Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
lolaliciouse wrote:Quinny jest mega designerski:)tez mi sie kiedyś podobał
Ale ten bebetto ma parę cech,które pozwoliły mi definytwnie postawić na niego:)
np : buda zaciąga się baardzo głęboko= zbędny parasol(którego niecierpiałam )
- duuży "wywietrznik"
-lekkość prowadzenia nawet jedną ręką
-skłdana(regulowana) rączka
-płynna regulacja oparcia gondoli(od zewnątrz)
-duża gondola
Bo ja nadal nie potrafię się zdecydować... -
Ja mam sporo ciuszkow, bo po mlodym, dzis ogarnialam roz 56, wiec tez wstawie foto czegos slodkiego
http://wrzucaj.net/images/2014/07/01/104433817520098981747774296157799583185350nFydij.jpg
Jutro chce poprac roz 62, poukladac do komody i bede widziala dokladnie ile czego dokupic
Wlasnie ogladalam kocyki i funkcyjne poduszki i chyba bede w pl kupowala, bo tu u mnie takich cudow nie maOczywiscie chodzi mi o te hand made slicznosci
Ehhhh ustawilam termin na hematologie zeby mi pasowal z zmiana meza, zaby mnie zawiozl i co ? Zmienili mu zmiany...Marimiko, lolaliciouse, Ita, Niespodzianek:), kaarolaa, Paula84, Kiara, eforts, Bursztynka, aniar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem po wizycie i mam dobre i mniej dobre wiesci...
dobre to takie, ze Kropek ma sie dobrze, ruszał sie, serduszko bilo i ma okolo 9 cm, zdjecia brak tym razem i płci nie znam...
mniej dobra to taka, ze mam podejrzenie toxoplazmozy, musze sie zglosic do zakaznego i tam sprawdza czy jest ryzyko i dostane antybiotyki czy go brak...przeczuwalam, ze tak sie to skonczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po gabinetem giną. Jestem dziś strasznie zdenerwowana, bo moja pięcioletnia kuzynka, którą pilnuję zachorowała na ospę. A ja nie jestem pewna czy chorowałam w dzieciństwie. Tak się strasznie martwię, że mogłam się zarazić. Zobaczę co gin na to powie
-
Karola a na początku ciąży robiłaś toxo? niech sprawdzą wszystko żebyś miała spokój.
koleżanka w ciąży miała toxoplazmoze dostała antybiotyk i wszystko było ok z dzieckiem teżWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:12
-
A ja niedawno skonczylam ogarniac ciuchy w graciarni z sasiadka. Wywalilam sporo. Caly wielki czarny kosz jest pelen. Mam jeszcze jakies cztery worki ale to za dwa tygodnie mi wywioza, bo na luz nie wezna. Ufff z grubsza ogarniete
Karola mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
Wizytujace nie stresowac sie! -
Cześć
To będzie moje trzecie dziecię, złośliwe (domniemam), bo prawdopodobnie urządzi matce Wigilie przy szczawiowej na położniczym
Termin 24 grudnia!kaarolaa, Furia, kanapa, Bogusiar80, Marimiko, Niespodzianek:), olcia23, Qrczak, lolaliciouse, Zemraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piękne ubranka będą miały Wasze dzieciaczki
Ja chyba po dzisiejszej wizycie sobie pozwolę na małe szaleństwo zakupoweale mam stresa...! Trzymajcie kciuki bo zaraz wychodzę do gina
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarola - cholera
Ja też zaliczyłam zakaźnika w tej sprawie. Kazał dorobić awidalność jeszcze i wyszła ok, więc powiedział, że jest dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie!
do zakaźnika leć czym prędzej! Jak ja powiedziałam, że jestem w ciąży i mam podejrzenie toxo to nawet tego samego dnia chcieli mnie przyjąc, ale okazało, że że lekarz już wyszedł, więc miałam wizytę za 5 dni i też bez kolejki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:28
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiara wrote:kaarola - cholera
Ja też zaliczyłam zakaźnika w tej sprawie. Kazał dorobić awidalność jeszcze i wyszła ok, więc powiedział, że jest dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie!