Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No szybciej niż w 14 dc. A kiedy u Ciebie była owulacja? U mnie na pierwszym usg wielkość zarodka odpowiadała tygodniowi ciąży, ale już wczoraj po tygodniu wyszło, że zarodek jest o trzy dni starszy. To czy ciąża jest starsza czy młodsza okaże się dopiero na usg.
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:No szybciej niż w 14 dc. A kiedy u Ciebie była owulacja? U mnie na pierwszym usg wielkość zarodka odpowiadała tygodniowi ciąży, ale już wczoraj po tygodniu wyszło, że zarodek jest o trzy dni starszy. To czy ciąża jest starsza czy młodsza okaże się dopiero na usg.
Wydaje mi sie, ze w 13 dc... ale to tylko moje przypuszczenia:) dzieki za wyjasnienie, stara jestem, a ciemna... -
nick nieaktualny
-
Różnie może być. Widzisz, my się staraliśmy 14 miesięcy. Jak juz się udało, to dwa tygodnie temu zaczęłam plamić/krwawić. I tak leżę tylko cały czas i jak już było dobrze, to w piątek znowu się pojawiło. Wczoraj na wizycie okazało się, że kosmówka się odkleja i kolejne trzy tygodnie musze leżeć. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Różnie może być. Widzisz, my się staraliśmy 14 miesięcy. Jak juz się udało, to dwa tygodnie temu zaczęłam plamić/krwawić. I tak leżę tylko cały czas i jak już było dobrze, to w piątek znowu się pojawiło. Wczoraj na wizycie okazało się, że kosmówka się odkleja i kolejne trzy tygodnie musze leżeć. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Wyobrazam sobie jakie to trudne, zajac mysli i probowac sie nie zamartwiac, kiedy trzeba lezec. Niektore kobiety tocza prawdziwa walke zeby urodzic dziecko. Moge sobie tylko wyobrazic jaka to radosc kiedy maluch sie juz urodzi. 3mam kciuki za Ciebie i malucha. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:Lola bedzie dobrze, ja starałam sie 35 cykli, a na malucha czekam juz 3 lata....mam nadzieje ze tym razem sie uda
Dziewczyny, jestescie dzielne. Maluchy maja szczescie miec takie mamuski. Kurcze trzymamy sie do grudnia!kaarolaa lubi tę wiadomość
-
Cześć dzuewczyny jak tam swieta? Mnie pochłonely ze nie Miałam czasu na kompa zaglądać dzisiaj jeszcze obiadek ze znajomymi i koniec świat we wt do pracy niestety :(jak narazie po tyg brania luteiny żadne plamienie sie nie pojawiło oby tak dalej!
-
Mi nie kazał leZec tylko sie nie przemeczac na maksa ale pewnie jak bym miała plamienia to tez by mi kazał leżeć. Ja mam za długie 2 tygodnie wizytę wogle cos dzisiaj rano obudzilam sie z bólem gardła i cos czuje ze mnie chorubsko chce brac mam nadzieje ze jakos je zwalcze chociaż tylko herbata z miodem hehe
-
goto4 witaj i gratulacje