Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiara cieszę się bardzo, ze się udało oby Cie już nic nie bolało, odetchnęłam:) mam nadzieję, że szybko Was wypiszą
najważniejsze, że jesteś spokojniejsza i z się udało i że maluszkiem ok
-
co do wózków rozmyślam nad tym :)http://allegro.pl/jogger-sport-alu-lekki-3w1-adamex-nowa-wersja2014-i4392781586.html oczywiscie mój malzonek pierwsze co, ze zólty jest boski i taki kupimy, ale oczywiscie ostateczny głos mam ja
jeszcze ten mi chodzi po głowie http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=6328Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 13:12
-
Kiara dobrze, że już jesteś po i wszystko poszło dobrze:) Teraz sobie odpoczywaj i niczym się nie stresuj.
Mmmm Bajka rzeczywiście przyjemne przedpołudnie, ja od rana męczę męża żebyśmy w końcu wybrali łóżko dla Kacperka, zaliczyliśmy meblowy ( prawie zeszłam na tej duchocie ) a w połowie oglądania wybranych przeze mnie łóżek na allegro szanowny małżonek zasnął:p Ale nie odpuszczę oczywiście po południu jedziemy do Ikei:)
Co do imion dla dziewczynki nie miałabym problemu bo też zawsze podobało mi się Julia lub Aleksandra natomiast dla chłopca mamy malutki kłopocik. Ja zawsze chciałam mieć Kacperka i mam a teraz pojawiła się propozycja Bartka, Piotrka i tylko nie podoba się Kajetan, ale boje się, że dziecko czułoby się skrzywdzone "Kajtek bez majtek"
Kinga współczuje zachowania przyszłego tatusia.. Może on się czegoś obawia skoro się tak zachowuje? W każdym razie ja mojego męża bym udusiła gdyby mi tak powiedział.. Dziiaj zrobiłam mu test w którym miesiącu jestem ( tygodnie są za skomplikowanekiedy mam termin porodu i wizytę u lekarza i zdał na 100%
A co do wizyt on też chce zawsze ze mną chodzić już ostatnio mu powiedziałam, że pójdę sama bo tak mi jakoś głupio było znowu męża do gabinetu ciągnąć. Ale na połówkowe to już obowiązkowo razem o ile w pracy coś nie wypadnie..
-
Niespodzianek:) wrote:Miało być, że tylko mnie podoba się Kajetan. Nati wizualnie bardzo ładne wózki:) Ale żółty chyba trochę niepraktyczny jak maluszek zacznie w spacerówce wcinać ciasteczka i inne smakołyki:)
Niespodzianek:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiara to super ze wszystko sie udało...nie było łatwo, ale teraz juz bedzie dobrze...
My juz dawno wybralismy imiona...ogolnie maz chcial dla synka Piotr ale on ma tak na imie i na 2 Piotrow sie nie zgodze...
wiec bedzie Marceli Piotr
a dziewczynka jak cos to bedzie Anastazja...
moj maluch wczoraj spokojny był, a dzisiaj juz lekko puka od rana...pogoda mnie meczy siedze tylko w cieniu, slonce jest bleee...
aha i mezu zdał egzaminy w szkole podoficerskiejjuz koniec polrocznej rozłąki...a od 28 lipca do 5 wrzesnia ma urlop i spedzamy go na wsi, a moze uda sie jeszcze wyjechac gdzies nad morze...
23 mam wizyte, a dzisiaj zrobilam jeszcze jedne wyniki toxo i we wtorek bede miala wyniki, oby obyło sie bez antybiotyku, oby wyniki były jednak ok...eforts lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rozumiem jeszcze jakbym jej nie wysłała na kibelek przed wyjazdem 10minut prędzej.... najlepsze jest to że u nas na pkp nie ma toalety, a ona ryczy że nie wytrzyma.... moja mama zabrałą ją za peron i po sprawie... oooo nie nie nie na moje nerwy takie rzeczy. mój dzieiaczek jak cos takieg będzie odwalał to do pełnoletności w pampersach będzie z domu wychodził...
Kiara kciuki już puszczam, bo widzę ze już jest okbardzo się cieszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 13:38
eforts lubi tę wiadomość
-
Haha co do kupy dzieci to wam cos powiem
wczoraj byl u mnie kolega i mowi, ze jego 4 letni brat dalej sra w majty.... a najgorsze jest to, ze jak juz narobi to potem to wyciaga i smaruje tym meble, sciany, samego siebie... jego rodzice z tym walcza, ale mlody jest nieugiety i codziennie maja z nim takie numery! Takiego czegos to wam nie zycze
-
Kinga.k wrote:Haha co do kupy dzieci to wam cos powiem
wczoraj byl u mnie kolega i mowi, ze jego 4 letni brat dalej sra w majty.... a najgorsze jest to, ze jak juz narobi to potem to wyciaga i smaruje tym meble, sciany, samego siebie... jego rodzice z tym walcza, ale mlody jest nieugiety i codziennie maja z nim takie numery! Takiego czegos to wam nie zycze
-
Aaale sobie pospalam
Dzis Marysia idzie do babci na noc a ja wyciagne ema do nalesnikarni chociaz wczoraj je robilam, tylko ja robie takie zwykle a tam sa hmmm wypasione :p
Kiara bardzo sie ciesz ze juz wszystko ok. Teraz tylko trzeba sie cieszyc ciaza i pukac do malucha.
Siedze sobie sama w domku i wlasnie wstawilam kalafiorka ziemniaczki i jajo sadzone zrobie, mowie do malucha ze zaraz sobie zjemy a ona jak przyfasolila az caly brzuch sir uniosl, usiadlam i mowie do niej ttakich rzeczy to amamusi nie rob a ona znow. Juz rosnie mala podliznaNiespodzianek:), Marimiko lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Ja bym dla chłopca nie brała fioletu
Ale to tylko moje zdanie, bo osobiście jako kobieta kocham fiolet i taką mam w pokoju jedną ścianę i wszystkie dodatki, dlatego ewidentnie kojarzy mi się z dziewczynkami
Ale to tylko MOJE zdanie!
Kocyk sam w sobie cudnyBajka lubi tę wiadomość
-
myślę nad tym fioletem bo oczywiście mnie się podobają szare i czarne tak jak wózek ale mąż uparł się na fioletowy Expander http://wrzucaj.net/images/2014/07/18/mondo-black12-ultra-violet-1.jpg
bo że na czarnym kurz widać bardzoi tak sobie chciałam w miare pod kolor kocyk dobrać