Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny powiedzcie czy mam się czymś zacząć martwić bo dziś miałam mierzone ciśnienie miałam 120/74 i do tego na urządzeniu pojawiło się coś z arytmią... przyznam że ciśnienie zawsze miałam wysokie i nigdy tego strasznie nie odczuwałam, kłopotów z sercem nie miałam, kiedyś dużo paliłam ale już od ponad roku nie tknęłam papierosa, a z sercem miał kiedyś problemy tata mój w wieku 28 lat przeszedł lekki zawał, ja obecnie mam 27 lat i zaczynam się tym martwić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 18:08
-
Milicia my w domku w Szwecji zostaje zawZe na swieta wielkanocne jedynie to na Boże narodzenie jestesmy w Polsce w sumie to tak tylko z 2 razy w roku w Polsce jestesmy wakacje i Swieta wolimy sobie częściej na wakacje polecieć niż do polski tyle samo kasy a zero odpoczynku:/
-
Kochane dzis rano zdecydowałam sie z Mezem na czułości. Seksu nie bylo ale orgazm tak... po tym mialam raz rozowy śluz na papierze. Teraz jest ok.odpukac. Sluz juz normalny. Martwic się? Jechac do lekarza? Czy moglo sie tak zdarzyc i mam nie panikowac?
-
Gajka, a mierzyłaś na elektronicznym ciśnieniomierzu? Ja na takim często mam "arytmię". Wystarczy, że ruszysz delikatnie ręką, czasem nawet nie, a już tak wykazuje. Na ekg nigdy mi nic złego nie wyszło Jeżeli się martwisz, to możesz udać się do lekarza. Ja jednak bym się nie denerwowala, bo elektroniczne są pod tym względem bardzo zawodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 18:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaj malwina89:) Gratuluję ciąży i życzę wszytskiego dobrego:):)niech dzidzia rośnie i się rozwija:)
Ja jutro jadę do kliniki po wynik beta HCG i mam miec robione USG raz jeszcze bo ostatnio wykryła jakąś torbiel i powiedziała ze ciąża zagrożona:( Zobaczymy co mi jutro powie Pani dr...Malwina89 lubi tę wiadomość
mimika1986 -
Mimika1989 wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki aby tak bylo. Ja niestety musze czekac na usg bo mieszkamy w szkocji a tu wszystko jest inaczej , pierwsze usg jest między 10-12 tc. Wczesniej oni nie uznaja ciąży za ciążę! Tak sie martwie czy wszystko jest jak powinno. Na szczęście nie plamie, brzuszek za mocno nie boli tylko jak na @ leciutko. U gin bylam jakos w pierwsze dni kwietnia (bylismy w Polsce) wszystko bylo ok ale ciazy jeszcze nie bylo oczywiscie . Dzieczyny mam pytanie do Was czy zaczynacie lykac kompleks witamin dla kobiet w ciazy czy tylko kwas foliowy?
-
witam Dziewczyny wszystkim nowy grudniówkom GRATULUJĘ i obiecuję jutro wpisać na listę u mnie dzisiaj pojawił się ciemniejszy śluz jakby lekko zabarwiony.... u mnie właśnie w tym okresie w każdej ciąży coś się działo, więc jestem przewrażliwiona na ten temat... m mówi, żeby nie panikować, bo zawsze tak miałam, a ja ciągle sprawdzam i martwię się, a m jeszcze jutro w pracy od 9 do 21.... ehhhh zobaczę jak sytuacja będzie się rozwijać.... najwyżej po Teściową zadzwonię, żeby dzieci przypilnowała, a sama do lekarza pojadę.... zawsze około 9 tygodnia plamiłam i widzę, że chyba powtórka się szykuje....
Milcia trzymaj się tam leż grzecznie, a wszystko będzie dobrze bo MUSI byćMalwina89 lubi tę wiadomość
-
Malwina89 wrote:Mimika1989 wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki aby tak bylo. Ja niestety musze czekac na usg bo mieszkamy w szkocji a tu wszystko jest inaczej , pierwsze usg jest między 10-12 tc. Wczesniej oni nie uznaja ciąży za ciążę! Tak sie martwie czy wszystko jest jak powinno. Na szczęście nie plamie, brzuszek za mocno nie boli tylko jak na @ leciutko. U gin bylam jakos w pierwsze dni kwietnia (bylismy w Polsce) wszystko bylo ok ale ciazy jeszcze nie bylo oczywiscie . Dzieczyny mam pytanie do Was czy zaczynacie lykac kompleks witamin dla kobiet w ciazy czy tylko kwas foliowy?
mi lekarz zalecił tylko kwas foliowy, a od 4 miesiąca prenatalne ale w drugiej ciąży prenatalne od razu brałamMalwina89 lubi tę wiadomość