Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinka, wszystkiego naj naj
Aniar i wszystkie Anie - też wszystkiego najlepszego
Hana - nie wiem gdzie się chowają te +4kg. Szczuplutka jesteś.
Kaarolaa - śliczny zgrabny brzusio
Dziewczyny z małymi brzuszkami cieszcie się. W 8-9 miesiącu bardziej brzuchate będą wam zazdrościć
Milcia, mi nogi ogólnie nie puchną. Ale w sumie nie próbowałam zakładać sandałek z ubiegłego roku. W czerwcu kupiłam na płaskim obcasie i trafiły mi się mega wygodne, chodzę w nich cały czas, więc we wrześniu będą do wyrzucenia.
Nogi mi puchły w Pradze, od chodzenia w ten upał. A przez podróż powrotną woda zatrzymała się w organizmie. We wtorek rano po powrocie ważyłam 68 kg, a po odpoczynku w domu środe rano tylko 67kg. W jedną dobę zeszło ze mnie kg wodyewelinka_shn, kaarolaa, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
No no dziewczyny to prawda same sie nakrecamy objawami
Efort a mi moje włosy po pas scinał mój mąż miesiac temuTo co widzicie na zdjeciach to spod jego reki i tępych nożyczek
Ja to tak mam poczuje impuls, chwila, szybka decyzja, obetnij mi włosy tu i teraz raz ciach i rewelacja, trochę krzywo ale taki ogólny był zarys
Karola Ty sliczna brzuchatko piłeczko
anior też sliczna brzuchatka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 11:26
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qrczak, leż spokojnie. Wszystko będzie dobrze.
Ja w przyszłym tygodniu jadę na 1,5 tyg do siostry. Trochę się martwię, że gdyby coś się działo to w pobliżu nie ma dobrego szpitala. Takie schizy ciężarnej. Niby byłam we wtorek u giną i wszystko w porządku, ale...
Któraś z was pytała o lekarza, który robi połówkowe. Ja słyszałam dużo dobrych opinii o lekarzach z ul. Agatowej . Trzeba wpisać w wyszukiwarkę agatowa usg i dane wyskoczą. A zwłaszcza o doktor Hamali ((albo bardzo podobnie).
Ja ostatecznie byłam u dr Roberta Kulika, ul. Floriańska 6, zdrOva. Polecił mi go mój gin, jakiś jego kolega. Ale w sumie lekarz zrobił na mnie dobre wrażenie. Usg trwało chyba 20 min, może krótko ale mały współpracował. Lekarz bardzo kontaktowy i chyba ma potrzebne certyfikaty -
nick nieaktualny
-
też czekam na zdjęcie chwilowe "tajnosci" grupy
-
nick nieaktualny
-
U mnie coraz bardziej świta kupienie Camarelo. Kilka negatywnych opinii zdecydowanie wypiera wiekszosc pozytywnych. Przede wszystkim sie nie rozpada, o bebetto znalazlam kilka opinii o polamanym stelazu. Na spacerowke az tak nie psioczą, no i wizualnie oraz kolorystycznie mi pasuje. Wysokosc oparcia moze jakos szczegolnie nie wyprzedza innych wozkow, bo ma 45 cm, ale na korzysc przemawia mi waga i trwalosc stelaza. Waga stelaza z kołami 6,4, waga gondoli 4,1 , a spacerowki 4,3. I na 99% jestem juz zdecydowana. A te kilka negatywnych opinii, ktore mnie początkowo zniechecily to coz...nawet na x-landery psioczą i zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony, a wozkow idealnych niema.
-
kaarolaa wrote:a ta lista obowiazuje tez lekarzy od polowkowego bo widze tylko 11-13 tyd i ten co mi robił wtedy jest, a mojej obecnej gin nie ma, albo nie moge jej znalezc...
Polowkowe takzePytalam mojego gina, ktorego na tej liscie nie ma. W sumie na prenatalnym 11-13 to sie sprawdza przeziernosc karkową i kosc nosową, wiec do tego chyba nie trzeba wyjezdzac z Europy zeby sie nauczyc
Jednak pytanie trafne, bo mnie tez to kiedys zaciekawilo.
-
Przy wyborze wozka kierujcie sie tez jego wysokoscia... Gondola ma byc na wysokosci waszego pasa, naprawde czesto widze rodzicow, ktorzy sa wysocy i prowadza wozek przygarbieni, bo maja go poprostu za niski... najlepiej isc do sklepu i poprzymierzac do swojego ciala
wam tez musi sie przeciez ten wozek dobrze prowadzic, co z tego, ze bedzie on idealny, jak bedzie dla was za wysoki lub za niski...