X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marimiko- współczuję nocy...wiem co czujesz, 2 dni temu miałam to samo,a temperaura w nocy za oknem też robi swoje:/
    Dobranoc!!! :D:)

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dalej gorąc. Jakoś burze bokiem nas omijają ale może to i lepiej.
    Ja przez to gardło mam podły humor....

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

U mnie tez upalnie... cala noc wentylator chodzil.. bez niego byloby kiepsko.

Wczoraj mialam straszny wieczor.. moj Maz pojechal wieczorem spotkać się z kolegą ( ja nie pojechalam bo za nim nie przepadam) a ja poszlam do rodzicow. Po dwoch godzinach gdy Meza nadal nie bylo zadzwonilam, ten nie odbieral... probowalam przez godzine a tel nie odpowiadal... z racji tego ze w piatek w wypadku w Gdansku zginal kolega Meza juz mialam same czarne scenariusze... brzuch z nerwów zaczal bolec, zaczelam ryczec.. juz ubieralam sie by z tata pojechac do tego znajomeho gdy zadzwonil Maz... ja sie rozbeczalam... jak przyjechal to bylam z jednej strony szczesliwa a z drugiej wsciekla... obiecal ze kolejnym razem będzie bral sluchawke bluetooth bo siedzieli na dworze a tel byl w aucie...

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Martynaaa Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

u mnie tez ciezka noc, niby spalam dobrze, ale budzilam sie czesto bo bylo mi niewygodnie i bolal mnie brzuch, to chyba ze stresu, moze dzidzia czuje.
    Mam dzis wizyte o 12 u ginekolog. Zawsze jestem pozytywnie nastawiona ale przed wizyta okropnie se denerwuje czy wszystko jest dobrze.

Trzymajcie kciuki, moze poznam dzis plec :)

kaarolaa, Doris-83, Kinga.k, lolaliciouse, julianna, Marimiko, Bajka lubią tę wiadomość

3i49anlimybgnl9h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynaaa kciuki za wizyte :) daj szybko znac co u malucha

ja mam dopiero wizyte za rowne 2 tyg...niby nie długo, ale ja chetnie co tydzien moglabym chodzic i ogladac maluszka...

ja zasnelam o 1 w nocy, ciezko mi jakos wczoraj bylo, wstalam o 6 drzwi za mezem zamknac i siusiu i dalej spac, wstalam o 9 bo mnie pecherz cisnal, a jak poszlam siusiu to ledwo cos tam polecialo...

a i dzisiaj maluch narazie jest spokojny, chyba po poludniu sie uaktywnia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha mialam sie jeszcze spytac, do ktorego tyg najpozniej robi sie połówkowe?

• Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) Ja dzisiaj poleżałam do 9 prawie, ale pogoda okropna pada mogłabym cały dzień leżeć.. dzięki za propozycje prezentów, będę buszowała w internecie:)
    U mnie też dla chłopca propozycja imienia to Tomek albo Bartuś podoba mi się też Filip ale mężowi się nie podoba..
    Kciuki za wizytki dzisiejsze!!
    Lola ja poproszę kawe:D

kaarolaa, lolaliciouse, Marimiko lubią tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Połówkowe - chyba do końca 22 tyg

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej siostry mały ma Filip na imie :) jest super dzieciak i zywy, oj ciezko za nim nadazyc jak go na podworko wypuszcza :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dla chlopca mamy Kacper i Ksawier... mi się jeszcze podoba Nikodem ale Maz od razu gada ze nie :p

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my mamy Marcelego i na mur beton beda pytania, A innego imienia to nie macie???

juz maz wczoraj z pracy wrocil to jeden kolega sie go pytal dlaczego takie dziwne imie, jakby innego nie bylo...

• karola88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloo
    potwierdzila sie pipunia. wazy 200g nie chciala sie pokazac i po wielu szturchaniach i pukaniach prosbach zatkala sobie uszy hahaha tak smiesznie to wygladalo. text ginki na samolocie. szyjka zamknieta 2cm ale brzuch nietypowo duzy jak na wiek ciazy.pomiary kosci udowej raczki glowki i brzuszka wskazuja dokladnie na 17tc czyli tydzien do tylu

lece doczyta:)

Niespodzianek:), HANA, kaarolaa, Bogusiar80, Ewka89, Kinga.k, lolaliciouse, Ita, julianna, Paula84, Marimiko, Bajka, eforts, Qrczak, Bursztynka, olcia23, Martynaaa lubią tę wiadomość

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola88 gratuluje dziewczynki:)
    ewelinka ja mam Kacperka i jest z niego niesamowity żywioł, ale kocham go za to bardzo bardzo:)

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola no i dziewczynka zostala dziewczynka :) super, gratki

Paula84 lubi tę wiadomość

• HANA Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 20 tygodniu ciąży. Dzis ide na połówkowe! Trzymajta kciuki :D

kaarolaa, Niespodzianek:), Doris-83, lolaliciouse, Ita, julianna, Marimiko, Qrczak, Furia, Martynaaa, Kiara lubią tę wiadomość

• Doris-83 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My chyba zdecydowaliśmy się na Adama i Natalię:-) Ale to jeszcze nic pewnego:-)

Zemraa daj znać co u Ciebie. Cały czas jetem z Tobą.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • NaamaH6669 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się po wizycie :) No więc stało się - JEST SYNEK! <3 Wszystko jest w normie, troche starszy wg usg niz wg om, waży 150 g, kostki pomierzone i jest dobrze :) ładnie się ruszał, ale jeszcze go nie czuje. Mogę odstawić luteinę i duphaston :D tylko witaminki łykać :) Ale jestem happy :D a mój Mąż to myślałam, że padnie ze szczęścia, taki dumny że będzie synek :D

Ita, HANA, lolaliciouse, Ewka89, Kinga.k, kaarolaa, julianna, Paula84, Bogusiar80, Marimiko, Niespodzianek:), eforts, Qrczak, Bursztynka, Martynaaa, Kiara lubią tę wiadomość

• Ita Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny synek! Gratuluję! :)

Ja już po nocach śnię koszmary, bo imię dla dziewczynki mamy a dla chłopca nie i coś czuję, że w związku z tym to jednak synek będzie :D

kaarolaa, Doris-83 lubią tę wiadomość

atdck6nlmznf5qze.png
  • HANA Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nama gratulujemy siusiaka miedzy nogami :D

• Ewka89 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) ale nas dzis sporo wizytuje widze ;) trzymam za wszystkie kciuki:) mj mąż na szczęście pojedzie ze mną, wiec nie musze sie martwic że nie dojade, ale tez mi sie zachciało szukac lekarza 40km od domu... karola gratuluje córeczki:)
    u mnie znowu upał, 32 stopnie w pokoju...
    Ewelinka, współczuje Ci co musialas wczoraj przezywac, ja tez jestem taka panikara i czarnowidztwo to moje drugie imie, a mężowi to po uszach się nalezy!! :P

4dbc34fc83.png
‹‹ 586 587 588 589 590 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ