Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysiok ja mam coś takiego jak Ty, przez 3 tyg bylam chora kaszlalam dzien noc, ale i wtedy to bylo cos jakby zapalenie gardla, niby juz przeszlo a ja od miesiaca dzien w dzien rano przy wstaniu kaszle i czasem w ciagu dnia, juz nie ide do lekarza bo mnie 3 razy osluchiwali i nic.... masakra od tego kaszlu az miesien z prawej strony zebra sobie nadciagnelam i mnie boli przy kaszlnieciach
-
Lola a jeszcze cos innego bierzesz czy tylko stodal,prenalen?
Julianna no właśnie najgorzej ze od tego kaszlu wszystko boli jak sie miesnie spina..lacznie z brzuchemmasakra..a cos bierzesz jeszcze czy juz nic?
ja tez powoli rozpoczlam zakupysuper sprawa ale faktycznie koszty ogromne
-
Dzien dobry
Wczoraj na tamtym forum napisalam kolo polnocy i telefon sie wyladowal wrrr
Teraz naladowany wiec Wam napisze
Wszystko ok. Maz mnie obejzal po powrocie z pracy, bo ja nawet z lusterkiem mam problem. W srode zacielam sie dosc mocno jak sie golilam i mi ta ranka pekla. Albo ja rozdrapalam niechcacy. Najwaznjejsze, ze to nie z drog rodnych
:* dziekuje za troske. Ale jutro ide do mojego rodzinnego. Od trzech tygodni mam kaszel i nic mi nie pomoglo. Poprosze wlasnie o wziewy, bo znajomej pomoglo a tez tak kaszlala. Osluchowo jestem czysta, bo moj gin w czwartek mnie osluchal. A ten kaszel jest meczacy. Zdarza sie przy mocniejszym mi popuscicMarimiko lubi tę wiadomość
-
Gdyby mi się na tym etapie miało coś stać, to nawet nie chcę mysleć... Dobrze Bogusia, że to fałszywy alarm.
Wygląda na to, że kaszel to jakaś plaga przenoszona drogą internetową
Belly mówi mi, że to już 6 miesiąc, ale chyba w jakimś chińskim kalendarzu:P Ale miło być w 6 m-cu, nawet jeli jest to tylko wg jednego źródła
kaarolaa, Marimiko lubią tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualny
-
Karola jak się już ślicznie zaokrągliłaś
Bosko wyglądasz!
Łóżeczko będzie białe? Czy macie zamiar przemalować? Ja strasznie chciałam od zawsze mieć białe łóżeczko dla dzidziusia. TŻ się nie podoba, ale on nie ma nic do gadaniaPrzynajmniej w kwestii łóżeczka
A panowie widać, że skupieni na robociekaarolaa, eforts lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny mi tez sie podoba wlasnie zielony kolor bo jest uniwersalny
a wozek sam w sobie jest bardzo fajny i taka duza gondole ma, jak cos to polecam, kuzynka poleca i znajomi kuzynki ktorzy pozyczyli go az do Szkocji...dla drugiego dziecka kupili sobie w Polsce taki sam bo wg nich byl bardzo wygodny i dobrze sie prowadzil -
Karola ladny brzus
mebelki i wozek tez super no i naprawde duza oszczednosc, ja myslalam ze kupi sie wozek, lozeczko a reszta to dodatek a teraz jak patrze to tu 100 tam 100 i naprawde sie zbiera. Wczesniej sobie myslalam ze jak cos jest piekne i ja to chce to to kupie i juz ale teraz patrze ze to jest nieracjonalne. Myslalam o rozku minky kktory z zalozenia posluzy pewni kilka dni szpitalnych ale moge pozyczyc od kolezanki mniej ladny ale za darmo. Mysle ze bede miala czas i okazje wydac pieniazki na synka
Qurczak uwielbiam Twoje teksty o udziale meza w wyborach wyprawki
Dziewczyny zdrowka!!
kaarolaa, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja robie tak zeby podolac finansowo...oszczedzam na wszystkim na czym tylko moge...i tak sporo jeszcze bedziemy musieli kupic, ale te najdrozsze rzeczy juz sa...
a rozek kupie ale w takim komplecie z posciela i poszewkami do łózeczka jest spory wybor na allegro... -
Ja na początku chcę zawijać dziecko w kocyk (wydaje mi się ciaśniej niż w rożku) a później śpiworek.
Rożka generalnie nie planuje używać (w razie gdyby to będę miała od koleżanki) a kupić chciałam w ramach zachcianki. No ale tak to jest jak zaczęłam kupować pojedyncze rzeczy bez większego ładu bo wpadły mi w oko no ale jak przeszłam do kompletowanie konkretnej wyprawki to przejrzałam na oczykaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobrze, ze w miare szybko przejrzalas na oczy i przyhamowalas z tymi zakupami...
tak to jest jak euforia i szczescie w ciazy zaatakuje...
a mnie dzisiaj jakos muliło po poludniu, mialam niskie cisnienie bo 109/62 (u mnie takie cisnienie to rzadkosc, jak do tej pory zawsze bylo w normie) i co przed 16 przycielam godzinnego komara...2 raz w czasie ciazy zdarzylo mi sie przysnac w ciagu dnia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 22:56
eforts lubi tę wiadomość