WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimika1986 wrote:
    Witaj malwina89:) Gratuluję ciąży i życzę wszytskiego dobrego:):)niech dzidzia rośnie i się rozwija:)

Ja jutro jadę do kliniki po wynik beta HCG i mam miec robione USG raz jeszcze bo ostatnio wykryła jakąś torbiel i powiedziała ze ciąża zagrożona:( Zobaczymy co mi jutro powie Pani dr...

nic się nie martw musi być dobrze, niech lekarz sprawdzi to Cię uspokoi :) na pewno wszystko będzie ok :)

qbxwkvq.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kasandra za odpowiedz ;) to moja pierwsza ciaza i na dodatek za granica, martwie sie jak cholera :/

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasandra cos dzis jest za dzien dziwnego sluzu. Oby juz nam sie te brzydkie podbarwienia nie pojawiały.

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja tylko melduje, ze jestem w szpitalu od wczoraj. Dzidzius duzo urosl, 2 dni temu mial 1,1cm, ciaza znowu przyspieszyla o 1 dzien. :) serduszko ladnie bije. Zawinily moje torbiele. Takze dalej lezenie , lutka i tyle.
    Moze jutro wyjde :)

• ewelinka_shn Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara mialas plamienie znowu? Jaki kolor? Bo ja dzis mialam jednorazowy incydent z różowym sluzem i panikuje

w57vpc0zcrqzma1r.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara duzo zdrowia :*

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwona krew na pol podpaski, pozniej plamienie brazowe, bol brzucha po lewej stronie. Okazalo sie, ze torbiel sie znacznie zmniejszyla nagle i prawdopodobnie to z niej taa krew. Druga torbiel jest taka sama jak byla.
    W kazdym razie z dzidzia wszystko ok i to najwazniejsze :) kosmowka nie odklejona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrowka mamuski :)
    ja biore tylko kwas foliowy i magnez z b6...moze pozniej zaczne brac prenatalne...a jak u Was z objawami? u mnie zaczyna sie 6 tyd a objawow brak...boje sie troche

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez 6 tydzien i pobolewa mnie leciutko brzych jak na @ i dzis poczułam wrażliwe sutki, az draznil je stanik :). Po za ty nic wiecej.

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja takie bole jak na @ miłam od poczatku dlatego biore cały czas progesteron i nospe kiedy sa naprawede dokuczliwe...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to cały czas chce się siku i strasznie mnie piersi bolą, ale to już przed pozytywnym testem bolały. Czasem mnie też boli jak na okres i tym się martwię, bo gin powiedziała, że takie bóle nie są pożądane.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara a Ty teraz masz 6 tydz. 6 dzień? Bo tak patrzę, że sieć dni po mnie okres miałaś :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia nie kochana dzis mam 7t3d wedlug usg
    Jestem do przodu, bo owulacje mialam wczesiej -w 12dc + dzidzia szybciej rosnie dlatego tak.
    Mnie tez boli na @, ale w szpitalu mowia ze to normalne, bo jajniki pracuja na wyzszych obrotach. Mam nadzieje, ze tak jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 21:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jako jedyna tutaj mam ciaze 5 dni starsza w rzeczywistosci niz wychodzi wedlug OM:)
    Troche smiesznie, bo lezy ze mna dziewczyna, ktora ma ciaze tydzien mlodsza a @ miala szybciej niz ja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 21:43

• Milcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi według ostatniego usg wychodzi, że dzisiaj mam 7 tydz. + 6, bo też większy zarodek i wchodzi owulacja w 12 dc :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • lolaliciouse Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewcznki!
    hoho, święta a tu tyle naskrobane:)

Witam Wszystkie nowe!

Melduję,ze u mnie wszystko ok, lecę zaraz na badania i z Tuśką do przedszkola zanieść urodzinowy tort :)Zrobiłam kotka ;)

przepraszam , poodpisuję potem.

9ewn9jcg1snynms3.png
    nqtk6iyehyxwnxnb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest dopiero 5 tyd + 2 dni a płod ma zaledwie 3 tyg...wiec mysle, ze na jakies wieksze mdłosci to moze byc jeszcze za wczesnie...

a bardzo sie martwie, bo w poprzednich ciazach tez nie miałam objawow jako takich i straciłam je...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś znowu plama krwi o 5 się pojawiła. Mam złe przeczucia, że to się wszystko źle skończy. Słabszy dzień dziś mam :(

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia, kochana bedzie dobrze, tylko lez caly czas! Pisze na innym forum i tam 2 dziewczyny mialy tete kosmowke odklejona i plamienia 3-4 tyg. i po 3 tyg lezenia im sie przykleilo :) trzeba byc dobrej mysli. U Ciebie tez bedzie dobrze! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    U mnie dziś znowu plama krwi o 5 się pojawiła. Mam złe przeczucia, że to się wszystko źle skończy. Słabszy dzień dziś mam :(
    najwazniejsze to sie nie denerwowac, odpoczywaj duzo a napewno wszystko skonczy sie dobrze :) najgorsze sa te pierwsze tygodnie...bede mocno trzymała kciuki za Twoja kosmowke zeby sie przykleiła i nie sprawiała wiecej problemow :)

‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ