Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolcia23 wrote:ewentualnie kupić coś słodkiego i w kopercie dać kasę.. niech rodzice jej kupią. Nie mam pojęcia na co jest teraz moda. Zacofana jestem w temacie dzieci, ale spokojnie nadrobić muszę
Dzięki dziewczyny za pomysły, faktycznie pójdziemy do sklepu i coś wybierzemy. Chyba zdecydowaliśmy się na księgę bajek i jakąś tańszą grę edukacyjną
Chcielibyśmy, żeby to było takie rozwojowe, bo mała ma ponoć problem trochę i np. bardzo późno zaczeła mówić... nie bardzo rozmiawiała jeszcze nawet pół roku temu, także przydałoby się ją jakoś stymulować. A i bajkami i taką gra można to zrobić łącząc zabawę z nauką -
Marimiko to wizytujemy jutro razem
pomyśle o Tobie jak bede wchodzic do doktorka
mam nadzieję, że jutro nie bedzie takiego upału, bo zanosi sie na to że na wizyte pojade sama, zmiennik męża wyjechał do USA na urlop wiec ten zaiwania na 2 zmiany
a ja ostatnio nie za dobrze czuje się za kierownicą sama...
-
nick nieaktualny
-
Kulka, Madzialena - no to mnie podbudowałyście
Wydawało mi się, że czuję puknięcia po lewej stronie sporo pod pępkiem, więc to raczej nie jelita, bo one są wyżej
Dziś albo w najbliższych dniach spróbuję zaobserwować, czy znów się powtórzy
Ewka89, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Jestem
już po wizycie
z maluszkiem wszystko ok wyrównał i jest idealnie z data porodubo wczesn iej był 3 dni do przodu
będzie syneczek)
mój mąż wyszedł z gabinetu dumny jak paw i połozna od razu zapytała i co syn? bo widać po minie
To będzie Aleksanderzdjęcia kiepskie wyszły bo się maluch odwrócił
ale powiedziała, że się pięknie rozwija, ze nie widzi niczego niepokojącego i, że wszystko dobrze :)uff
eforts, ewelinka_shn, Qrczak, olcia23, Kinga.k, lolaliciouse, Ita, Marimiko, kaarolaa, Paula84, Bogusiar80, Kiara, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny