Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewunia dziękuje za linka
zaczęłam oglądać ale coś mi net zamula.
Mieliśmy iść na starówkę na teatr na świeżym powietrzu ale jakoś bardzo mi się nie chce, jutro pójdziemy bo chyba siostra z mężem i dzieciem do nas przyjadą.
Zamówiłam w środę wieczorem od tego flaminga kocyk i smoczki z kotwiczkamibędzie mały żeglarz i juz dostałam
mega szybko! Chciałam wrzucić fotki ale android mi nie obsługuje fotosika to jak pprzejme męża lapka to wrzucę
Ja póki co jestem zdecydowana na szaro czarny, widziałam ostatnio kobietę z takim zresztą tym rico i wyglądał ładnie
ojej ewelinka co się stało? Już wszystko dobrze? Dlatego ja unikam słońca!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 17:21
-
Jechaliśmy z Mezem tramwajem na plaze bo chciał piwko wypić i zrobilo mi się słabo... wysiedlismy na przystanku i zemdlalam... zauwaxyla to straż miejska
, wezwala pogotowie i karetka zabrala mnie do szpitala... tam siedzielismy łącznie 6 godz na ginekologii i internie... ale z Synulkiem ok... tak sie o niego martwilam -
Ewelinka bidulko
Ja sie boje sama z malym wychodzic z domu bo niestety chwilka na sloncu i mi slabo, boli glowa i jest niedobrze... Uwazaj na siebie :*
Ja dzis w koncu zamowilam dla synka prezent urodzinowy i... boje sie ze nie dojdzie na czas -
Hej dziewczyny ponownie, wrocilismy z mezem z zakupow, zachaczylismy o mc donalda nie moglam sie powstrzymac. Co do balsamu ja mam ziaje mamma mia, jak dla mnie rewelacyjny wczesniej uzywalam oliwke z baby dream, ale strasznie wysuszala mi skore.
Ewka89 lubi tę wiadomość
-
http://wrzucaj.net/images/2014/07/18/2507629-2-l.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/07/18/1519935-l.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/07/18/3176971-l.jpg
Autka wyszly za darmo bo mialam kupon 10 euro znizkieforts, Bogusiar80, Qrczak, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Hej dziewczyny ponownie, wrocilismy z mezem z zakupow, zachaczylismy o mc donalda nie moglam sie powstrzymac. Co do balsamu ja mam ziaje mamma mia, jak dla mnie rewelacyjny wczesniej uzywalam oliwke z baby dream, ale strasznie wysuszala mi skore.
Uwielbiam jego zapach!
-
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/af48ace16578437a.html
Kupilam 1 rzecz dla mojego malenstwa! W pepco sa takie body kazde za 3 zł! Sa rozne wzory i kolorychcialam kupic wiecej, ale nie bylo zbytnio takich uniwersalnych, a jak byly to mi sie nie podobaly
Mowilam, ze nie kupie nic puki nie poznam plci, ale za taka cene to az zal nie kupic...
eforts, Ewka89 lubią tę wiadomość
-
Ja też jesten bardzo zadowolona z ziaji, dla mnie bomba, codziennie wypatruje czy już się rozstępy zaczynają , ale odpukac, jeszcze nie i oby jak najdłużej:)
Taka sytuacja:
6 nieodebranych połączeń.... średnio co 3 -4 minuty... z moim "wszechstronnym optymizmem" przestraszyłam się, że się coś komuś stało!!!!
- oddzwaniam...
A tu Pani chce mnie po prostu poinformować ze wygrałam kulę do prania czy inny badziew w konkursie, w którym na dodatek nie brałam udziału i w związku z tym zaprasza mnie na warsztaty kulinarne...
Nastąpiło rozładowanie moich skołatanych nerwów...
Nie sluży mi siedzenie w domu:P
Naczytałam się wczoraj Biszkopcika o wypadku w pracy Jej faceta, Ewelinki o zasłabnięciu i się martwie o swoich. Zaznaczam że jestem panikarą i co 15 minut wychodze na podwórko sprawdzic czy w tym upale mój Tata nie zasłabł czasami..
Dodam jeszcze że przez takie telefony, moje dziecko nauczy się przeklinac szybcej niz mówic "mama"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 18:51
-
Eforts nie nie, 2 dzieci starczy, po porodzie mysle nad spirala, nawet moja lekarka mowila ze dla mojej macicy najlepiej jak by to byla ostatnia ciaza.
Kinga fajne, mam chyba takie same albo podobne
Ewka haha dlatego ja nigdzie numeru nie podaje -
Heh Furia to tak jak moja siostra, zaszła w bardzo niespodziewaną ciążę po pięciu latach po pierwszym dziecku i się śmiejemy ze od 9 msc zastanawia się nad antykoncepcją
Mój ojciec tak robił syna ze dorobił się czterech bab
Ewa co to będzie jak dziecko pojedzie na wycieczkę szkolnąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 19:00
-
Ewka do mnie tez ostatnio dzwonili tacy ze cos wygralam, tez sie dobijali co 2 min... i to o godz 21... jeszcze sie mnie ta babka zapytala, czy w ciagu 20 lat mialam jakies urazy, a ja jej, ze nawet 20 lat nie mam
to mnie zaczela przepraszac i stwierdzila, ze pomylka... Jeszcze chciala moj adres! W sumie to jest ich praca,, ze tak dzwonia... ale jest to mega wkurzajace
-
Furia też się zastanawiam skąd mają mój numer? tym bardziej że te "warsztaty" są w ten samej miejscowosci w której mieszkam. Jak już jest koniecznośc podania numeru telefonu to podaje stary nieaktualny, bo własnie zawsze mam takie szczęście że wygrywam coś w konkursach o których pojecia nie miała, tylko żeby odebrac nagrode to trzeba gdzies isc coś kupic i zapłacic jak za zboże
Jeszcze rok mam mixa i w pizdziet zmieniam numer! -
Jak pojedzie na wycieczke to będzie zachipowane tak że wszędzie je namierze:P panie będą odpowiednio przeszkolone hehehe:P może jeszcze mi przejdzie do tego czasu...
aaa mam tylko nadzieję, że nie zrąbałam Pani weekendu:PWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 19:11
eforts lubi tę wiadomość