie foto czegos slodkiego :D

http://wrzucaj.net/images/2014/07/01/104433817520098981747774296157799583185350nFydij.jpg

Jutro chce poprac roz 62, poukladac do komody i bede widziala dokladnie ile czego dokupic :)

Wlasnie ogladalam kocyki i funkcyjne poduszki i chyba bede w pl kupowala, bo tu u mnie takich cudow nie ma :) Oczywiscie chodzi mi o te hand made slicznosci :)

Ehhhh ustawilam termin na hematologie zeby mi pasowal z zmiana meza, zaby mnie zawiozl i co ? Zmienili mu zmiany...

Marimiko, lolaliciouse, Ita, Niespodzianek:), kaarolaa, Paula84, Kiara, eforts, Bursztynka, aniar lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Marimiko Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczne misiaczki:D

Furia lubi tę wiadomość

ex2b3e5e3suplzeq.png
    7v8r3e3kfd3wkgo4.png
    22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc) <3 11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
    01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci <3
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niespodzianek:) wrote:
    Gdzie go kupiłaś? Nowy, w komisie od os prywatnej?
    Bo ja nadal nie potrafię się zdecydować...:(
    Jeszcze nie kupiłam- kupię nowy na all razem z fotelikiem,adapterami do niego itp.

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po wizycie i mam dobre i mniej dobre wiesci...

dobre to takie, ze Kropek ma sie dobrze, ruszał sie, serduszko bilo i ma okolo 9 cm, zdjecia brak tym razem i płci nie znam...

mniej dobra to taka, ze mam podejrzenie toxoplazmozy, musze sie zglosic do zakaznego i tam sprawdza czy jest ryzyko i dostane antybiotyki czy go brak...przeczuwalam, ze tak sie to skonczy

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa - kurcze kochana a jakie masz te wyniki dokładnie?

Furia - śliczne rzeczy :)

Zbieram się do gina zaraz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara wrote:
    kaarolaa - kurcze kochana a jakie masz te wyniki dokładnie?

Furia - śliczne rzeczy :)

Zbieram się do gina zaraz :)
    w ciagu 2 miesiecy z 30 IU/ml zrobiło sie 352,6 IU/ml IgG

a IgM mialam wynik ujemny a obecnie mam watpliwy

• Kulka41 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po gabinetem giną. Jestem dziś strasznie zdenerwowana, bo moja pięcioletnia kuzynka, którą pilnuję zachorowała na ospę. A ja nie jestem pewna czy chorowałam w dzieciństwie. Tak się strasznie martwię, że mogłam się zarazić. Zobaczę co gin na to powie

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a na początku ciąży robiłaś toxo? niech sprawdzą wszystko żebyś miała spokój.

koleżanka w ciąży miała toxoplazmoze dostała antybiotyk i wszystko było ok z dzieckiem też

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:12

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja niedawno skonczylam ogarniac ciuchy w graciarni z sasiadka. Wywalilam sporo. Caly wielki czarny kosz jest pelen. Mam jeszcze jakies cztery worki ale to za dwa tygodnie mi wywioza, bo na luz nie wezna. Ufff z grubsza ogarniete :-D
    Karola mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
    Wizytujace nie stresowac sie!

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    To będzie moje trzecie dziecię, złośliwe (domniemam), bo prawdopodobnie urządzi matce Wigilie przy szczawiowej na położniczym :P
    Termin 24 grudnia!

kaarolaa, Furia, kanapa, Bogusiar80, Marimiko, Niespodzianek:), olcia23, Qrczak, lolaliciouse, Zemraa lubią tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak robilam i wyszlo dodatnie 30 a teraz mam ponad 300...dobra dopytam sie jutro, zadzwonie umowie sie na wizyte niech zrobia mi te dodatkowe wyniki...ale wiem co czeka płód jak sie w pore nie zastosuje leczenia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i kolejna wizyta 23 lipca

• kanapa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne ubranka będą miały Wasze dzieciaczki :)
    Ja chyba po dzisiejszej wizycie sobie pozwolę na małe szaleństwo zakupowe ;) ale mam stresa...! Trzymajcie kciuki bo zaraz wychodzę do gina :)

kaarolaa lubi tę wiadomość

Aniołek 16.12.2013 [*] 8tc (5tc)
    Aniołek 25.01.2019 [*] 10tc (8tc)
    vimnpx4.png
    w1s2aai.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarola - cholera :/ Ja też zaliczyłam zakaźnika w tej sprawie. Kazał dorobić awidalność jeszcze i wyszła ok, więc powiedział, że jest dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie!
    do zakaźnika leć czym prędzej! Jak ja powiedziałam, że jestem w ciąży i mam podejrzenie toxo to nawet tego samego dnia chcieli mnie przyjąc, ale okazało, że że lekarz już wyszedł, więc miałam wizytę za 5 dni i też bez kolejki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:28

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bedzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara wrote:
    kaarola - cholera :/ Ja też zaliczyłam zakaźnika w tej sprawie. Kazał dorobić awidalność jeszcze i wyszła ok, więc powiedział, że jest dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie!
    musi byc dobrze, tylko mam stresa bo to juz 16 tyd, pozno troche i mozg sie kształci najbardziej...oj dobra koniec z czarnymi myslami, bedzie dobrze :)

• Milcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi od wczoraj wróciły mdłości... Do tego boli mnie podbrzusze jak na okres... Nie wiem, co się dzieje :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • olcia23 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam mdlosci w kratke. Tydzien nie ma, a pozniej powraca.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 2 dni temu zwymiotowalam sniadanie a dzis mialam mdlosci podczas jedzenia obiadu. Dzidzia pewnie kopie nie tam gdzie trzeba :P

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ