Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, serdecznie Wam dziękuję za kciuki!!
Teraz ja trzymam za jutrzejsze Wasze wizyty!!!
Kiara- bolą cię zapewne mięśnie po tych wymiotach- wszystko będzie ok!
Pisałyście o starankach-ja jestem w tej niechlubnej grupie szczęśliwców-
obie ciąże za pierwszym podejściem.
Ewelcia, Ita, aniar lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczorek, ja tez juz po wizycie.
U mnie zarodka jeszcze nie bylo widac ale pecherzyk wskazuje na 5.3 tc
Termin u mnie jest 13.12.14 ale na pewno sie jeszcze zmieni. Nastepna wizyta 9.05
Kochane ciesze sie ze u was wporzadalu i teraz czekamy na kolejne wizyty:)Marimiko, Ita, Ewelcia lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
ja się starałam teraz 7 miesięcy, a wcześniej o Córcię 9 miesięcy, a Synek to złoty strzał
lola cieszę się, że u Ciebie wszystko ok
Milcia, a nie lepiej zadzwonić i powiedzieć lekarzowi, że coś się znów pojawiło?
Kiara trzymaj się dzielnie i na pewno się kogoś poradź mam na myśli lekarza
ja mojemu lekarzowi dzisiaj powiedziałam, że tylko czekam na plamienie, bo zawsze miałam, więc i teraz czekam mam nadzieję, że może ta ciąża będzie wyjątkowa, ale jednak ciągle zaglądam na bieliznę i papier toaletowy powiedział, że jak będzie to jak zwykle dup...ton
także jak widzicie plamienie to u mnie reguła, a obydwie ciąże zakończone szczęśliwym porodem
dziewczyny głowa do góry i trzymajmy się wszystkie będziemy tutaj do końca grudnia -
Dzieńdobry dziewczyny!
Kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Milcia- jak tam? Mam nadzieję że plamienia ustały!!Kiedy masz wyniki posiewu?
teraz ja musze zrobić "litanię" badań;)zapomniałam już ile tego było...
Pamiętajcie- musimy być dobrej myśli, bez względu na wszystko, przeciez na niektóre rzeczy i tak nie mamy wpływu.Modlę się za nas tu wszystkie byśmy szczęśliwie utuliły w grudniu swoje mauchyIta, Marimiko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto ja mam najpóźniej z nas wizytę..
dziś na razie udało mi się wygrać 1:0 z wymiotami! O 7 rano sie przebudziłam (najpierw o 4 ) i łyknęłam szybko tylko tabletkę na tarczycę, leżałam plackiem i nie otwierałam nawet oczu, a mdliło mnie potwornie. Wstałam się wysikać, lepiej sie poczułam, więc chciałam umyć tez głowę, no i jak wzięłam łeb w dół to mnie znowu wzięło i to mocno Szybko do łóżka. Odczekałam trochę i zjadłam 2 suche herbatniki. Tak po trochu jadłam przez godzinę i teraz leżę, a jest znośnie O ile się nie pogorszy, to nie będę wymiotować
TŻ pojechał oddac mój mocz do badania - wyniki jutro po 10, więc będe je miała ze sobą na wizycie u gina
Aaa kochane, TŻ wczoraj był po te cukierki z imbirem i nie ma ich u nas Ani w aptece, ani na rynku, ani w zielarni Jedynie był kandyzowany imbir, ale nie sądzę aby to pomogło, poza tym strasznie drogie było.
Ita, Marmiko trzymam dziś kciuki!
lola - mnie też czeka seria badań, dostałam już zlecenie, ale prywatnie, a chciałabym zrobic na nfz, więc czekam do wizyty (29.04).
Co do wielkości zarodków - kochane, nie patrzcie tak na to, ważne, że maleństwa nam rosną i że w ogóle są! Tak już jest, że jedna będzie miała wielkie dziecko już przy porodzie, a druga mniejsze -
karola88 wrote:Dobry wieczorek, ja tez juz po wizycie.
U mnie zarodka jeszcze nie bylo widac ale pecherzyk wskazuje na 5.3 tc
Termin u mnie jest 13.12.14 ale na pewno sie jeszcze zmieni. Nastepna wizyta 9.05
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty -
Kurczę ja w 5+3 według OM miałam pęcherzyk 0,28cm, ale na usg wiek ciąży młodszy. Owulacja była ok 15dc. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy ten mój maluszek nie rozwija się za wolno. Gdyby nie ten niski przyrost bety to może bym się tak nie stresowała
-
nick nieaktualny