Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Julianna mój jeszcze nie poczuł. Na początku jak mały zaczął pukać, to go zawołałam, żeby rękę przyłożył, ale wtedy Junior przestał pukać
A teraz jakiś leniwy się zrobił i puka głównie jak TŻa nie ma przy mnie i jakoś tak delikatniej. Może to przez moją macicę, która była dość nisko, a teraz się uniosła i może dlatego słabiej czuć. Sama nie wiem, zapytam o to gina w piątek na kontroli.
Ponoć już nie widać galerii. Możecie sprawdzić? -
julianna wrote:dziewczyny też luknęłam na link drugiego forum i bez problemu można obejrzeć galerię zdjęć,
ja jadam rybki z puszki takie w oleju albo w pomidorach, chyba są wystarczjąco poddane obróbce termicznej ?? ...nie jem wędzonych -
julianna moj poczul
chociaz kiedy on jest przy mnie to mala staje sie aniolkiem i w ogole nie daje o sobie znac ( jak 2 razy za dzien ja poczuje to jest dobrze), a kiedy odjezdza to wstepuje w nia maly diabel i nie minie 15 min i dokazuje
i przez cale 10 dni przynajmniej raz na 2 godz ma napady kopania
-
Jeszcze nie jadłam w ciąży takich śledzi solonych, choć coraz większą mam na nie ochotę po waszych postach
Mój tato robi rewelacyjne! A TŻ pracuje w restauracji, która słynie z najlepszych śledzi w okolicy, a ja jakoś jeszcze nigdy u nich śledzi nie jadłam i zastanawiam się dlaczego
Chyba trzeba to zmienić
A czy są dozwolone w ciąży, to nie mam pojęcia
Całe szczęście, że galeria już zablokowana, bo zastanawiałam się jak mam usunąć z tamtą swoje zdjęcia
Do dziewczyn, które się zarejestrowany - udzielajcie się proszę! Bo znów będzie kłopot, czy ta X na nowym forum to ta sama X co na Belly. Także piszcie dziewczyny! Nie bójcie siękanapa lubi tę wiadomość
-
julianna mój poczuł kilka razy parę tygodni temu, na samym początku. A teraz ilekroć dzidziuch się dobija to nie zdąży dolecieć.
Hahaha! Ja tak sobie wytresowałam dziecko, że kłade się plackiem na pare minut, zjadam cukierka i... w ten sposób załapało się rodzeństwo i koleżanka na małe przedstawienie kopania i boksowania...tylko teściowa, która usilnie sie ugania za moim brzuchem coś nie może wycelować w czas kopania
lithe ja wsuwałam śledzie lisnera mmm... pychotka!Biszkopcik lubi tę wiadomość
-
mojemu juz ze 3 razy zdarzylo sie poczuc :)a co do twardnienia to ja wydawalo mi sie ze kiedys czulam a teraz sobie mysle ze to chyba dziecko jednak bylo...moze tepa jestm ale w sumie nie umiem poznac o co z tymi twardnieniami chodzi tak naprawde
-
Mysiok gratulacje:) coraz więcej dziewczynek dla Naszych chłopaczków się pojawia
ja lubie "śledzik na raz" z cebulką, akurat porcja dla mnie
Mój M też juz pare razy dostał kopa od syna, a ostatnio tak się wycwanił, że jak jem słodkie, albo owoc to już czeka z ręką żeby poczuc;)
Ostatnio mały nawiązywał łącznośc, kopał, a my zaczynaliśmy śpiewac mu kołysanki i na ten czas przestawał, chyba słuchal, jak przestalisny to znowu kopał i tak 3 razy, a potem mały mądrzejszy od rodziców się znudził he heQrczak, Ita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój mąż codziennie czuje małą
Jeśli chodzi o takie twardnienie, to mi się robi praktycznie codziennie raz, dwa razy dziennie. To jest tak, że nagle mi się robi wybrzuszenie z jednej strony, jak przyłożę rękę, to czuję albo nóżkę albo rączkę pod skórą. Towarzyszy temu lekki ból chwilowy. Trwa to do 10 sekund maksymalnie i przestaje, wszytko wraca do normy.