Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysiok bedziesz z niego zadowolona
Ja w sumie stwierdzilam ze koldry nie kupuje, kupie kocyk , bo male bedzie w spiworku
Ja nie wiem ile przytylam bo mi Colin wage popsul - dba o mamine samopoczucie kochane dzieckoOstatnio mialam 7 kg na plusie, w czwartek mam wizyte u nowego gina i to o 18 to ja bede wazyc tone o tej porze
eforts lubi tę wiadomość
-
Bogusia znalazlas sposob na dzidzie
Furia to synek sie postaral coby mamusi milej bylo
W tej drugiej czesci ciazy tyje sie pewnie wiecej co?
Ciekawe co mi po krzywej wyjdzie za tydzien bede robic
Qurczaku mnie kidys lekark chciala zwaxyc ale cos waga ni chciala zachulac i ja mowie ze wazylam sie w domu 64 no ale ta si uparla waga zatrybila i u niej wyszlo chyba z 67 myslalam ze padne ze smiechu, jakbym chciala ukryc kilka kiloLola83, Qrczak lubią tę wiadomość
-
eforts wrote:Bogusia znalazlas sposob na dzidzie
Furia to synek sie postaral coby mamusi milej bylo
W tej drugiej czesci ciazy tyje sie pewnie wiecej co?
Ciekawe co mi po krzywej wyjdzie za tydzien bede robic
Qurczaku mnie kidys lekark chciala zwaxyc ale cos waga ni chciala zachulac i ja mowie ze wazylam sie w domu 64 no ale ta si uparla waga zatrybila i u niej wyszlo chyba z 67 myslalam ze padne ze smiechu, jakbym chciala ukryc kilka kilo
To prawda, że z wagą potrafi być cyrk. Ja też ważę się codziennie rano. Wczoraj nie mogłam spać w nocy i wstałam o 2, zważyłam się o patrzę 65,4 kg! potem zważyłam się o 6 rano i było 64,4, dzisiaj rano 63,5 kgA u lekarza wiadomo, zawsze wyjdzie więcej!
Piotruś
Helenka
-
Bogusia mój zaczął kopać po śledziku w śmietanie
Ja przytyłam 4,5kg od początku.
Ide zobaczyć tych polecanych allegrowiczów.
Jadę nad morze - jak się w końcu udaDo męża zadzwonili z pracy i siedzę na na wpół spakowanych torbach i czekam... pojefxiemy czy nie? No żesz k... (Przepraszam, poniosło mnie.)
-
Lithe ja przed ciążą przy TSH 4,2 dostałam euthyrox 25. W ciagu 3mcy spadło do 2,3. Mój kolejny gin stwierdził, że przy staraniach najlepsze tsh to 1-1,5 i tak od lutego przyjmuje dawkę zwiekszona do 3,75. W trakcie ciąży tsh podskoczylo mi z 1,1 do 2,2, ale najblizsza konsultacje z endo mam dopiero po urlopie.
-
Ita wrote:Lithe ja przed ciążą przy TSH 4,2 dostałam euthyrox 25. W ciagu 3mcy spadło do 2,3. Mój kolejny gin stwierdził, że przy staraniach najlepsze tsh to 1-1,5 i tak od lutego przyjmuje dawkę zwiekszona do 3,75. W trakcie ciąży tsh podskoczylo mi z 1,1 do 2,2, ale najblizsza konsultacje z endo mam dopiero po urlopie.
Dzięki Ita:)
Ciekawa jestem czemu mi od razu dała 50, mam wątpliwości czy to nie za dużo... Ale kurczę to dobra lekarka jest, nie mam powodu by podważać jej decyzje tym bardziej ze ona nie jest taka pierwsza do dawania leków. No ale ty miałaś większa niedoczynnosc a dawka leku mniejsza, i wszystko jest ok... Sama juz nie wiem -
hej
Lola u mnie jakoś 4,5-5 kg na plusie. Z córą na tym etapie miałam 4 kg na plusie, a ogólnie przytyłam 10 kg. Z czego od 25 tc byłam na diecie bezcukrowej ze względu na nietolerancję glukozy.
Teraz mam nadzieję przytyć nie więcej niż 12, choć kp zleci ze mnie wszytsko raz dwa.
Śpiworka w ogóle z córą nie używałam, a miałam dwa
Qurczak - a jak z Twoją nietolerancją gluzkozy? Dobrze pamiętam, że Ty miałaś ciut wyższy wynik?
Paula przy córce miałam 130x100 i stanowczo za duża. Teraz chyba 120x60
eforts lubi tę wiadomość