Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka moim zdaniem zarówno kocyk jak i wózek są uniwersalne. My wózek dostaniemy w spadku od brata i bratowej, ale ja nawet nie wiem co to za model i z tego co kojarzę to chyba turkusowo-czarny... ale co tam, darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda!
Bajka lubi tę wiadomość
-
Bajka mi też się wydaje że pasuje.
Co do wspólnych wizyt to od czasu jak mąż poszedł ze mną pierwzzy raz to już ciągle chceale ja lubię jak on ze mną chodzi bo później nie ma historii typu a wiesz bo ten lekarz to miał taką niepewną minę jak mówił ze wszystko w porządku
W ogóle na pocieszenie zaprosił mnie na obiad na miasto ale ma takie urwanie głowy w pracy że cały czas na telefonie
generalnie od czasu jak jestem w ciąży to praktycznie nie miewam humorków a nawet jak chcę strzelić jakiegoś focha to mąż ma na mnie jakiś sposób i zaraz sama się z tego śmieje
Szurabura a obiecaj że jak znajdziesz idealny wózek to tak do wrześniabo wtedy chcemy kupić bo na niektóre czeka się do msc u nas w hurtowni a w październiku chcę już wszystko mieć. No a jak ja kupię a Ty znajdziesz idealny to będę zazdrosna
Bajka lubi tę wiadomość
-
kwestia gustu raczej. ja tam uwazam, że jest tyle łądnych kolorów że czarnego dziecku nie kupie, bo faktycznie smutny kolor.
ciekawośc mnie zabija... weszłam na wagę.. i po co ja sie pytam? chyba tylko po to żeby zobaczyc +6 kg... 19 tydzien ledwo sie rozpoczał, a ja juz waże tyle ile miałam nadzieję przytyc przez całą ciążeeforts lubi tę wiadomość
-
Szurabura no tescie w de mieszkaja, oni tu (maz tez) 20 lat mieszkaja, bo sa "wysiedlencami" tescia i tesciowej matki byly niemkami. Co nalepsze za rok mamy sie przeprowadzac a moj R do tescia " noo jak sie przeprowadzimy to wam niedaleko nas poszukamy tez mieszkania", malo nie adlam na zawal
Bajka sliczny kocykJa mam przewijak taki jakby fioletowy a nie wyglada babsko
Jak cos to kotkowe kocyki ma tez makaszka z szerwonym i z mietowym materialem, choc ten twoj jest ladniejszy
Kinga teraz wozki robia z nienagrzewajacych sie materialoweforts, Bajka lubią tę wiadomość
-
Furia wrote:Szurabura no tescie w de mieszkaja, oni tu (maz tez) 20 lat mieszkaja, bo sa "wysiedlencami" tescia i tesciowej matki byly niemkami. Co nalepsze za rok mamy sie przeprowadzac a moj R do tescia " noo jak sie przeprowadzimy to wam niedaleko nas poszukamy tez mieszkania", malo nie adlam na zawal
Padła bym i ja
Bajka nie ma już tego filmu na zalukaja już się nastawiłam
-
A ja chce oswiadczyc sukces! Od poczatku ciazy przytylam az 800 g! Mam nadzieje, ze do wizyty to sie utrzymie, bo opieprz murowany... Choc juz sie nie przejmuje,ze nic nie tyje
i zauwazylam wkoncu, ze moj brzuch zaczal rosnac
chociaz dalej go nie widac... ;/
Macie jakis fajny przepis na pizze? Ja mialam, ale zgubilam gdzies, a chcialabym zrobic na kolacje :p
-
Obudziłam się w nocy bo oczywiście lewy bok mi ścierpł... przerzucając się na prawy chyba synuś zgniótł mi wszystkie bebechy, albo nie wiem sama co to było, bo czułam coś ciężkiego jak idzie z lewej na prawą stronę...
śmialam się że to dzieco jak śpi to waży tonę więcej.. ale w sumie nie wiem czy to możliwe? -
hejka, ja wlasnie wrocilam z pizzy - rodzice mnie zabrali
co do wozkow i koloru, mi sie czarny podoba i taki kupie. Dziecko nie zwraca uwagi na kolor wozka, pozniej mozna przywiesic jakies duperelki. To taki uniwersalny, a chcialabym zeby ten wozek przydal sie na kolejne dzieciatko:)Furia lubi tę wiadomość