Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaarolaa pięknie
ale Ci zazdroszczę tego jeziora
Od 3 dni w nocy boli mnie podbrzusze po bokach - tak nisko jak by przy nogach już. Nie wiem jak to miejsce określić. W nocy jak się przekręcam z boku na bok to czasem tak zaboli że aż się łapię za to miejsce... A rano że tak powiem po wizycie w WC wszystko mija. Myślicie że ten ból to mogą być wzdęcia? Czy rozciąganie?kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Karola juz piekny
Hana Twój się już zaokragla
U mojej znajomej dopiero brzuszek wyszedl w 7 mcuja się cieszę ze nie musiałam tak długo czekać
!!!Aaaaa nie pochwalilam się jaki prezent mi Syn sprawiłzostalam obudzona o 5 wielkimi kopniakami
Szkrabek wie jak mame uszczęśliwić
kocham Go
Martaaa, Qrczak, HANA, Bajka, Doris-83 lubią tę wiadomość
-
Ja pitole laski, jak mozecie mnie od rana tak dolować. Dlaczego jestescie takie chude?
Hane to by jeszcze na wybieg dla modelek wpuscili i by sie nie domyslili, a karolaa procz zgrabnej piłeczki to tez chudzina Idę sobie stąd
Laski śnilo mi sie, ze sciełam włosy, pół nocy je ścinałam. Teraz czekam az syn wróci z zakupów, biore dupsko w troki i ide 100 m do najblizszego fryzjera, Jak mnie przyjmie od reki to bedzie mi dane tylko jakies 5 godzin zycia, potem mąż wraca z pracyewelinka_shn, kaarolaa, Qrczak, Kiara lubią tę wiadomość
-
Ewelinka najlepsze życzenia na wszystkie okazje
Dziewczyny wiecie, że my się same nakręcamy tymi dolegliwościami ?!
Karola i Hana bardzo ładnie wyglądacie!!
My jedziemy do Trójmiasta na redbull air coś tam i nie wiem jak ja to wytrwam!!!!!
Bajka na stronie smtpyka wszystkojest ale dla mnie szału nie ma
Milcia w jakich butach byś nie szła to weź ze sobą jakieś sandałki na zmianę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 10:36
kaarolaa, ewelinka_shn, Bajka lubią tę wiadomość
-
Hana malenstwo takie jak u mnie
a myslalam ze jestem jakas wyobcowana z takim malym brzuchem, bo kazdy mi glupio dogaduje na ten temat...
kaarolaaa a ty nie boisz sie wypoczywac nad woda w stroju 2 czesciowym? Ja specjalnie kupilam 1 czesciowy, zeby brzuch zakrywal... moze dlatego, ze jestem przewrazliwiona, bo znam przypadek, ze przez takie cos dziecko urodzilo sie za wczesnie... ale brzusio ladny
Ewelinka wszystkiego naj naj
ewelinka_shn, HANA lubią tę wiadomość
-
Qrczaku, jasne zerknę
na oko wydają się być solidnie wykonane te Bebetto.
Lolalicious, dzięki za tę uwagę, przyjrzę się temu
Dziewczyny śliczne brzuchy macie, ja mam mniejszy niż Karola, a większy niż Hana
Jednak jadę do Oświęcimia, bliżej mam a znalazłam sklep z Riko i Expanderem, co więcej 300 zł taniej Expander <wow>
-
ewelinka_shn wrote:
Ja dzis mam urodziny, jutto rocznica ślubuwiec dzis robimy impreze łączoną. Mamusia mi pomaga bo sama bym nie dala rady.. za szybko się mecze.
Ja też mam 1 częsciowy
Rodzice moi pojechali już do domu, więc teraz mogę leżakować. :)Pogoda się ochłodziła w Trójmiescie, pada deszcz - ohh jaka ulgaewelinka_shn lubi tę wiadomość
-
Ewelinka wszystkiego najlepszego
Fryzjerka przyjmie mnie w poniedzialek. Męzowi nic nie mówie, pozyje jeszcze 2,5 doby
Moj syn od rana pucuje łazienke, jak tak dalej pojdzie to mi plytki z podlogi zniknąTo nawet byloby fajne gdyby nie ten wewnetrzny strach o to, czego tym razem bedzie chcial
ewelinka_shn, Qrczak, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dajcie linka do grupy na facebooku, bo jakos mnie nie było chyba jak wrzucałyscie
A to ja z wczoraj czyli w 22 tyg.
Obecna waga 63 kg (czyli +5kg od momentu testu)
Ewelinka najlepszego!!!
Ja dzisiaj mam imieniny i też impreza mnie czeka, rodzice trochę pomogą z żarełkiem bo sama nie dam radyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:04
Kinga.k, kaarolaa, inka84, ewelinka_shn, HANA, Niespodzianek:), Qrczak, Bogusiar80, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martaaa wrote:Kaarolaa pięknie
ale Ci zazdroszczę tego jeziora
Od 3 dni w nocy boli mnie podbrzusze po bokach - tak nisko jak by przy nogach już. Nie wiem jak to miejsce określić. W nocy jak się przekręcam z boku na bok to czasem tak zaboli że aż się łapię za to miejsce... A rano że tak powiem po wizycie w WC wszystko mija. Myślicie że ten ból to mogą być wzdęcia? Czy rozciąganie? -
Bajka bardzo chetnie przyjme ksiazke
daj znac jak wrocisz, to podam Ci maila
mam teraz sporo wolnego czasu, wiec chetnie cos poczytam
Milcia ja poki co nie puchne, ale obawiam sie, ze i mnie to nie minie w koncu
Ewelinka wszystkiego najlepszego w dniu urodzini udanej rocznicy slubu
Ewelinka, Hana - dzieki za podpowiedz.
Hana ja nie wiem gdzie Ty te 4kg upchalas, bo kompletnie tego po Tobie nie widac. Sliczny brzusio, taki maly zgrabny
Martaaa a to nie czasem rozciaganie w pachwinach?
Inka, ewelinka - moj TZ nie lubi jak koncowki oodcinama co dopiero odwazne ciecie
Eforts udanego wypaduuwazaj tylko na nadmiar slonka i tlumy ludzi, zeby Cie ktos nie tracil.
ewelinka_shn, eforts, Kulka41 lubią tę wiadomość
-
Qurczaku daj meila to Ci wyślę, bo dostałam je wcześniej od Bajki wiec chyba nie będzie miała nic przeciwko ze przesyłam dalej
Będę uważać no i okazja coby kupić kapelutek, no i ma padać co mnie cieszy
ja miałam kiedyś w nocy bóle przy zmianie boku i to takie poważne ale dosyć krótkotrwałe, zdarzyło się kilka razy i póki co się nie powtarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:21
Qrczak lubi tę wiadomość