Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Qrczak- ja jestem zadowolona szczególnie z pojemności.Design też mi się bardzo podoba, bo lubię proste formy. Użytkuję je juz 5 lat i za tą cenę jest ok.
oczywiście cud świata to to nie jest- potrafią sie zarysować itp.
czasem jak przeładuję szufladę to z tyłu się odczepi dno, ale można poprawić śrubkę i jest ok.
Qrczak, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga.k wrote:
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:moje mieszkanko wynajmowane to okolo 52 m2, 2 pokoje, kuchnia, łazienka...i ekstra duzy balkon
salon jest spory, ale poki dziecko male bedzie spalo z nami w sypialni...my chcemy kupic lozko 160x200 i lozeczko dla malucha sie zmiesci, komoda tez i duza szafa...bedzie ciasno ale damy sobie rade -
Dziewczyny mam jeszcze takie pytanie, może któraś będzie miała jakiś pomysł...
W pokoiku, w którym będzie Maluch są drzwi przejściowe do drugiego pokoju. Nie chcemy ich zamurowywać, bo różnie to bywa, może za jakiś czas nam się koncepcja zmieni, a to stare wielkie drzwi jak to w poniemieckich kamienicach. No i zastanawiam się, w jaki sposób można było by te drzwi przesłonić. Korzystać z nich też na razie nie będziemy, bo w sąsiednim pokoju będzie pewnie nadal składowiskoSzafa odpada, bo to tak na środku ściany jest i głupio będzie wyglądać. Być może w tym miejscu stanie łóżeczko, więc moskitiera/baldachim (jeśli będzie) nieco je przysłoni. Ale jednak wolała bym, żeby nie rzucały się w oczy zza łóżeczka. Macie jakieś pomysły?
-
nick nieaktualnyKiara wrote:a ile Wam wychodzi miesięcznie już ze wszystkim razem z rachunkami?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jeszcze malutkie pytanko techniczne co do ciuszków
Jak już kupiłam te używane ciuszki, to na zdrowy rozum wypiorę je teraz w normalnym proszku dla dorosłych ludzi. A potem przed urodzeniem upiorę jeszcze raz w proszku dla dzieci i wyprasuję. Dobrze kombinuję?
Ewelinka gratuluję synka
Kiara, nam na swoich 48m2 ze wszystkim opłatami wychodzi średnio 690zł. -
Karola odnowić to na pewno je będzie trzeba, połatać pęknięcia. U nas w pokoju od wewnętrznej strony opaliliśmy i pomalowaliśmy farbą wodną, która nie żółknie jak olejna i wyglądają super do tej pory, a to już jakieś 7-8 lat. Jedynie trochę na brzegach się farba starła i przybrudziła, ale to się da odświeżyć. Oprócz tego wymalowaliśmy na nich chińskie znaki: "szczęście" i "długie życie"
Pozostałe drzwi też trzeba będzie pomalować, a jest ich łącznie jeszcze 6 szt. dwustronnie i 2 szt. z jednej stronyTakże trochę zabawy z tym będzie
Szkoda je wymieniać na nowe, bo trzeba byłoby również futryny zmieniać, a te drzwi mają w sobie sporo uroku
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Karolaa dobrze,że nie jest źle
Słuchaj się lekarza
Qrczak wpadaj na pomidorówkę
Milcia z zajeżdżającymi drogę i motorami ciężko. Oby kuzynka się szybko pozbierała. Niech tam ktoś z nią będzie i pewnie psycholog jej się przyda. Bo czasami z nerwów zacznie rodzić przed czasem. Różnie bywa. Tulę mocno :* -
Bursztynka wrote:Ja mam jeszcze malutkie pytanko techniczne co do ciuszków
Jak już kupiłam te używane ciuszki, to na zdrowy rozum wypiorę je teraz w normalnym proszku dla dorosłych ludzi. A potem przed urodzeniem upiorę jeszcze raz w proszku dla dzieci i wyprasuję. Dobrze kombinuję?Bursztynka lubi tę wiadomość
-
Bogusiar80 wrote:Qrczak wpadaj na pomidorówkę
Dziewczyny zmykam jednak na trochę na działeczkę, nałapać witaminki D
Chlebek upieczony - pachnie w całym domu. Za oknem słonko i wiatr chmury rozwiał, więc idę się dotlenić
Do późniejTylko nie piszcie za dużo, bo nie nadrobię
kaarolaa, Bogusiar80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny