Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam o poraku- zbieramy się z Natalką do przedszkola,w międyczasie coś skrobnę do Was
Kassandra- mnie tez ból brzucha sie zmniejsza,zmienia. Zaparcia mam okrutne...
Tak samo jak bóle przez gazy heh...
Moje piersi za to przechodzą same siebie- sutki są meega wrazliwe.
I odrzuca mnie od słodkiego- ciągnie jedynie do mięcha
Milcia- ja myślę że każda z nas czegoś się boi-to normalne- ale TRZEBA być dobrej myśli!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 06:23
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Ja w pierwszej poronionej ciąży czułam się strasznie - senność, zmęczenie ciągłe, ból pleców, wstręt do kawy i brzuch... Teraz oprócz gigantycznych żyłek na piersiach i lekkiego pobolewania sutków oraz podbrzusza kompletnie nic... stąd też te moje straszne wizje że się to źle skończy
Dziewczyny, które jesteście w kolejnej ciąży po poronieniu...przyjmujecie coś na podtrzymanie? Mojq gin jest zdania że prawidłowo rozwijająca się ciąża utrzyma się sama, dzisiaj nawet okrzyczała mnie że poszłam zrobić betaHCG, jestem pełna obaw...
Na dodatek jeszcze nie minął termin spodziewanej miesiączki i to męczy mnie jeszcze bardziej:/ Pozytywny test wyszedł już 9dpo...
Nie denerwuj sie dodatkowo, ja nie robię betaHCG w poprzedniej ciąży robiłam 3 razy przyrastała prawidłowo a i tak poroniłam- tak widocznie miało być, jedyne czego Ci teraz potrzeba to spokoju i pozytywnego myślenia. Ja biorę duphaston tak mi zalecił lekarz, ale też jest podejrzenie niskiego progesteronu a be niego żadna ciąża się nie utrzyma i nie rozwinie. Pamiętaj! To, że straciłaś jedną ciążę nie oznacza, że stracisz kolejną, a jeśli będziesz się stresować tylko sobie i dziecku zaszkodzisz. Wszystko w rękach Boga i tyle
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIta wrote:Dziewczyny nie wierzę, że nareszcie mogę się tu wpisać!
Po 15 miesiącach starań na ovu 2 kreseczki!
A data jak u Kasandry 4 grudnia.Ita lubi tę wiadomość
-
Kasandra wrote:no styczeń to był jakiś wodospad serduszek ja czekam na usg jak dziecko na lizaka teraz zaczyna się kształtować łożysko, więc myślę, że dlatego jajniki coraz mniej bolą to w takim razie chyba dobry znak
-
hej zakupiłam dziś 2 testy zrobię jutro rano jeden a drugi na czwartek zostawiam oby wyszła już ciemniejsza kreska ja mam jakieś obawy,ze po mimo tego ze wyszła ta blada krecha to i tak dostane okresu... A już powoli oswoiłam się z myślą o ciazy.Kiedy mocniej mnie w podbrzuszu zaboli to dziwne myśli już mam... Słuchajcie nie wiem czy zapisać się do ginekologa w piątek czy zaczekać do przyszłego tyg do 5 tyg ciazy.. jestem zielona w niektórych sprawcach jeśli chodzi o ciąże więc bd mi miło jak któraś mamusia mi doradzi. Do później
-
nick nieaktualnyMilitta110816 wrote:hej zakupiłam dziś 2 testy zrobię jutro rano jeden a drugi na czwartek zostawiam oby wyszła już ciemniejsza kreska ja mam jakieś obawy,ze po mimo tego ze wyszła ta blada krecha to i tak dostane okresu... A już powoli oswoiłam się z myślą o ciazy.Kiedy mocniej mnie w podbrzuszu zaboli to dziwne myśli już mam... Słuchajcie nie wiem czy zapisać się do ginekologa w piątek czy zaczekać do przyszłego tyg do 5 tyg ciazy.. jestem zielona w niektórych sprawcach jeśli chodzi o ciąże więc bd mi miło jak któraś mamusia mi doradzi. Do później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 15:45
Kasandra lubi tę wiadomość