Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
lola ja czuję tylko takie śmieszne pukanie, a jak kot mi ugniecie brzuch to czasem takie falowanie (jakby maluch starał się zepchnąć kota
)
To ja przed wami dziewczyny wizytuję, bo już 22 lipcaBędziemy mieli prezent na rocznice ślubu
Furia, kaarolaa, eforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Furia moje dziecko zawsze śpi:-) A jak go doktorek puknie gałą od usg to się tyłkiem obraca i tyle:-)
Ale czwartek był u mnie dniem sprzątania i może wymęczyłam maleństwo i wieczorkiem odpoczywało.
Teraz odwróciłam kolejność i w czwartek będzie dzień lenia:-) Przed wizytą zjem batona i zobaczymy czy to coś pomoże:-) -
nie wiedzialam nic o tym tutku. bardzo mi sie spodobal i jak dotykalam i prowadzilam to super mi sie podobalo ale rzeczywiscie nieza bardzo ma opinie ;/
ja cala noc nie spalam tzn po meczu zasnelam a pozniej pobudka o1.40 kot tak sie darl i spiewal ze nie dalo rady zamknac oka nawet i tak do 2.50 a pozniej caly czas myslalam o tym wozku jaki swietny:/Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Doris to moze do batona kawke sobie strzel
Moje dziecie jak narazie zawsze bylo aktywne, na genetycznym rabilo takie ruchy, ze odpychalo sie nozkami od pecherza w gore, i jak znow opadalo to znow sie odpychalo
Glupio pisac bezosobowo o dziecku
Chyba mam duzy brzuch, bo moj syn chcal mi go wczoraj wepchnac do srodka
eforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Ja z Colinem bylam nastawiona na pewnien wizek, byl w miare tani, ladny, mial mase akcesorii... i lamala sie w nim rama
Zawsze teraz przekopuje wszystkie fora zanim kupie wozek / fotelik samochodowy / krzeselko do karmienia i tysiace innych rzeczy
-
nick nieaktualnykarola88 wrote:heloo
kiara co ci ginka powiedziala na temat tych skurczow?
karola88 wrote:sama gin powiedziala ze mam za duzy brzuch jak na ten tydzien
pokazuj wózek
Ita - masz racje, nie ma co się martwić jak maluszek jest cicho trochę. Mój też tak maPodobno nic nie czuć jak maluch pójdzie gdzieś tam pod kręgosłup.
Ja planuję niedługo zakup takiej maskotki z pozytywką, bo widziałam na własne oczy jak potrafi działac na dziecko, jeśli puszcza się ją do brzucha od połowy ciąży jużWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 09:32
-
kiara ja tez narazie mam obserwowac, zobaczymy co dalej
wkleilam linki do wozkow:)
ja pamietam kupilam w lidlu takie sloneczko z pozytywka jak bylam w 1 ciazy i puszczaslam muzyczke do brzuszka a pozniej do usypiania a jak Marysia miala ponad rok pociagnelam sznureczek i tak zostalo:( ciezko pozniej bylo znalesc taka sama muzyczke i bez tego ciezko bylo Mani zasnacMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Cześć dzień dobry
Właśnie wróciłam z badań. Na szczęście nie było kolejki X) Wzięłam tabletkę na TSH i muszę tak czy siak odczekać pół godziny zanim zjem śniadanie, więc postanowiłam pochwalić się Wam brzuszkiem
Od wczoraj mam nowy telefon i pstrykam zdjęcia
Na tym w kadrze zmieścił się też nasz piesek.
http://pokazywarka.pl/bxw75e/ ZdjęciaIta, Niespodzianek:), kaarolaa, HANA, julianna, eforts, olcia23, Qrczak, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
jedynka piekny malutki brzusio. ja nie pamietam juz kiedy taki mialam
furia tez mi sie bardzo podoba ten czarny z pomaranczowa rama. cena tez mi sie podoba:PFuria lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
ewelinka to sobie pospalas ja dzis wstalam o 6 bo moje dziecko wczoraj przekulo sobie uszy i dzis chciala byc pierwsza w przedszkolu i pokazywac wszystkim kolczyki a ja ledwo co na oczy patrzeMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Cześć dziewczyny:) Jedynka - jak na 16 ty tydzien to sporego masz brzuszka
ja koncze 18ty tydzien, ale mam chyba mniejszego:( podobno to dlatego ze mam długa talie;P
-
Ita wrote:lola ja czuję tylko takie śmieszne pukanie, a jak kot mi ugniecie brzuch to czasem takie falowanie (jakby maluch starał się zepchnąć kota
)
To ja przed wami dziewczyny wizytuję, bo już 22 lipcaBędziemy mieli prezent na rocznice ślubu
Ita lubi tę wiadomość