Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tylko na chwilkę, dziś jestem śnięta i nie do zycia... także spróbuję resztę nadrobić jutro
Inka sajgonki mistrzostwo muszę spróbować składniki do zdobycia u mnie w sklepie ale ochoty narobiłaśna pewno wypróbuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 13:53
Qrczak, inka84, eforts lubią tę wiadomość
-
Bajka ja się cieszę, że mam ten pessar, bo faktycznie mogło być kiepsko.
Milcia pamiętam jak czytałam o Twoim, Kiary i Karoli leżeniu i strasznie Wam współczułam z tego powodu. Nie spodziewałam się, że i mnie to spotka, a teraz się pocieszam, że skoro Wy dałyście radę to i ja dam.
Bogusia ten glut to pewnie śluz - całkiem normalneChyba, że ma jakiś podejrzany kolor.
Milcia, kaarolaa, Bajka, HANA lubią tę wiadomość
-
Qurczak dopiero teraz doczytałam bo jestem u mamy, leż kochana jak najwięcej, odpoczywaj i się nie stresuj, musi być wszystko dobrze!!! Dobrze, że masz przytomnego lekarza i wcześnie zareagował
Kiara z ciekawości daj znać, co ZUS na przebywanie z dziećmi przed blokiem przy chodzącym L4 bo osobiście mnie to ciekawi... Idiotyzm:/Qrczak, Kiara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinka84 wrote:Qrczak Hmm...ja sie wtedy to nawet nie smarowalam za bardzo czyms bo pod prysznic jak juz mi wolno bylo wstawac to uzywalam oliwke na mokrą skóre, ale jak uzywasz balsamu to moze przesmaruj na szybko brzuch i zostaw odsloniety zeby sie wchlonął do reszty. Nie popadaj tez w skrajnosci. Ciezerne kobiety mają odruch glaskania brzucha czesto nawet nie wiemy, ze lezymy i glaskamy, to jest najgorsze, a nie to ze raz czy dwa dziennie brzuszek posmarujesz
W zdrowej ciazy tez trzeba zwrocic uwage czy glaskanie nie wywoluje twardnienia, jesli tak to nie wolno bo moze wywolac przedwczesny porod ! I to powtarzam, nie jest rada z Pani Domu. -
Qrczaku, odpoczywaj jak najwięcej - musi być dobrze!!
Kiara, daj znać jak się sprawa rozwiązała
a ja znalazłam nowy wózek godny uwagiBebetto Silvia: https://www.youtube.com/watch?v=FKqdGO7ZmRk albo Bebetto Flavio https://www.youtube.com/watch?v=j6PwIdHbjgI (Niewiele się różnią, ten pierwszy na pewno z zamykaną torbą wg mnie wypada na + )
i to one teraz na równi z Expanderem u mnie. Wizyta w sklepie rozwieje wątpliwościQrczak lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ja wciąż źle sypiam, mam nadzieję, że niedługo się to skończy. Mały wczoraj w ogóle się nie ruszał i zaczynam znów się schizować. Nawet zaczęłam rozważać kupno detektora, ale jak nie będę mogła odnaleźć tętna, to będzie jeszcze gorzej
Wczoraj w sklepie widziałam kobietę z fajnie wyglądającym wózkiem i zwróciłam uwagę na model. Jest to Bebetto Nico Plus. Szarabura jak będziesz oglądać wózki i trafisz na ten egzemplarz, to proszę przyjrzyj się mu i daj znać. Bo ja póki co mogę zapomnieć o jakichkolwiek wyprawach do sklepów w poszukiwaniu wózka
Hana pisałaś, że też stosujesz ten syrop Lactulosum, a możesz napisać jak często go stosujesz, w jakich dawkach i czy go rozcieńczasz wodą? Bo ja z tego wszystkiego zapomniałam, jakie dawkowanie zalecił mi gin -
heloł
Zapraszam na porannką kawę z ciastkiem:)
Qrczak-powtórzę po wszystkich,ale dopiero dziś doczyałam-wszystko będzie dobrze!Leżenie + pozytywne myślenie= sukces ;P
Laski i nie ma co świrowac z tymy szyjkami itp. Trzeba ufać swoim gin, albo ich zmienić. jest tu nas tak dużo na forum,że statystycznie niemozliwe byłoby, gdyby wszystkie miały bezproblemowe ciąże. Każdej może się "coś/nic" przytrafić.
Inka-wyłamuje się z klubu - nie lubię sajgonek- hehe Z "chińszczyzny" uwielbiam cielęcinę z czosnkiem w trawie cytrynowej mmm
szurabura- zwróć uwagę jak umiejscowiony jest wywietrznik w budzie gondoli- będzie słonko świeciło prosto na buzie malucha-tez oglądałam ten wózek-ale odpadł po konkretnych oględzinach.
Ja dzis mam imreze urodzinową m. Lecę do kuchni poczynic torta!
Miłego dnia:)Qrczak, Bajka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jak pierwsz ciaze w 2008 mialam bez problemow tylko na poczatku bol kregoslupa a na koncu zgaga. Ja nie czulam, ze w ciazy jestem. Nawet jak mi sie cokolwiek rozciagalo to nic mnie nie bolalo ani nie ciaglo. A teraz tam mnie ciagnie, tu zaboli, tam plamienie, a tam znowu cos tam ehhh. Momentami na lebale chyba damy rade co nie?
Lola wszystkiego naj dla Twojego mpochwal sie zas tortem
Ja dzis ide do mamy na imieniny. Bedzie rodzina od strony ojca. Bo od mamy nigdy nie przyjezdzali. Jedna by pewnie chetnie przyjechala, ale mieszka w Żarach -
nick nieaktualnyDzien dobry
Piekna sobota sie szykuje. Dzisiaj w planach znow jeziorko, tylko mi jak cos pozostaje tylko kocyk na brzegu bo do wody wchodze po kolona. Ale dzieciaki sie wyszaleja i maz
Qrczak moj tez sie mniej rusza, czasem bo bardzo dlugo nie czuje i tez cos mi nie pasuje, ale nasze maluchy potrzebuja spokoju. Moj jakby sie lenil, im jest starszy tym mniej sie rusza i widocznie tak mu pasuje. -
Dzień dobry
dziewczyny tak sobie zamarzyłam jak fajnie byłoby jakbyśmy wszystkie w miar e blisko mieszkały i takie spotkanie zrobić łaaa))
u mnie na razie ładne słoneczko ale za godzinke ma padać więc korzystam i pędzę do cioci na pierożki a później do sklepu:)
Qrczaczku u mnie przedwczoraj maluch się nie ruszał a jak coś się ruszyło to nie było na tyle mocne żeby stwierdzić czy to dzidzi czy jelita a wczoraj wieczorem chyba z 5 kopniaków dostałam. ale w książce "w oczekiwaniu na dziecko" jest temat ruchów przed 20 tygodniem, ze mawet kilka dni można nie wyczuwać apóżniej znów i to normalne jak chcesz to Ci ja wyślę mailowo jeśli jej jeszcze nie masz jkak wrócę. Mnie w kilku kwestiach uspokoiła:)
Qrczak lubi tę wiadomość
-
Qrczak Kochana odpoczywaj i wszystko bedzie super ;*** ja również biore ten syropek ale na problem zaparc. Gin mowil ze mozna 3x dziennie po łyżce. Mi wystarcza lyzka wieczorem
Ja dzis mam urodziny, jutto rocznica ślubuwiec dzis robimy impreze łączoną. Mamusia mi pomaga bo sama bym nie dala rady.. za szybko się mecze.
kaarolaa, lolaliciouse, Qrczak lubią tę wiadomość
-
Qrczaku jedna łyżkę dużą na czczo, a jak w przeciągu 4 godzin nic nie daje to kolejna łyżka i więcej nie. Takie dostałam zalecenia
Balonik 4kg+
[zdjęcie usunięte]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 22:42
Bogusiar80, kaarolaa, inka84, Niespodzianek:), eforts, Kinga.k, Qrczak, Furia, Bajka, Kiara lubią tę wiadomość