Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kaarolaa wrote:julianna ja to sie dziwie, ze u mnie tak szybko to czuc, codziennie sie wsłuchiwalam i w koncu sie udalo, a dzisiaj juz od rana puka mnie i jest to coraz mocniejsze
i chyba woli lewa strone bo drugi dzien juz tu siedzi
-
Lola ja czuję ale też pojedyncze. Generalnie w dzień to tak zupełnie poj, pora mojego dziecka jest od ok 20, 21 to wtedy czuję kilka
ale to chyba normalne że nasze dziecki buszują z wieczora
Juliana nic się nie martw przyjdzie pora, 20 t to chyba taka średnia.
Ja samej wody wypijam ok 2 l.
Karola ja soki rozcienczam wodą bo czasem mam ochotę na słodkie ale tak jak mówisz nie aż tak bardzo.
U nas dzisiaj od 6.15 pod oknami koszono trawę, a mąż po wyjeździe liczył że się wyśpikaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulianna wrote:a jak najlepiej wyczuc, siedzac, stojac, na boku, leżąc... pod pępkiem czy po bokach
pozniej spokoj, a wczoraj i dzisiaj siedzi po lewej stronie i puka od rana
julianna, Qrczak, Niespodzianek:), Martynaaa, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kinga.k - ja mam wizyte za 2,5 tyg i tez juz nie moge sie doczekac:]]
Co do picia wody - od małego byłam nauczona pić tylko wodę, żadne kupowane soki a o napojach gazowanych wiedziałam tyle że SĄ. I tak mi zostałodziennie wypijam około 3 - 4 litrów wody niegazowanej. jak gdzies wychodzę na słońce dodatkowo około litra.
-
Ja pierwsze ruchy poczułam równiutko 17ty tydzień
leżałam na plecach a maluch tak zaczać szalec bo pewnie za gorąco mu było:) teraz dzien w dzien praktycznie caly czas czuje ruchy, ale najbardziej jak sama się ruszam - albo jak sprzątam, albo gotuje tak czy tak jak jestem w ruchu. Śmieszne uczucie przynajmniej póki co
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
najlepiej jest sie polozyc na pleckach na plasko.
ja w dzzien czuje pukanie przy pepku a takie rozpycchanie i przeciaganie w dole (mala jest tak ulozona pupa do dolu)
ja sie wizytuj 24 lipca ale to taka chwilowa wizyta tylko bez usg:)Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny