Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejho, ja miałam wczoraj pierwsze powitanie z kibelkiem. Jak wracaliśmy to mąż w samochodzie nachuchał mi wódką i jak weszłam do domu to kibelek już mnie wzywał...
Byłam u rodzinnego i dostałam skierowanie na badania na nfz no ale oczywiście nie na wszystkie z listy. Załapała się morfologia, posiew moczu, glukoza, TSH i czasy krzepnięcia. No i do zrobienia płatnie został mi HIV, HBS, WR, grupa krwi i cytomegalia.
I oczywiście z portfela ciągle ucieka na duphastony, bo na miesiąc potrzebuję 3 opakowań. A ten lekarz na nfz wogle się zdziwił że tamta ginka mi zaleciła brać duphaston, no i że teraz to już muszę brać. Kurcze no.
Dziewczyny, powtórzę pytanko, bo może wcześniej gdzieś umknęło: Robicie badania prenatalne? Ginka prywatna policła mi oczywiście swojego prywatnego kolegę, a gin nfztowski mówi że nie są mi niezbędne. -
Dziewczyny, ja dzisiaj jestem cały dzień zdenerwowana. Koleżanka z pracy mi pisała, że szefowa była dzisiaj na mnie zła.. delikatnie mówiąc. To jest dwulicowa kobieta. Najpierw mi mówi, że nie mam się przejmować, że to zwolnienie mi się należy, a tu takie rzeczy słyszę. Wszystko mi się dzisiaj w środku trzęsie z nerwów.
-
No dobra, a orientujecie się jaki koszt i jakie są kolejki? Bo to chyba w 12tc trzeba być?
Mam jeszcze jedno głupie pytanie. Czy jak jestem w 7t2d to jestem w 7 czy 8 tc? nie śmiać się proszę
Milcia, olej szefową, może ma okres albo miała ciężki poranek. Szkoda fasolki na taką babę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 16:35
-
No to faktycznie inna . No i zapomnij o szefowej i leż tam sobie dzielnie w świętym spokoju.
Ja muszę chyba udać się na zakupy poszukać luźniejszych dołów ubraniowych, bo spodnie porobiły się za ciasne. I z cyckonosza moje małe B powoli wypływa. -
Witam sie po wizycie no wiec wszystko idealnie sie zgadza 4t2d termin na 28 grudnia no i jest pęcherzyk 4,8 mm, endo prawie 13 mm macica miękka. Na zdjęciu elegancka fasolka mam brać dupka 3x1 i luteinie dowcipna tak na wszelki wypadek, w pt powtórzyć bete. Dostałam zwolnienie na 2 tyg ze względu na moja prace, juz rozmawiałam z szefowa która przyjęła to naprawde dobrze także bardzo bardzo sie cieszę
Marimiko, Kiara lubią tę wiadomość
-
Naamah, czemu masz dupka? O tak o na wszelki wypadek tylko? Bo ja też mam 2x1 a dostałam od poprzedniej ginki, bo nie przychodziły mi @ regularnie, że niby progesteron miałam za niski. A teraz nowy gin mi powiedział że niby nie był mi potrzebny... no ale biorę