Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
U mnie tez upalnie... cala noc wentylator chodzil.. bez niego byloby kiepsko.
Wczoraj mialam straszny wieczor.. moj Maz pojechal wieczorem spotkać się z kolegą ( ja nie pojechalam bo za nim nie przepadam) a ja poszlam do rodzicow. Po dwoch godzinach gdy Meza nadal nie bylo zadzwonilam, ten nie odbieral... probowalam przez godzine a tel nie odpowiadal... z racji tego ze w piatek w wypadku w Gdansku zginal kolega Meza juz mialam same czarne scenariusze... brzuch z nerwów zaczal bolec, zaczelam ryczec.. juz ubieralam sie by z tata pojechac do tego znajomeho gdy zadzwonil Maz... ja sie rozbeczalam... jak przyjechal to bylam z jednej strony szczesliwa a z drugiej wsciekla... obiecal ze kolejnym razem będzie bral sluchawke bluetooth bo siedzieli na dworze a tel byl w aucie... -
Hej,
u mnie tez ciezka noc, niby spalam dobrze, ale budzilam sie czesto bo bylo mi niewygodnie i bolal mnie brzuch, to chyba ze stresu, moze dzidzia czuje.
Mam dzis wizyte o 12 u ginekolog. Zawsze jestem pozytywnie nastawiona ale przed wizyta okropnie se denerwuje czy wszystko jest dobrze.
Trzymajcie kciuki, moze poznam dzis pleckaarolaa, Doris-83, Kinga.k, lolaliciouse, julianna, Marimiko, Bajka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartynaaa kciuki za wizyte
daj szybko znac co u malucha
ja mam dopiero wizyte za rowne 2 tyg...niby nie długo, ale ja chetnie co tydzien moglabym chodzic i ogladac maluszka...
ja zasnelam o 1 w nocy, ciezko mi jakos wczoraj bylo, wstalam o 6 drzwi za mezem zamknac i siusiu i dalej spac, wstalam o 9 bo mnie pecherz cisnal, a jak poszlam siusiu to ledwo cos tam polecialo...
a i dzisiaj maluch narazie jest spokojny, chyba po poludniu sie uaktywnia -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry:) Ja dzisiaj poleżałam do 9 prawie, ale pogoda okropna pada mogłabym cały dzień leżeć.. dzięki za propozycje prezentów, będę buszowała w internecie:)
U mnie też dla chłopca propozycja imienia to Tomek albo Bartuś podoba mi się też Filip ale mężowi się nie podoba..
Kciuki za wizytki dzisiejsze!!
Lola ja poproszę kawe:Dkaarolaa, lolaliciouse, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heloo
potwierdzila sie pipunia. wazy 200g nie chciala sie pokazac i po wielu szturchaniach i pukaniach prosbach zatkala sobie uszy hahaha tak smiesznie to wygladalo. text ginki na samolocie. szyjka zamknieta 2cm ale brzuch nietypowo duzy jak na wiek ciazy.pomiary kosci udowej raczki glowki i brzuszka wskazuja dokladnie na 17tc czyli tydzien do tylu
lece doczyta:)Niespodzianek:), HANA, kaarolaa, Bogusiar80, Ewka89, Kinga.k, lolaliciouse, Ita, julianna, Paula84, Marimiko, Bajka, eforts, Qrczak, Bursztynka, olcia23, Martynaaa lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
Melduje się po wizycie
No więc stało się - JEST SYNEK!
Wszystko jest w normie, troche starszy wg usg niz wg om, waży 150 g, kostki pomierzone i jest dobrze
ładnie się ruszał, ale jeszcze go nie czuje. Mogę odstawić luteinę i duphaston
tylko witaminki łykać
Ale jestem happy
a mój Mąż to myślałam, że padnie ze szczęścia, taki dumny że będzie synek
Ita, HANA, lolaliciouse, Ewka89, Kinga.k, kaarolaa, julianna, Paula84, Bogusiar80, Marimiko, Niespodzianek:), eforts, Qrczak, Bursztynka, Martynaaa, Kiara lubią tę wiadomość
-
Hej:) ale nas dzis sporo wizytuje widze
trzymam za wszystkie kciuki:) mj mąż na szczęście pojedzie ze mną, wiec nie musze sie martwic że nie dojade, ale tez mi sie zachciało szukac lekarza 40km od domu... karola gratuluje córeczki:)
u mnie znowu upał, 32 stopnie w pokoju...
Ewelinka, współczuje Ci co musialas wczoraj przezywac, ja tez jestem taka panikara i czarnowidztwo to moje drugie imie, a mężowi to po uszach się nalezy!!