Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
lola no widzisz u Ciebie husteczki kuggies byly suche jak wiór, a ja raz trafilam na takie, ktore ociekały płynem i się darly bez zadnego wysilku
Qrczak te Fitti to przyznam, ze nie uzywalam, bo jak sie zrazilam kilka razy do roznych marek bo albo cena kolosalna a od dady sie nie roznily jakością albo jakosc do bani i nie kupilam innych chusteczek od nie wiem kiedy
Furia skoro nalegasz... to kupie -
Hej
Ja dlatego plukalam podwojnie tzw program intensywne plukanje, bo pralam w proszku jak dla nas doroslych.
Ja chusteczki dada uzywalam. A pieluszki huggies uzywalam przez ponad rok. Bo dada sie nie sprawdzaly dla maludy, albo byla felerna partia. Z kazdej pieluchy wszystko wylatywalo mi. Byla masakra. Ale jak juz mial 1,5 roku to kupowalam dade. -
Ja nie polecam lidlowych chustek - suche sa.
Inka nalegamHihi bedziesz miala na kogo zwalic
WIecie jaka byla ulubiona zabawka Colina jak mial miesiac ?http://www.youtube.com/watch?v=AapqUC2z0_8 tylko przy tym chcial zasypiac
Niestety uszy mu sie popsuly
-
inka84 wrote:Ja uzywam Pampersa tylko w pierwszych kilku tygodniach, potem przerzucam sie na Dada. Kazde z moich dzieci na nich bylo, a ich jakos sie poprawia, tylko ze to widac na przelomie lat. Wiem jakie byly 12 lat temu i wiem jakie są teraz, a są dobre, przepuszczają powietrze, pupa sie nie odparza, nie uczulają (a zdarzaja sie uczulenia na pampki), są miekkie i wygodne. Chusteczki Dada tez rewelacja, duzo lepsze niz np haggies, ktore są jak wykompane w płynie i się drą.
ja też się zgadzam..Dada pieluszki sa superpotem to pampeersa oryginalnego tylko na noc zakladalam..
ponoc zreszta chodza plotki nie wiem na ila prawdziwe ze to tez produkt pampersa tylko dla Biedro
-
Moja przyjaciółka też 1 pampersa a od 2 dady.
milcia femibion2 z dha
ewelinka gratuluję synka (mój też w 20t4d ważył 400g)
Przez Was pewnie i ja coś kupiętaki konik nadaje się od początku?
Siostra mi powiedziała ze dziecko mi się dużo rusza bo ja dużo leniuchuje to oszukuję go, leżę i bujam bioderkami -
eforts wrote:Dziewczyny konik jest od 6 msc wiec macie czas
chyba że nadaje się już wcześniej ale to ja się nie znam.
córa miała od urodzenia. Włączalam i zasypiała przy melodyjkach. Wg mnie warto zainwestować od początku, im wcześniej się dziecko przyzwyczai tym lepiej.
Ja planuję już do brzucha przykładać grające melodyjkiFuria, eforts lubią tę wiadomość
-
http://images.mytoys.com/intershoproot/eCS/Store/de/images/226/70/2267091-2-l.jpg na dole kartonika 0+ pisze wiec od urodzenia
ojjjjj dodam go do zakladek jednak...
Lola jak juz dojdziesz do tego jaki wzor jednak jest naj naj to sie pochwal
Ja nie lykam tych ciazowych witamin bo 3 rodzaje probowalam i po kazdych byl wymiot... Lykam zelazo i wit d.
-
eforts wrote:http://allegro.pl/tomy-projektor-lampka-kubus-lullaby-disney-1862-i4404701153.html
co myślicie o tym? Ale to już chyba dla starszego dziecka? Taki małych nie potrzebuje tyle bodźców co?
dla mnie szkoda kasy + stanowczo za dużo bodźców dla malucha