Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie go kupiłaś? Nowy, w komisie od os prywatnej?lolaliciouse wrote:Quinny jest mega designerski:)tez mi sie kiedyś podobał

Ale ten bebetto ma parę cech,które pozwoliły mi definytwnie postawić na niego:)
np : buda zaciąga się baardzo głęboko= zbędny parasol(którego niecierpiałam )
- duuży "wywietrznik"
-lekkość prowadzenia nawet jedną ręką
-skłdana(regulowana) rączka
-płynna regulacja oparcia gondoli(od zewnątrz)
-duża gondola
Bo ja nadal nie potrafię się zdecydować...
-
Ja mam sporo ciuszkow, bo po mlodym, dzis ogarnialam roz 56, wiec tez wstawie foto czegos slodkiego

http://wrzucaj.net/images/2014/07/01/104433817520098981747774296157799583185350nFydij.jpg
Jutro chce poprac roz 62, poukladac do komody i bede widziala dokladnie ile czego dokupic
Wlasnie ogladalam kocyki i funkcyjne poduszki i chyba bede w pl kupowala, bo tu u mnie takich cudow nie ma
Oczywiscie chodzi mi o te hand made slicznosci 
Ehhhh ustawilam termin na hematologie zeby mi pasowal z zmiana meza, zaby mnie zawiozl i co ? Zmienili mu zmiany...
Marimiko, lolaliciouse, Ita, Niespodzianek:), kaarolaa, Paula84, Kiara, eforts, Bursztynka, aniar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjestem po wizycie i mam dobre i mniej dobre wiesci...
dobre to takie, ze Kropek ma sie dobrze, ruszał sie, serduszko bilo i ma okolo 9 cm, zdjecia brak tym razem i płci nie znam...
mniej dobra to taka, ze mam podejrzenie toxoplazmozy, musze sie zglosic do zakaznego i tam sprawdza czy jest ryzyko i dostane antybiotyki czy go brak...przeczuwalam, ze tak sie to skonczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po gabinetem giną. Jestem dziś strasznie zdenerwowana, bo moja pięcioletnia kuzynka, którą pilnuję zachorowała na ospę. A ja nie jestem pewna czy chorowałam w dzieciństwie. Tak się strasznie martwię, że mogłam się zarazić. Zobaczę co gin na to powie
-
Karola a na początku ciąży robiłaś toxo? niech sprawdzą wszystko żebyś miała spokój.
koleżanka w ciąży miała toxoplazmoze dostała antybiotyk i wszystko było ok z dzieckiem teżWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:12
-
A ja niedawno skonczylam ogarniac ciuchy w graciarni z sasiadka. Wywalilam sporo. Caly wielki czarny kosz jest pelen. Mam jeszcze jakies cztery worki ale to za dwa tygodnie mi wywioza, bo na luz nie wezna. Ufff z grubsza ogarniete

Karola mam nadzieje, ze bedzie dobrze.
Wizytujace nie stresowac sie! -
Cześć

To będzie moje trzecie dziecię, złośliwe (domniemam), bo prawdopodobnie urządzi matce Wigilie przy szczawiowej na położniczym
Termin 24 grudnia!
kaarolaa, Furia, kanapa, Bogusiar80, Marimiko, Niespodzianek:), olcia23, Qrczak, lolaliciouse, Zemraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piękne ubranka będą miały Wasze dzieciaczki

Ja chyba po dzisiejszej wizycie sobie pozwolę na małe szaleństwo zakupowe
ale mam stresa...! Trzymajcie kciuki bo zaraz wychodzę do gina
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaarola - cholera
Ja też zaliczyłam zakaźnika w tej sprawie. Kazał dorobić awidalność jeszcze i wyszła ok, więc powiedział, że jest dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie!
do zakaźnika leć czym prędzej! Jak ja powiedziałam, że jestem w ciąży i mam podejrzenie toxo to nawet tego samego dnia chcieli mnie przyjąc, ale okazało, że że lekarz już wyszedł, więc miałam wizytę za 5 dni i też bez kolejki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 16:28
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymusi byc dobrze, tylko mam stresa bo to juz 16 tyd, pozno troche i mozg sie kształci najbardziej...oj dobra koniec z czarnymi myslami, bedzie dobrzeKiara wrote:kaarola - cholera
Ja też zaliczyłam zakaźnika w tej sprawie. Kazał dorobić awidalność jeszcze i wyszła ok, więc powiedział, że jest dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie!

11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne