Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój syn w brzuchu wiecznie planował jak mnie wykończyć
Czasem miałam łzy w oczach tak mi dawał po żebrach i narządach. Raz sie posikałam na ulicy po kopniaku w pecherz. Chwialmi mialam wrazenie, ze otworzy sobie brzuch i krzyknie "ta daaaaaaa!"
lolaliciouse, Ewka89, Bursztynka, Qrczak, Doris-83, Lavendula, olcia23, julianna lubią tę wiadomość
-
A ja mojej Mamie tak dałam popalić, ze podobno wyła z bólu. Widziałam jakie jej żylaki powychodzily na podbrzuszu i udach, miliony czerwonych i sinych żyłek. I to moja zasługa była
A ogolnie jako dziecko byłam i nadal jestem spokojna. Nie sprawialam zadnych problemów, dawalam sie wyspac itd. Wiec chyba sie wyszalam w zyciu plodowym
Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
Ja wiem, ze po moim urodzeniu moi rodzice przezywali horror, ciagle sie darlam, noc to byl koszmar... Nie wiedzieli co ze mna robic, zebym nie plakala, a nie moglam sie tak drzec, bo mialam przepukline pepkowa. Moja mama mi mowi, ze jak moje dziecko bedzie takie jak ja to ona wyprowadza sie z domu ;P Przynajmniej na ten poczatkowy okres ;P
-
Kinga hahahahahaha
Moja siostra taka była. Byla pierwszym dzieckiem, rodzice jeszcze pomieszkiwali kątem u dziadkow od strony mamy. Podobno moja siostra stawiała na nogi całą kamienice przez wszystkie noce. Ojciec byl jeszcze w wojsku, mama cale zycie powtarzala, ze to niesamowite, ze czlowiek moze nie spac pół roku i nadal oddychać
-
Milcia wrote:Ja się dzisiaj czuje nie najlepiej. W nocy co chwilę się budziłam. Jestem teraz niewyspana. Brzuch mnie boli na dole, do tego głowa i milion myśli dotyczących przyszłości...
Wiem,że to banał, ale trzeba myślec poztytwnie. Każdy ma swoje górki i dołki- npiszę Ci mój ulubiony cytat: Nie mamy wpływu na wiatr, ale możemy odpowiednio ustawić żagle(...) -
Witam!
Ja jak zwykle weekend pełen gości :-)Tak to już jest odkąd przeprowadziliśmy się na wieś :-)Grill i spacer z psem(od nadmiaru kiełbasy) o 2.00 ale pospałam do 9.00.Wszyscy dawno wstali ale "ciężarówce" dali pospać.
A teraz ja na necie śmigam, a reszta jakiś film oglądaeforts lubi tę wiadomość
-
Ewka jaki fajniutki duzy okrąglutki brzuszek:) wow, a ja myślałam, że mam spory jak na 4 miesiąc
Mnie dziś naszłą ochota na ruskie pierożki z cebulką i 3 godziny od rana lepiłam aż poczułam mój biedny kręgosłupale pierożki wyszły mega
zrobiłam też z ziemniakami i zółtym wędzonym serem jeszcze smaczniejsze... a maż wrócił z lasu naprzynosił mnóstwo kurek i zjadł prawie wszystkie pierogi:/ 3 godziny pracy w niecałe 15 minut i po wszystkich:) padam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2014, 15:34
eforts, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Ewka brzucho piekne
Bajka tez chce pierogow ! I grzybkow tezGlodna jestem
Kiara jak nerka ?
Bursztynka spokojnie, wazne ze z maluszkiem jest ok, a ze ruchow nie czujesz to dosc normalne, to twoja 1 ciaza
Bogusiu tez bym chcetnie w domu dorobila, juz myslalam o robieniu bizuterii ale tu u mnie to chyba nieoplacalne
Ogladacie dzisiaj mecz ?Bajka lubi tę wiadomość