Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę iść dziś szybciej spać, bo jutro na badania (morf + b.o. moczu). Ostatnio jak śpię do 10(z przerwami kilkoma) to chodzę spać k. północy.
Będę zdechła ;/
P.S. Dobranoc! - ale najpierw kanapkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:18
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci -
nick nieaktualny
-
Marimiko tez mam na 17:40, chociaz zawsze wchodze z opóźnieniem ok półgodzinnym, bo lekarz umawia pacjentki co 20 minut ale wiadomo, że jak robi usg i reszte badan to czasem trwa to zdecydowanie dłużej;)
Smacznego:)
a u Nas bedzie Filipek albo Wojtuśa córcia zdecydowanie jednogłośnie Pola
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 23:19
-
cholera.. ja dopiero wizytuje za 2tyg!!!! chyba nie wytrzymam do tego czasu.. tak się ciąąąągnie i ciągnie. Faktycznie, tylu tu chłopców nam się wysypie w grudniu że szok
Ciekawe co u mnie siedzi hyhy Fajnie tak już znać płeć, jakoś dziecko staje się bardziej "realne"
kaarolaa, Bajka lubią tę wiadomość
-
dzień dobry!! komu kawkę??
alle meczyk!!G poszedł do kuchni robić kolację ja siedziałam przed tv i mówię: "O!gol!...o następny...o jeszcze jeden!"- G wychodzi z kuchni i mówi co sobie żarty robię hehe
Wciągam trzecią kanapkę...jesuu jaka ostatnio jestem głodna!
Doris- jak bardzo bolało gardło to lepsza od tantuum jest poprostu woda utleniona- do płukania gardła.
Madzialena- mnie to czekanie na wizytę tez tak sie ciągnie- pozostało 6 dni!!I Połówkowe!
Dziewczyny , na tym etapie ciąży lekarze już raczej nie podają wymiarów malucha- raczej wsio opiera się o wagę i wymiary poszczególnych części ciała
ok,sniadanko pochłonięte- ide po ta kawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 07:50
-
Jak płukać gardło tą wodą utlenioną?
Mleko z masłem i miodem wypiłam i troszkę ukoiło ból. Tak to jest jak w te upały domową lemoniadę z lodem popijałam.....to teraz mam.
Ja wizytę mam dopiero 24.07 i tym razem chcę żeby maleństwo pokazało co ma między nogami:-) Muszę je ładnie poprosić
No i dalej nie czuję za bardzo ruchów. Coś tam pyknie, czasem skrobnie i cisza.kaarolaa lubi tę wiadomość
-
hej mamuśki, długo mnie nie było, nawet nie próbuję czytać o czym pisałyście bo potrzebowałabym na to paru dni
,
ja przez upały i pracę w robocie nie mam czasu na forum, ale prawdopodobnie od polowy przyszłego tygodnia będę tu gościć często, planuję chorobowe, dziś już te upały mnie tak wy6męczyły, że od rana siędzę przed biurkiem z bólem na dole kręgosłupa i podbrzusza.
Czy duzo już przytyłyście (ja rano ok 62 kg, wieczorem 63 lub 63,5)? ja się czasem martwię czy ok, wizyta dopiero 16, mam 4 tyg przerwy więc nie wiem jak moja dzidzia się ma, a ruchów chyba nie czuję.
Boli mnie za to dziś dość mocno podbrzusze, czy Wy też nadal macie ten ból, tak całkiem na dole, nie pod pępkiem...
mam nadzieję, że wszystkich brzuszki zdrowe?
-
Witam was, ja mam ciężką noc za sobą. Poszłam spać po meczu ale nie mogli zasnąć bo nie mogłam znaleźć odpowiedniej pozycji i było piekielnie gorąco. W końcu o 1 w nocy wzięłam chłodny prysznic, ale wiele to mi nie dało. O 2:30 wzięłam poduszkę ciążowa, miotalam się z nią z pól godziny i w końcu usunęłam wykończona. Potem o 5:39 pobudka na siku i ich zebranie do pojemnika. I o 7 wstawianie na badanie krwi. A w przychodni przede mna z 20 osób i duszno jak w samym piekle. Prawie bym zemdlala ale w ostatniej chwili udało mi się usiąść na krzesełku. Dałam radę. Teraz zjadłam płatki na śniadanie i nie ma bata - ide spać. Także dobranoc (mam nadzieję że usne).......
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci