WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia jak jest cieplo to tak sie dzieje. Mi pomaga zim.a woda w misce i moczenie stopek.
    Ewelinka wszysgkiego najlepszego na rocznice :-) i jeszcze Sto latek :-*
    Hana ty chudzinko ;-)

ewelinka_shn lubi tę wiadomość

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5216cc88459c98a0med.jpg

kto nie widzial na fb moze popatrzec tutaj...ja 20 tyd a HANA 22 tyd...

i jeszcze w domu mi mowia, ze mam mały brzuch jak na 5 miesiac :)

Bogusiar80, inka84, ewelinka_shn, Niespodzianek:), eforts, Kinga.k, aniar, Qrczak, HANA, Furia, Bajka, Kiara, Bursztynka, Doris-83 lubią tę wiadomość

• Martaaa Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa pięknie :) ale Ci zazdroszczę tego jeziora :)

Od 3 dni w nocy boli mnie podbrzusze po bokach - tak nisko jak by przy nogach już. Nie wiem jak to miejsce określić. W nocy jak się przekręcam z boku na bok to czasem tak zaboli że aż się łapię za to miejsce... A rano że tak powiem po wizycie w WC wszystko mija. Myślicie że ten ból to mogą być wzdęcia? Czy rozciąganie?

kaarolaa lubi tę wiadomość

relgh371rphwpz6l.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola juz piekny :)
    Hana Twój się już zaokragla :)

U mojej znajomej dopiero brzuszek wyszedl w 7 mcu :) ja się cieszę ze nie musiałam tak długo czekać :D

!!!Aaaaa nie pochwalilam się jaki prezent mi Syn sprawił ;) zostalam obudzona o 5 wielkimi kopniakami <3 Szkrabek wie jak mame uszczęśliwić :) kocham Go <3

Martaaa, Qrczak, HANA, Bajka, Doris-83 lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pitole laski, jak mozecie mnie od rana tak dolować. Dlaczego jestescie takie chude? :P Hane to by jeszcze na wybieg dla modelek wpuscili i by sie nie domyslili, a karolaa procz zgrabnej piłeczki to tez chudzina Idę sobie stąd :P

Laski śnilo mi sie, ze sciełam włosy, pół nocy je ścinałam. Teraz czekam az syn wróci z zakupów, biore dupsko w troki i ide 100 m do najblizszego fryzjera, Jak mnie przyjmie od reki to bedzie mi dane tylko jakies 5 godzin zycia, potem mąż wraca z pracy :D

ewelinka_shn, kaarolaa, Qrczak, Kiara lubią tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha inka moj tez marudzi jak scinam wlosy :D

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka najlepsze życzenia na wszystkie okazje :)

Dziewczyny wiecie, że my się same nakręcamy tymi dolegliwościami ?! :)

Karola i Hana bardzo ładnie wyglądacie!!

My jedziemy do Trójmiasta na redbull air coś tam i nie wiem jak ja to wytrwam!!!!!

Bajka na stronie smtpyka wszystkojest ale dla mnie szału nie ma :)

Milcia w jakich butach byś nie szła to weź ze sobą jakieś sandałki na zmianę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 10:36

kaarolaa, ewelinka_shn, Bajka lubią tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Niespodzianek:) Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka najlepszego:) eforts nakrecamy nakręcamy. Ale taka juz chyba natura kobietek:))

ewelinka_shn, eforts lubią tę wiadomość

evr44nt.png

z9vvjl9.png
  • Kinga.k Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hana malenstwo takie jak u mnie :P a myslalam ze jestem jakas wyobcowana z takim malym brzuchem, bo kazdy mi glupio dogaduje na ten temat...

kaarolaaa a ty nie boisz sie wypoczywac nad woda w stroju 2 czesciowym? Ja specjalnie kupilam 1 czesciowy, zeby brzuch zakrywal... moze dlatego, ze jestem przewrazliwiona, bo znam przypadek, ze przez takie cos dziecko urodzilo sie za wczesnie... ale brzusio ladny :P

Ewelinka wszystkiego naj naj :)

34bw43r836g6ojbx.png

ewelinka_shn, HANA lubią tę wiadomość

• szurabura Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczaku, jasne zerknę :) na oko wydają się być solidnie wykonane te Bebetto.

Lolalicious, dzięki za tę uwagę, przyjrzę się temu :)

Dziewczyny śliczne brzuchy macie, ja mam mniejszy niż Karola, a większy niż Hana :D

Jednak jadę do Oświęcimia, bliżej mam a znalazłam sklep z Riko i Expanderem, co więcej 300 zł taniej Expander <wow>

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelinka_shn wrote:

Ja dzis mam urodziny, jutto rocznica ślubu :) wiec dzis robimy impreze łączoną. Mamusia mi pomaga bo sama bym nie dala rady.. za szybko się mecze.
    Samych wspaniałości :)

Ja też mam 1 częsciowy :)

Rodzice moi pojechali już do domu, więc teraz mogę leżakować. :)Pogoda się ochłodziła w Trójmiescie, pada deszcz - ohh jaka ulga

ewelinka_shn lubi tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka wszystkiego najlepszego :)

Fryzjerka przyjmie mnie w poniedzialek. Męzowi nic nie mówie, pozyje jeszcze 2,5 doby :P

Moj syn od rana pucuje łazienke, jak tak dalej pojdzie to mi plytki z podlogi znikną :P To nawet byloby fajne gdyby nie ten wewnetrzny strach o to, czego tym razem bedzie chcial :P

ewelinka_shn, Qrczak, Niespodzianek:) lubią tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • aniar Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny dajcie linka do grupy na facebooku, bo jakos mnie nie było chyba jak wrzucałyscie :)

A to ja z wczoraj czyli w 22 tyg.
    Obecna waga 63 kg (czyli +5kg od momentu testu) 9244e4563e26e4a8med.jpg

Ewelinka najlepszego!!!
    Ja dzisiaj mam imieniny i też impreza mnie czeka, rodzice trochę pomogą z żarełkiem bo sama nie dam rady :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:04

Kinga.k, kaarolaa, inka84, ewelinka_shn, HANA, Niespodzianek:), Qrczak, Bogusiar80, Kiara lubią tę wiadomość

9f7c0714c72801dem.jpg
    - Mój blog :)
    Polub mnie na Facebooku:)
    3i492n0a68x5of6u.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka grupa na FB ? :P Ja tez ce!!!

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania...nastepna chuda :P Slicznie :)

aniar lubi tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ja lezac na plazy zakrywam brzuch...a jak weszlam na 10 sekund do wody to wtedy odkrylam brzuch...nie mam 1 czesciowego stroju bo juz nie oplacalo mi sie kupowac, a tyle co ja siedze na plazy to 2 czesciowy straczy :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania Tobie i reszcie Anulek wszystkiego najlepszego :*

Moj brzuch wlasnie tańczy hihi :D

aniar, Kiara, Bursztynka lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Kulka41 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martaaa wrote:
    Kaarolaa pięknie :) ale Ci zazdroszczę tego jeziora :)

Od 3 dni w nocy boli mnie podbrzusze po bokach - tak nisko jak by przy nogach już. Nie wiem jak to miejsce określić. W nocy jak się przekręcam z boku na bok to czasem tak zaboli że aż się łapię za to miejsce... A rano że tak powiem po wizycie w WC wszystko mija. Myślicie że ten ból to mogą być wzdęcia? Czy rozciąganie?
    Marta, a w nocy wstajesz siusiu? Bo ja np prawie od początku ciąży nie mam normalnego uczucia, że chce mi się siusiu, tylko poznaję to po pełnym pęcherzu, takim lekkim uciskiem w podbrzuszu a w nocy nawet takim lekkim bólem (jak za bardzo pełny pęcherz). Może masz podobnie jaj ja skoro po wizycie w łazience mija? I w nocy jak czujesz ten ból powinnaś iść do wc? Ja już umiem odróżnić ten ból od innych

relganli1r5x4qbq.png
    Aniołek 5.02.2013 - 8tc
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka bardzo chetnie przyjme ksiazke :) daj znac jak wrocisz, to podam Ci maila :) mam teraz sporo wolnego czasu, wiec chetnie cos poczytam ;)

Milcia ja poki co nie puchne, ale obawiam sie, ze i mnie to nie minie w koncu :/

Ewelinka wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :) i udanej rocznicy slubu :)

Ewelinka, Hana - dzieki za podpowiedz.

Hana ja nie wiem gdzie Ty te 4kg upchalas, bo kompletnie tego po Tobie nie widac. Sliczny brzusio, taki maly zgrabny :)

Martaaa a to nie czasem rozciaganie w pachwinach?

Inka, ewelinka - moj TZ nie lubi jak koncowki oodcinam :P a co dopiero odwazne ciecie :/

Eforts udanego wypadu :) uwazaj tylko na nadmiar slonka i tlumy ludzi, zeby Cie ktos nie tracil.

ewelinka_shn, eforts, Kulka41 lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qurczaku daj meila to Ci wyślę, bo dostałam je wcześniej od Bajki wiec chyba nie będzie miała nic przeciwko ze przesyłam dalej :)

Będę uważać no i okazja coby kupić kapelutek, no i ma padać co mnie cieszy :)

ja miałam kiedyś w nocy bóle przy zmianie boku i to takie poważne ale dosyć krótkotrwałe, zdarzyło się kilka razy i póki co się nie powtarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:21

Qrczak lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
‹‹ 730 731 732 733 734 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ