Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydzien dobry
lista uzupelniona i kolejne dzieciaczki
u Was wszedzie pada, a u mnie od 5 dni ani kropelki deszczu nie uswiadczyszjak ktos lubi taka pogode zapraszam na Mazury...masakra, rano jest jeszcze ok bo w mieszkaniu chlodno po nocy, ale po poludniu to az mi niedobrze taki upał...
widze, ze duzo wizyt bedzie po 20 lipca...ja mam 23a rocznice slubu dopiero 10 wrzesnia, to juz 3 bedzie, jak ten czas szybko mija...
-
inka84 wrote:Dzien dobry...
Gratuluje kolejnych synusiów i chyba jesli dobrze doczytalam jakas dziewuszka sie znalazla. Kurcze ja daje rękę uciac, ze bedzie dziewczynka i jak patrze na grudniowe dzieciaczki Wasze to sie 15-go moze okazac, ze zostane bez ręki.
Mnie wczoraj o 22 tak zaczela głowa trzaskac, ze miałam ochote ryczec. Zmusilam sie do snu, ale od 2 ból mnie obudzil i juz nie usnelam. Wzielam w nocy 2 apapy, ale nic nie daly. Rano wyłam z bólu i kiedy juz zamierzalam sie zadzwonic do gina ból zaczal powoli ustepowac.
Cisnienie mialam w normie, biore dopegyt 3xdziennie i jak jedna z dziewczyn mam tak samo wysokie tetno caly czas, przed ciąża od 15-go roku zycia zawsze mialam tetno od 90 wzwyz w stanie spoczynku.
Jestem wykonczona zarwaną nocą, przerazliwym bolem, az zwymiotowalam z bolu rano. Glowa czesto mnie boli, ale takiego bolu od miesiecy nie przezylam.
współczuję tych bólów główki..mnie przed ciążą często nawiedzały ale w ciąży żeby nie zapeszyć z tym mam w miarę spokój..
inka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nom upały są straaasznie męczące.dodatkowo lekarz kazał mi 4 litry pić podczas upałów (zupy i np arbuz też można jako picie liczyć bo dużo wody zawierają) ale dla mnie wypicie 2 litrów łącznie graniczy z cudem
nie macie problemów z piciem takich ogromnych ilości? -
nick nieaktualny
-
Mysiok, u mnie ten sam problem, jakos nie mam potrzeby picia takich ilości, wypijam butelke 1.5l wody niegazowanej, czasem herbate albo kawe raz dziennie, szklande soku do obiadu i to wszystko.. kupiłam raz arbuza, wąsów w lodówce prawie dostał
Mysiok, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
Ewka89 wrote:Mysiok, u mnie ten sam problem, jakos nie mam potrzeby picia takich ilości, wypijam butelke 1.5l wody niegazowanej, czasem herbate albo kawe raz dziennie, szklande soku do obiadu i to wszystko.. kupiłam raz arbuza, wąsów w lodówce prawie dostał
hehe..ja arbuzy akurat lubie..ale nie cierpię wody pići u mnie to tylko mięta i herbata i soki wchodzą w grę..czasem cola też bo chyba lepiej to niż nic
-
zazdroszczę kopniaków, ruchów, ja chyba nie wyczuwam jeszcze, trochę się też przez to martwię, skoro tu jesteście w 15 tyg i już db czujecie....;/
hmm a u nas gorąco już od 10 w pracy czułam momenty uderzeń gorąca, a kryzys kolo 13 przychodzi,
udanego wypoczywania tym co mogą, a reszcie udanej pracy
-
karola88 wrote:u mnie to nawet litra nie da rady wlac do gardla a co dopiero 4.
ja nie pije wody takiej czystej tylko soki albo juz jak musi byc woda to smakowa
no to mam pocieszenie chociażbo jak ja usłyszałam te 4 litry to prawie z krzesła spadłam..
i też wody zwykłej nie pije..
-
nick nieaktualnyEwka89 wrote:Mysiok, u mnie ten sam problem, jakos nie mam potrzeby picia takich ilości, wypijam butelke 1.5l wody niegazowanej, czasem herbate albo kawe raz dziennie, szklande soku do obiadu i to wszystko.. kupiłam raz arbuza, wąsów w lodówce prawie dostał
-
julianna nie przejmuj sie ja tez nic nie czuje jeszcze
Co do picia to pije normalnie, bo wkurza mnie, ze co chwile musze isc do toalety, a najbardziej wkurzajace jest to, gdy nie ma mnie w domu a mi sie zachce i nie ma gdzie
Moja kotka wlasnie urodzila malego kociaka! Nawet nie wiedzielismy ze "jest w ciazy"
kaarolaa, Mysiok, Qrczak, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulianna ja to sie dziwie, ze u mnie tak szybko to czuc, codziennie sie wsłuchiwalam i w koncu sie udalo, a dzisiaj juz od rana puka mnie i jest to coraz mocniejsze
i chyba woli lewa strone bo drugi dzien juz tu siedzi
Milatka :), Mysiok, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny