Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez nad posladkiem boli, i to coraz czesciej. Z synem tak po 20tc to juz nie przestawalo bolec az plakalam podczas wstawania
Prezent dla 2 latkaMoje dziecie za 17 dni ma 2 urodziny a ja nadal sie wacham
Ale chyba autostrade z fp, zakopie sie niedlugo w tych zabawkach haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 21:27
Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
Karola niestety nie powiedziała mi a ja nie zapytałam z tego wszystkiego bo zaczęłam pytać o łożysko, szyjkę i inne rzeczy na bieżąco a w opisie nie ma
jest tylko obwód głowki 12,1 cm obód brzuszka, kości udowej i coś tam jeszcze ale długości nie ma
-
Mąż mnie zakoczył - sam chciał powiedzieć coś do brzuszka! sam na to wpadł! i najpierw powiedział "Luke, I'm your father"
potem nucił "brum brum brum brum" cieńszym głosem twierdząc, że potem będzie to bobasa uspokajało:D hehe
no i co, w przypadku chłopca miał być Pawełek, a mój mąż nie chce Pawełka, ale za to bardzo chce Tomka! - a mi tak nie bardzo to pasuje... i teraz lipa.
Do ewentualnego wyboru został Bartek albo Sebastian, chociaż w przypadku tych dwóch imion, em woli Bartka (a ja Sebastiana). Chyba najlepiej jakby okazało się, że w brzuszku siedzi dziewczynka - bo to imię mamy wybrane - Izaeforts, jedynka lubią tę wiadomość
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
heheh Aleksander czy Aleksandra to takie dostojne imiona
ja bokiem widziałam malucha ale mąż mówi że widział jak się rusza widział paluszki, stópki ja średnio cokolwiek widziałam
a i na tym opisie badania jest napisane prawidłowa ilość wód płodowych więc jakoś to mierzyolcia23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niespodzianek:) wrote:Moj maluszek wczoraj smyral i puknal i dzisiaj tez puknal;) a propo prezentów poprosze o propozycje dla dwulatka na urodziny maz jest chrzesnym a dodam tylko ze to dziecko ma baaaaaardzo dużo zabawek bo rodzice ciągle cos kupują..
Nie mam za bardzo pomysłuNiespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBogusiar80 wrote:Nie ma gwiazd to Brazylia się rozsypała i to bardzo.
Marimiko ja uwielbiam oglądać, a mój mąż nie. Dobrze,że ma nockę