Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
mimika1986 wrote:Witaj malwina89:) Gratuluję ciąży i życzę wszytskiego dobrego:):)niech dzidzia rośnie i się rozwija:)
Ja jutro jadę do kliniki po wynik beta HCG i mam miec robione USG raz jeszcze bo ostatnio wykryła jakąś torbiel i powiedziała ze ciąża zagrożona:( Zobaczymy co mi jutro powie Pani dr...
nic się nie martw musi być dobrze, niech lekarz sprawdzi to Cię uspokoi na pewno wszystko będzie ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzerwona krew na pol podpaski, pozniej plamienie brazowe, bol brzucha po lewej stronie. Okazalo sie, ze torbiel sie znacznie zmniejszyla nagle i prawdopodobnie to z niej taa krew. Druga torbiel jest taka sama jak byla.
W kazdym razie z dzidzia wszystko ok i to najwazniejsze kosmowka nie odklejona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia nie kochana dzis mam 7t3d wedlug usg
Jestem do przodu, bo owulacje mialam wczesiej -w 12dc + dzidzia szybciej rosnie dlatego tak.
Mnie tez boli na @, ale w szpitalu mowia ze to normalne, bo jajniki pracuja na wyzszych obrotach. Mam nadzieje, ze tak jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 21:41
-
nick nieaktualnyChyba jako jedyna tutaj mam ciaze 5 dni starsza w rzeczywistosci niz wychodzi wedlug OM:)
Troche smiesznie, bo lezy ze mna dziewczyna, ktora ma ciaze tydzien mlodsza a @ miala szybciej niz jaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 21:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:U mnie dziś znowu plama krwi o 5 się pojawiła. Mam złe przeczucia, że to się wszystko źle skończy. Słabszy dzień dziś mam