Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka wrote:u mnie ostatnio moja gin cos mówiła, ze łożysko jest na razie nisko i stąd te plamienia były
nie wiem czy niskie łożysko to to samo co przodujące ?
Nie to samo, jak masz nisko to nie jest jeszcze źle tym bardziej na tym etapie ciąży, jeszcze spokojnie powinno pójść do góry
W pon zobaczymy czy u mnie poszło do góry od 18 t.
zemra współczujęnie wiem nawet co napisać, pomodlę się za Szymka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 19:20
Bajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane, pisze ze szpitala. Zostawili mnie ma oddziale, jestem na chirurgii, bo nigdzie indziej nie bylomejsc. Z nerka niedobrze. Zastoj moczu baaardzo duzy, stad ten bol, do tego jeden z moich kamieni wylecial z nerki do moczowodu i tam blokuje swobodny przeplyw:/ masakrycznoe boli mnoe nerka.. zadna kroplowka ktora mi dali nie pomogla..
Z dzidzia wszystko ok. Maly jest wielki. Wedlu usg pomiary na 21-22 tc, waga 320g. Fhr 149-152.
Nie wiadomo na razie co dalej ze mna. -
Zemraa kochana trzymaj się. Współczuję Tobie i Twojemu mężczyźnie. Modlę się za Was i waszego synka.
Kiara współczuję problemów z nerką nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak to boli. Mnie powalał ból nerek przy zwykłym przewianiu a nie wyobrażam sobie kamienia i zastoju moczu. Mam nadzieję, że szybko Ci w szpitalu pomogą.
Bursztynka również trzymam kciuki za szybką diagnozę i trafne leczenie.
Zuza cieszę się że u was już lepiej. Dbaj o siebie i maluchy i żadnego sprzątania ( wspominałaś coś o tym żeby się przydało). Odpoczywaj i rośnij zdrowo.
Ja dzisiaj byłam z mężem na ślubie kolegi z pracy męża. Z wesela zrezygnowaliśmy ze względu na mój stan. Wolę nie ryzykować, a i tak nie moglibyśmy długo zostać ani za bardzo tańczyć więc po co zajmować miejsce.
Rozbawił mnie szef męża, który nie omieszkał poinformować za pomocą słabego żartu pod kościołem tych co jeszcze nie wiedzą o ciąży. Nazwał mnie gwiazdką, ja nie skumałam a on no wiesz przecież rodzisz na gwiazdkę... heheh
Pozdrawiam wszystkie brzuchatki.