X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uwazajcie na siebie. Ja wlasnie wróciłam ze szpitala bo zemdlalam i zabrała mnie karetka..

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewunia dziękuje za linka :) zaczęłam oglądać ale coś mi net zamula.

Mieliśmy iść na starówkę na teatr na świeżym powietrzu ale jakoś bardzo mi się nie chce, jutro pójdziemy bo chyba siostra z mężem i dzieciem do nas przyjadą.

Zamówiłam w środę wieczorem od tego flaminga kocyk i smoczki z kotwiczkami :) będzie mały żeglarz i juz dostałam ;) mega szybko! Chciałam wrzucić fotki ale android mi nie obsługuje fotosika to jak pprzejme męża lapka to wrzucę :)

Ja póki co jestem zdecydowana na szaro czarny, widziałam ostatnio kobietę z takim zresztą tym rico i wyglądał ładnie

ojej ewelinka co się stało? Już wszystko dobrze? Dlatego ja unikam słońca!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 17:21

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jechaliśmy z Mezem tramwajem na plaze bo chciał piwko wypić i zrobilo mi się słabo... wysiedlismy na przystanku i zemdlalam... zauwaxyla to straż miejska
    , wezwala pogotowie i karetka zabrala mnie do szpitala... tam siedzielismy łącznie 6 godz na ginekologii i internie... ale z Synulkiem ok... tak sie o niego martwilam

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie przegrzanie, trzeba uważać szczególnie przy tych temp.
    Dobrze ze juz wszystko w porządku, odpoczynji sobie!!

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka bidulko :( Ja sie boje sama z malym wychodzic z domu bo niestety chwilka na sloncu i mi slabo, boli glowa i jest niedobrze... Uwazaj na siebie :*

Ja dzis w koncu zamowilam dla synka prezent urodzinowy i... boje sie ze nie dojdzie na czas :/

https://www.maluchy.pl/li-69537.png

tkzgeyx.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ponownie, wrocilismy z mezem z zakupow, zachaczylismy o mc donalda nie moglam sie powstrzymac. Co do balsamu ja mam ziaje mamma mia, jak dla mnie rewelacyjny wczesniej uzywalam oliwke z baby dream, ale strasznie wysuszala mi skore.

Ewka89 lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy znacie taki balsam z Bielendy Powitanie z Afryka - jest mega, naprawde skora po nim cos pieknego :)

lolaliciouse lubi tę wiadomość

tkzgeyx.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam bio oil na zmianę z balsamem baby dream a teraz po przestudiowaniu blogu sroki kupiłam sobie oliwke z hippa i chyba przy niej zostanę :)

Furia co kupiłaś?

Bursztynka lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wrzucaj.net/images/2014/07/18/2507629-2-l.jpg

http://wrzucaj.net/images/2014/07/18/1519935-l.jpg

http://wrzucaj.net/images/2014/07/18/3176971-l.jpg

Autka wyszly za darmo bo mialam kupon 10 euro znizki :D

eforts, Bogusiar80, Qrczak, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

tkzgeyx.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama bym się pobawiła :)

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Hej dziewczyny ponownie, wrocilismy z mezem z zakupow, zachaczylismy o mc donalda nie moglam sie powstrzymac. Co do balsamu ja mam ziaje mamma mia, jak dla mnie rewelacyjny wczesniej uzywalam oliwke z baby dream, ale strasznie wysuszala mi skore.
    Też uzywam tego balsamu :) Uwielbiam jego zapach! :P
    34bw43r836g6ojbx.png

• Furia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts wrote:
    Sama bym się pobawiła :)
    ja tez :D Mlody kocha autka :D A ja niedlugo sie zakopie w tych zabawkach :P

eforts lubi tę wiadomość

tkzgeyx.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia wrote:
    ja tez :D Mlody kocha autka :D A ja niedlugo sie zakopie w tych zabawkach :P

Kochana nie zmarnują się :) będziesz polowała jeszcze na córę? :D

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/af48ace16578437a.html
    Kupilam 1 rzecz dla mojego malenstwa! W pepco sa takie body kazde za 3 zł! Sa rozne wzory i kolory :) chcialam kupic wiecej, ale nie bylo zbytnio takich uniwersalnych, a jak byly to mi sie nie podobaly :P Mowilam, ze nie kupie nic puki nie poznam plci, ale za taka cene to az zal nie kupic...
    34bw43r836g6ojbx.png

eforts, Ewka89 lubią tę wiadomość

• Ewka89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jesten bardzo zadowolona z ziaji, dla mnie bomba, codziennie wypatruje czy już się rozstępy zaczynają , ale odpukac, jeszcze nie i oby jak najdłużej:)

Taka sytuacja:
    6 nieodebranych połączeń.... średnio co 3 -4 minuty... z moim "wszechstronnym optymizmem" przestraszyłam się, że się coś komuś stało!!!!
    - oddzwaniam...
    A tu Pani chce mnie po prostu poinformować ze wygrałam kulę do prania czy inny badziew w konkursie, w którym na dodatek nie brałam udziału i w związku z tym zaprasza mnie na warsztaty kulinarne...
    Nastąpiło rozładowanie moich skołatanych nerwów...

Nie sluży mi siedzenie w domu:P
    Naczytałam się wczoraj Biszkopcika o wypadku w pracy Jej faceta, Ewelinki o zasłabnięciu i się martwie o swoich. Zaznaczam że jestem panikarą i co 15 minut wychodze na podwórko sprawdzic czy w tym upale mój Tata nie zasłabł czasami..

Dodam jeszcze że przez takie telefony, moje dziecko nauczy się przeklinac szybcej niz mówic "mama"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 18:51

4dbc34fc83.png
  • Furia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eforts nie nie, 2 dzieci starczy, po porodzie mysle nad spirala, nawet moja lekarka mowila ze dla mojej macicy najlepiej jak by to byla ostatnia ciaza.

Kinga fajne, mam chyba takie same albo podobne :)

Ewka haha dlatego ja nigdzie numeru nie podaje :D

tkzgeyx.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Furia to tak jak moja siostra, zaszła w bardzo niespodziewaną ciążę po pięciu latach po pierwszym dziecku i się śmiejemy ze od 9 msc zastanawia się nad antykoncepcją :)

Mój ojciec tak robił syna ze dorobił się czterech bab :D

Ewa co to będzie jak dziecko pojedzie na wycieczkę szkolną :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 19:00

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka do mnie tez ostatnio dzwonili tacy ze cos wygralam, tez sie dobijali co 2 min... i to o godz 21... jeszcze sie mnie ta babka zapytala, czy w ciagu 20 lat mialam jakies urazy, a ja jej, ze nawet 20 lat nie mam :P to mnie zaczela przepraszac i stwierdzila, ze pomylka... Jeszcze chciala moj adres! W sumie to jest ich praca,, ze tak dzwonia... ale jest to mega wkurzajace
    34bw43r836g6ojbx.png

• Ewka89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Furia też się zastanawiam skąd mają mój numer? tym bardziej że te "warsztaty" są w ten samej miejscowosci w której mieszkam. Jak już jest koniecznośc podania numeru telefonu to podaje stary nieaktualny, bo własnie zawsze mam takie szczęście że wygrywam coś w konkursach o których pojecia nie miała, tylko żeby odebrac nagrode to trzeba gdzies isc coś kupic i zapłacic jak za zboże :/
    Jeszcze rok mam mixa i w pizdziet zmieniam numer!

4dbc34fc83.png
  • Ewka89 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pojedzie na wycieczke to będzie zachipowane tak że wszędzie je namierze:P panie będą odpowiednio przeszkolone hehehe:P może jeszcze mi przejdzie do tego czasu...

aaa mam tylko nadzieję, że nie zrąbałam Pani weekendu:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 19:11

eforts lubi tę wiadomość

4dbc34fc83.png
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ