X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe Mamuśki 2014
Odpowiedz

Grudniowe Mamuśki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    To zależy kiedy była owulacja. Jeśli szybko, to ciąża będzie starsza, a jeśli późno to młodsza.
    Milcia, ale szybsza niz co? Do czego to odniesc?

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No szybciej niż w 14 dc. A kiedy u Ciebie była owulacja? U mnie na pierwszym usg wielkość zarodka odpowiadała tygodniowi ciąży, ale już wczoraj po tygodniu wyszło, że zarodek jest o trzy dni starszy. To czy ciąża jest starsza czy młodsza okaże się dopiero na usg.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    No szybciej niż w 14 dc. A kiedy u Ciebie była owulacja? U mnie na pierwszym usg wielkość zarodka odpowiadała tygodniowi ciąży, ale już wczoraj po tygodniu wyszło, że zarodek jest o trzy dni starszy. To czy ciąża jest starsza czy młodsza okaże się dopiero na usg.

Wydaje mi sie, ze w 13 dc... ale to tylko moje przypuszczenia:) dzieki za wyjasnienie, stara jestem, a ciemna...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie taka stara, bo jeśli patrzeć na Twój nick, to masz tyle lat co ja :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A długo się staraliście?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze mowiac... udalo sie od razu. Dlatego jestem w mocnym szoku, nie zdarzylam sie oswoic z ta mysla. Teraz za to jest wiele obaw, nie mialam pojecia, ze tak krucha moze byc ciaza...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Różnie może być. Widzisz, my się staraliśmy 14 miesięcy. Jak juz się udało, to dwa tygodnie temu zaczęłam plamić/krwawić. I tak leżę tylko cały czas i jak już było dobrze, to w piątek znowu się pojawiło. Wczoraj na wizycie okazało się, że kosmówka się odkleja i kolejne trzy tygodnie musze leżeć. Mam nadzieję, że będzie dobrze.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Różnie może być. Widzisz, my się staraliśmy 14 miesięcy. Jak juz się udało, to dwa tygodnie temu zaczęłam plamić/krwawić. I tak leżę tylko cały czas i jak już było dobrze, to w piątek znowu się pojawiło. Wczoraj na wizycie okazało się, że kosmówka się odkleja i kolejne trzy tygodnie musze leżeć. Mam nadzieję, że będzie dobrze.

Wyobrazam sobie jakie to trudne, zajac mysli i probowac sie nie zamartwiac, kiedy trzeba lezec. Niektore kobiety tocza prawdziwa walke zeby urodzic dziecko. Moge sobie tylko wyobrazic jaka to radosc kiedy maluch sie juz urodzi. 3mam kciuki za Ciebie i malucha.

• Milcia Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Szczerze mówiąc, to już bym chciała grudzień i ciążę za sobą. Wtedy będę mogła odetchnąć.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola bedzie dobrze, ja starałam sie 35 cykli, a na malucha czekam juz 3 lata....mam nadzieje ze tym razem sie uda :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    Lola bedzie dobrze, ja starałam sie 35 cykli, a na malucha czekam juz 3 lata....mam nadzieje ze tym razem sie uda :)

Dziewczyny, jestescie dzielne. Maluchy maja szczescie miec takie mamuski. Kurcze trzymamy sie do grudnia!

kaarolaa lubi tę wiadomość

• oliwia85 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dzuewczyny jak tam swieta? Mnie pochłonely ze nie Miałam czasu na kompa zaglądać dzisiaj jeszcze obiadek ze znajomymi i koniec świat we wt do pracy niestety :(jak narazie po tyg brania luteiny żadne plamienie sie nie pojawiło oby tak dalej!:)

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też ustały plamienia, ale martwię się tą kosmówką, czy się przyklei..

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co milcia gin mówił ? Twoja Fasolka jest silna MIlcia rosnie ładnie serduszko bije oby tak dalej !!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2014, 09:11

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę leżeć plackiem przez najbliższy tydzień, potem mogę trochę wstawać, ale nic nie robić. 13 maja mam wizytę następną, wiec za 3 długie tygodnie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • oliwia85 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nie kazał leZec tylko sie nie przemeczac na maksa ale pewnie jak bym miała plamienia to tez by mi kazał leżeć. Ja mam za długie 2 tygodnie wizytę :/ wogle cos dzisiaj rano obudzilam sie z bólem gardła i cos czuje ze mnie chorubsko chce brac mam nadzieje ze jakos je zwalcze chociaż tylko herbata z miodem hehe :)

w4sq3e3ky3ds3xdy.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesteś na święta w Polsce? Czy u siebie?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • goto4 Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    testowałam przed chwilą i wygląda na to, że się do Was przyłączę ;)

aniar, Magdalenna, kaarolaa lubią tę wiadomość

esyqd4f.png
    vej6x4z.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • aniar Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goto4 witaj i gratulacje :)

9f7c0714c72801dem.jpg
    - Mój blog :)
    Polub mnie na Facebooku:)
    3i492n0a68x5of6u.png
‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ