Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
trzmymam kciuki maria.sm
Miłego dzionka, ja dziś jestem jakaś śnięta i 0 energiiale całą noc padało więc fajne było powietrze.
Marimiko mam nadzieję, ze się wyspałaś w końcu:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 07:48
-
I ja sie witam z ranka.
maria- udanej wizyty-oby maluch pokazał co ma między nóżkami:)
doris- u mnie tez noc z ulewą, przestało nad ranem.Mam nadzieję,że dziś koniec tego potopu.Wczoraj cały dzień monsun nad nami wisiał
marimiko- mam nadzieję,ze jeszcze śpisz;)
-
DObry
O masakra ile ja razy na siku wstawalam w nocy
Gratuluje dziewczyny poznania plci
Maria oby dzidzia sie ujawnila
Wlasnie zjadlam musli, i sie wkurzam ze dopiero 10 jest .... ja chce juz 24 i wizyte !!!!eforts lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Ja u tesciowej nie ogladalam wczoraj meczu, bo im wysiadla 1 i 2-ka. Wiedziala kiedy wrrr
Pije herbatke zurawina z granatem i zaraz sie szykuje na wyjscie do dr
Synek mi wczoraj powiedzial, ze Marta z nim zerwala. I on wie, ze nie moze do sasiadow na ogrodek juz chodzic. Pytalam sie czy Marta tak jemu powiedziala? On, ze nie. Wie, ze nie moze tam chodzic. I powiedzial, ze poznal inna dziewczyne Lene haha To powiedzialam, ze Marta chyba zazdrosna -
Doris-83 wrote:Furia ja też mam wizytę 24.07
Oooo fajnieJeszcze chyba Kiara bedzie z nami zla
Na ktora masz ? Ja 8.10 rano - nie wyspie sie ^^
Tez tak ci sie ciagnie ten czas ? Cala ciaze mi pieknie lecial a czekanie teraz od poprzedniej wizyty do tej to jakas masakra -
nick nieaktualnyMarimiko wrote:No a ja od 2h próbuje zasnąć....powtórka z rozrywki...jak dalej tak ciepło będzie to z braku snu się wykończe albo przeprowadze się na Grenlandie...z tych prób zaśnięcia to mi się już ryczec chce...
Bo jak ja tylko potwieram w pokoju okna i balkon to jest ciągle za gorąco, a jak zrobie przeciąg otwierając jeszcze np. w kuchni to fajny wiaterek wieje
maria - to kciuki
Furia, Doris - tak, tez mam 24.07Co prawda na nfz, ale mam
Ja idę na 11 na badanie na samolocie i wywiad, a od 16 zaczynają sie usg... tu jest tak trochę głupio, bo 2 x trzeba wchodzić.
Doris-83 lubi tę wiadomość
-
heloo
kiara co ci ginka powiedziala na temat tych skurczow?
gratuluje wizyt i poznania plci
ja przytylam 2.5 kg od poczatku ciazy wiec nie jest zle ale sama gin powiedziala ze mam za duzy brzuch jak na ten tydzien
bylismy wczoraj w tesco kupilismy maskotke taka z kocykiem dla maluszka:)
i pojechalismy tez do SLONIA i wybralismy wozek. teraz czeka mnie szukanie takiego uzywanegozaraz wam pokaze:)
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Oj to faktycznie nie fajnie tak latac, u mnie na szczescie na miejscu mnie waza ( nie lubie ), mierza cisnienie, biora krew, kaza nasikac do kubeczka ( nie musze byc na czczo )(od 27 tc bede wtedy jeszcze kladziona pod ktg co 3 tygodnie ) no a potem do gabinetu, samolocik, usg dowcipne, i tym razem tez brzuchowe polowkowe
Doris ojjj to naprawde pozno, ale dzieci wieczorami ponoc ladniej szaleja -
http://allegro.pl/wozek-tutek-grander-2013-2w1-kolorow-mega-gratisy-i4393431257.html
taki:) czarny z czerwonym stelazem i srodkiemm
ewentualnie ten nr 01
http://allegro.pl/nowosc-2014-grander-play-eco-tutek-3w1-ecoskora-i4384033222.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:05
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
50%
Synuś uczcił połowę drogi na ten świat i spowodował, odwrót mamusi śniadania!! Szok
Milego dnia dziewuszki, powodzenia na wizytach
Furia, lolaliciouse, Ita, Kiara, Niespodzianek:), Marimiko, kaarolaa, julianna, Qrczak, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
eforts- mam pytanie- czujesz już kopniaczki? ja chyba naprawdę gruba jestem, bo pojedyncze puk-bulki co jaaaaaaaakiś czas mnie juz dołują
"Rysiek kopnij mamuśkę!!!!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:04
Milatka :), Qrczak lubią tę wiadomość