X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Bajka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety ile mam do nadrobienia, zaraz to uczynię :)

Kciuki za dzisiejsze wizytujące

Inka mnie się z pozytywek podoba też taka
    http://allegro.pl/cloud-b-pozytywka-spiaca-zyrafa-duza-45cm-i4439344229.html

w ogóle tyle tego jest że aż miło popatrezeć :)

"nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko mało prawdopodobne..."

czekamy na Ciebie z miłością :*
    3jgxugpjh2uwut9m.png

<3
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurabura ja jestem chetna za forum z wiekszą ilosćią mozliwosci technicznych :)

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wrote:
    O rety ile mam do nadrobienia, zaraz to uczynię :)

Kciuki za dzisiejsze wizytujące

Inka mnie się z pozytywek podoba też taka
    http://allegro.pl/cloud-b-pozytywka-spiaca-zyrafa-duza-45cm-i4439344229.html

w ogóle tyle tego jest że aż miło popatrezeć :)

Wadla mi w oko od razu, ale zrezygnowalam poniewaz ona nie ma melodyjek tylko odglody natury, a odglosy natury mam w karuzeli fisher price (las deszczowy) i za duzo tej dziczy by dziecie mialo :P

Bajka lubi tę wiadomość

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurabura dzięki za linka:)

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanki dziękuję za nakopanie do tyłka. Mam książki, czekam aż mi tą wielką knigę mąż w pracy wydrukuje :D

Ciekawe czy mój siusiak nie odpadł... ;)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to ja mogę się zająć założeniem, choć ja amatorsko zupełnie :)

Znacie pewnie Wizaż? Ale może nie wiecie o katalogu dla dzieci :)
    http://wizaz.pl/najlepsze-dla-dzieci/

Furia lubi tę wiadomość

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem za forum, najlepiej jak można by było dodawać zdjęcia bez umieszania ich na fotosiiku, albo innych portalach. Nie wiem czy jest tak forum w ogóle.

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka....nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Rozumiem,że Ci na przyjacielu zależy ale on jest dorosłym,rozumnym człowiekiem i to on ma problem,a nie ty. Jak się chce męczyć z durną babą to jego sprawa. Przykre jest to,że walczy sam ze sobą, a raczej się okłamje,że jest szczęśliwy....ale świata nie zbawisz:-)
    Mój mąż był strasznie zazdrosny o mojego dobrego kumpla:-) Jak sobie przypomnę to mnie śmiech ogarnia:-) Aż kiedyś im wódki dałam, posadziłam razem to teraz mój mąż ma mojego kumpla:-)

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • szurabura Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia, są takie fora, ale one też mają jakieś limity dodawanych plików. Jak chce się zwiększyć limity to trzeba zapłacić, ale to już chyba od forum zależy :)

• olcia23 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inka - cholera, ta jego dziewczyna strasznie niedojrzała jest. Przykro, że stawia faceta w takim dylemacie.

inka84 lubi tę wiadomość

f2w33e3kpfaf4vhi.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris jakby to mój o mnie byl zazdrosny to tez bym szybko wódką sprawe załatwiła :P
    Mi jest przykro, ze to moja osoba jest powodem czyjegos nieszcześcia, a nigdy nie zrobiłam niczego przeciwko niej. Jak sie związali to ja juz zareczona byla, krotko potem córka byla w drodze.
    Po prostu pójde mu na reke i zrobie coś, na co jego nie stać. Nie bedzie sie juz meczyl. Sam nie potrafi tego zrobić.

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Inka. Przykre ale sam musi dojść do odpowiednich wniosków.

U mnie deszcz i razem z Panem Psem na kanapie zalegamy:-) Leniuszki śmierdziuszki:-)

inka84 lubi tę wiadomość

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurabura- ja jestem za zmianą-jeżeli miało by byc prościej- czemu nie.

inka-poniekąd znam ten problem...ale mój przyjaciel, nigdy nie był moim facetem-był/jest całkiem jak brat.Pewnego dnia zjawiła się ONA.nie chcę zanudzac historią,więc powiem jedynie że teraz widujemy sie max 1 raz w mc,on sie zmienił, przycichł przy niej, posmutniał. Ona nadal uważa mnie za swoją konkurętkę??(ja mężatka-oni po slubie)paranoidalne.

Doris-83 lubi tę wiadomość

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki na babyboom jest możliwość utworzenia grupy zamknietej ale na niej z kolei nie widac suwaczkow ale mozna wstawiac bezpośrednio foty.

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiamy z Ksawierkiem (poki co takie imię) :)
    2ebetmu.jpg

Kinga.k, lolaliciouse, Bursztynka, Bogusiar80, olcia23, Ita, Qrczak, eforts, Niespodzianek:), Furia, Kiara, Marimiko lubią tę wiadomość

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lolaliciouse wrote:
    szurabura- ja jestem za zmianą-jeżeli miało by byc prościej- czemu nie.

inka-poniekąd znam ten problem...ale mój przyjaciel, nigdy nie był moim facetem-był/jest całkiem jak brat.Pewnego dnia zjawiła się ONA.nie chcę zanudzac historią,więc powiem jedynie że teraz widujemy sie max 1 raz w mc,on sie zmienił, przycichł przy niej, posmutniał. Ona nadal uważa mnie za swoją konkurętkę??(ja mężatka-oni po slubie)paranoidalne.

Własnie tu to samo. Posmutnial, przycichł. Otwarcie mówil, ze jest "zmeczony takim zyciem". Czy tak ciezko jej bylo mnie poznac? Przeciez tez moglaby miec we mnie kolezanke, wpadac na herbate, posiedziec ze mną. Czy ja jej tego bronilam? Przeciez zapraszalam! Nie uciekałam przed nią, nie zbywałam jej, nie zachowywałam sie jak "zlodziejka", nie unikałam... . "Przykro mi" to dużo za mało zeby opisac co czuje, ale jestem juz takze zmeczona. Boje sie zaprosic go na herbatę w środku dnia, bałam sie (przed ciąża) zaprosic na piwko wieczorem, boje sie poprosic o cokolwiek (gówniane sprawy na zasadzie "jedziesz w tym kierunku to sie zabiore i wysadzisz mnie po drodze, wroce sama"). To nie o to chodzi, ze ja mu wisze na ramieniu "zrob to, zawiez mnie, kup mi" Nie! Nic z tych rzeczy, ale ja boje sie juz nawet o drobiazg poprosic, bo wiem, ze to tylko stworzy stresującą sytuacje. Bez sensu :(

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • michaga82 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Tak na szybko Inka odpuść. Ja miałam 2 takich przyjaciół, i obie przyjaźnie się skończyły, jedna była identyczna do Twojej. Obie umarły śmiercią naturalną. Ponieważ to nie jest naturalna przyjaźń kiedy Ty go tylko lubisz a on Ciebie kocha. On cały czas walczył ze sobą. NIe dziwię się jego nowej kobiecie, że jest zazdrosna, bo sytuacja jest trochę chora. Do tego mówisz, że jego dziewczyna jest zołzą ale ty ją zawsze broniłaś. To też wydaje mi się dziwne, bo jak robiła coś źle to trzeba było to jemu powiedzieć bo przyjaźń wymaga szczerości.
    Sorry jeśli Cię uraziłam, ale myślę że prawdziwa przyjaźń wymaga poświęcenia.

kGAop1.png
  • inka84 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaga broniłam ją w jego oczach, bo skoro ją wybrał to chcialam aby byl z nią szczesliwy. Przyszedl moment kiedy mu powiedzialam szczerze co widzę i co myslę, ale to niczego nie wniosło i niczego nie zmienilo.
    Jak pisalam nie opssuje tu wszystkiego, bo to juz bedzie zupelnie NIEanonimowe. Wielu, bardzo wielu szczegolow tu nie ma. M.in. tego co kto komu tu powiedzial.

A co do poswiecenia, to raz powiedzialam, ze lepiej bedzie jesli zakonczymy zupelnie znajomosc i jak juz napisalam - zostalam zburana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:48

ganndqk39u0k0xj0.png

dxgi2rintqxgfhf2.png
  • michaga82 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o nowe forum to nie widzę w tym sensu. Skoro tu wszytko jest ok. Fotki może jest problem wrzucać, ale poza tym dobrze się taj czyta.
    A jeśli chodzi o prywatność to po prostu jak ktoś się czegoś obawia to niech nie pisze za dużo szczegółów.
    Co do FB czasem go czytam, ale nie lubię tego układu różnych wątków a powiadomienia wcale nie są pomocne bo wszytko się nawarstwia.

goto4 lubi tę wiadomość

kGAop1.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka, fajny brzucho i fajowa koszulka :D

Ja dla zabicia czasu przed wizytą zaczęłam rozkminiać wyciągi z banku gdzie spłacam pożyczkę na karcie kredytowej. A że spłacam ją szybciej niż harmonogram rat to mi co miesiąc wyliczają częściowe zamknięcie spłaty i chciałam rozkminić czy dobrze to robią i skąd się ta kwota bierze, tak z ciekawości.

I cholera nie umiem!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrr a skończyłam studia ekonomiczne, aaa!

Jest tu jakiś bankowiec znający się na spłatach rat? :D

Ale przynajmniej parę godzin mi zleciało dnia dzisiejszego. Idę się szykować :)

ewelinka_shn, Ita lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
‹‹ 769 770 771 772 773 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ