Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milatka ale nadal chcesz kontynuować prowadzenie ciąży u prywatnego? Bo na tym etapie dla samych badań to już chyba się tak bardzo nie opłaca dodatkowo chodzić na nfz, bo teraz co regularnie mofrologia i mocz? Chyba że chcesz zupełnie przejść na nfz.
-
karola proszę mnie wpisać na 3.12.2014 córka
Milatka ja tez myslałam zeby przejsc na nfz (chodzic prywatnie i na nfz) no ale za badania płace 20 złotych (morfologia i mocz)Wiec dałam sobie spokój. Milcia chodzi chyba do dwóch i Kiara to popytaj dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 22:13
kaarolaa, Milatka :) lubią tę wiadomość
-
eforts wrote:Milatka ale nadal chcesz kontynuować prowadzenie ciąży u prywatnego? Bo na tym etapie dla samych badań to już chyba się tak bardzo nie opłaca dodatkowo chodzić na nfz, bo teraz co regularnie mofrologia i mocz? Chyba że chcesz zupełnie przejść na nfz.
-
Ja też już po wizycie, Pan doktor przegiał..miałam wejśc n 17.40, a bylismy o 19.15... tak to jest zaraz po urlopie. na szczescie z Nszym dzidziolem wszystko wporzadku, wszystko ma na swoim miejscu:)
no to i mnie dopiszcie 18.12.2014 - SYNUŚMarimiko, Milatka :), kaarolaa, Niespodzianek:), Kinga.k, HANA, Bogusiar80, Paula84, lolaliciouse, Bursztynka, eforts, Martynaaa, Qrczak, julianna lubią tę wiadomość
-
Jak tak czytam jak piszecie o USG i przeczuciach co do płci... byłam na 99,9999% pewna ze będzie chłopczyk, na usg w 14/15 tygodniu lekarz powiedział że "chyba" chłopczyk to tak się ucieszyłam... a w tamtym tyg. byłam u innego lekarza w tej samej klinice, bo mój prowadzący był na urlopie i...na usg lekarz powiedział, że chyba dziewczynka.... hehe a miał być chłopiec, ja to juz wiedziałam !!! ;P ale dalej nic pewnego bo tym razem maleństwo pływało do góry nogami tyłkiem obrócone.
kaarolaa, HANA, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa czeekamy, jeszcze mam cichą nadzieję, że może te moje przeczucie.....heheheh
kaarolaa a Ty już wiesz jaka płeć??
Cholera....macie manie kupowania ciuszków??
Ze mną jest chyba coś nie tak, piąty miesiąc a mnie nie ciągnie jeszzce do zakupów ciuszków itp itd.. moja kolezanka juz w drugim miesiącu ciązy wszystkie secondhandy oprozniała...kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeszcze nie znam, moje to wstydzioch, nie chce sie pokazac, teraz mam wizyte za 2 tyg wiec moze w koncu sie ujawi...mam przeczucie na chlopaka, ale co bedzie to bedzie mi to obojetne juz teraz...
aha i ciuszkow i rzeczy dla malucha jeszcze tez nie mam, nic kompletnie, czekam na potwierdzenie płci i moze wtedy cos kupieMilatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
*
eforts 1 grudni/27 listopad (usg)
synek
*aniar 1 grudnia (USG)
*Mamax 2 grudnia
*Kulka41 2 grudnia
synek
*KKK 2 grudnia
*Kiara 2 grudnia/29 listopad (USG)
synek
*HANA 3 grudnia (usg)
coreczka
*Oliwia85 4 grudnia (USG)
*lolaliciouse 4 grudnia (usg)
synek
*Paulina85 5 grudnia (USG)
*Milcia 5 grudnia (USG)
coreczka
*Furia 6 grudnia
*Ita 7 grudnia
*Kasandra 7 grudnia (USG)
*madzialena 7 grudnia (USG)
*dynamiczna 7 grudnia
synek
*Bursztynka 7 grudnia (USG)
*Ewelina22 8 grudnia
*Anna_84 8 grudnia
*maria.sm 10 grudnia
*Paula84 10 grudnia
coreczka
*aga.just 11 grudnia
synek
*karola88 11 grudnia (USG)
coreczka
*Kor_a 12 grudnia
*Milatka:) 12 grudnia
*Militta110816 15 grudnia
*williams1 15 grudnia (USG)
*Kosmitka 15 grudnia (USG)
*Mama19 15 grudnia (USG)
*ewelinka_shn 16 grudnia
*Marimiko 17 grudnia
synek
*anuszka1986 17 grudnia
*Ewka89 18 grudnia (usg)
synek
*olcia23 18 grudnia
*michaga82 18 grudnia (USG)
*Zemraa 19 grudnia
*kaarolaa 19 grudnia (usg)
*Kinga.k 19 grudnia
*kittykate 20 grudnia (usg)
coreczka
*Bajka 20 grudnia (usg)
synek
*Magdalenna 21 grudnia
*Martynaaa 21 grudnia (usg)
synek
*paulinaw 22 grudnia
*Wanes 23 grudnia
*ulaa8 23 grudnia
*zokeia 23 grudnia
*Kasienka89 23 grudnia
*julianna 24 grudnia
coreczka
*saprist88 24 grudnia
*Doris-83 24 grudnia
*Ikusia1221 24 grudnia
coreczka
*inka84 24 grudnia
*szurabura 25 grudnia
*Qrczak 26 grudnia
synek
*zuza_3 27 grudnia
*Niespodzianek:) 27 grudnia
synek
*Nati89 28 grudnia (USG)
*NaamaH6669 28 grudnia
synek
*Mysiok 28 grudnia
*jedynka 28 grudnia
*lithe123 29 grudnia
*kurka 29 grudnia
*XYZ 29 grudnia
*Bogusiar80 29 grudnia
*AsiaCh 31 grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 22:40
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
HANA wrote:Milatka ja to teraz wpadnę w ubrankowy szał dopiero
<szyderczy smiech> <zaciera ręce> a wyprawkę to planujemy w listopadzie ogarnąć (łóżeczko, wózek, przewijaki itp)
Teściowie się uparli, że dadzą nam kasę na wózek. Nawet nie chcą słyszeć o używanym... moze i racja na rysnku wózek 3 w 1, duze pompowane koła, lekki aluminiowy ramiak, do tego łatwy w składaniu i rozkładaniu ok 1000zł.. hm -
nick nieaktualnykarola - ja mam prośbę żebyś mi zmieniła TP na 29.11/5.06 bo mam takie dwie daty jednak :*
U nas dziś ok po tej wczorajszej kolce... pojechaliśmy po południu na termy, bo TŻ dostał z pracy 2h darmowe wejściówki, także popływałam w basenach, zjechałam na jakiejś dziecięcej zjeżdżalni (najpierw przepuściłam dzieciaki żeby mnie nie kopnęły, a jednemu powiedziałam, żeby uważało, bo mam w brzuchu dzidzięna co ta mała do mnie "to pani i dzidzia jedzcie, ja sobie poczekam"
no i jeszcze raz jak zjeżdżałam, to TŻ za mną pojechał żeby kontrolowac sytuację z tyłu żeby mnie nikt nie kopnął) i to tyle
I tak była burza, ulewa, także wszystkie zjeżdżalnie zewnętrzne pozamykali, TŻ nieco się wściekał, bo nie skorzystał, a dla mnie i tak nie było różnicy. Dopiero później otworzyli część, to coś tam zjechał, a ja sobie popływałam. Woda była chłodniejsza niż mówili jak dzwoniłam zapytać, 36 stopni to ona w życiu nie miała
także ok, bo nie było za ciepło. Z takich nie fajnych zdarzeń, to choć mocno uważaliśmy jedna laska genialna postanowiła sobie wyskoczyć z ramion swojego faceta w basenie zatłoczonym ludzmi... i wleciała mi na plecy, na szczęście lekko, ale TŻ prawie ją zabił wzrokiem. Zresztą chwilę później ratownik ją opieprzył
Wczoraj, dziś rano i od razu po basenie smarowałam się żelem probiotycznym, także myślę, że żadna infekcja też się nie przyplącze.
Mały dziś mało się ruszał, spał prawie cały dzieńObudził się dopiero jak po termach poszliśmy coś zjeść. Teraz też śpi łobuz
Wybujało go dziś na tym basenie to mu dobrze
Milatka :) lubi tę wiadomość
-
No a ja od 2h próbuje zasnąć....powtórka z rozrywki...jak dalej tak ciepło będzie to z braku snu się wykończe albo przeprowadze się na Grenlandie...z tych prób zaśnięcia to mi się już ryczec chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 00:41
22.03.2017 r. Aniołek [`] (11tc)11.2017-10.2018- 4 ciąże biochemiczne
01.08.2019 r. - przewidywany TP naszej córeczki Olci