Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja najpierw kupiłam magne b6 potem aspargin i zostaje przy asparg inie stosunek ceny 25/4 zł za opakowanie, dawka mniejsza ale mi wystarcza wiec nie przepłacam
aaa ból spojenia tez mam, nasila się po odpoczynku i nocy ale musze przyznać ze przy dłuższym polegiwaniu chyba trochę mi odpuściło
Ale też się pożalę, że od ponad tygodnia znowu codziennie wymiotujeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 16:29
-
A w jakich dawkach bierzecie magne b6 / aspargin? Lykacie oprócz tego witaminy prenatalne? Tak sie dopytuje bo doktorek nie powiedział mi dokładnie jaki preparat i w jakiej dawce łykać, tylko 'jakiś magnez 2x dziennie'. Mam nocne kurcze ludek i oprócz feminatalu łykałam 2x magne b6 i zastanawiam sie czy nie za dużo.
-
Ja aspargin 3x2 - zaczynałam od 3x1 , ale skurcze nie przechodziły. A magneb6 lekarz zalecił 3x1 Ale tak jak pisałam ja poza skurczami łydek mam problem z tętnem i kołataniem serca. I muszę przyznać, ze magnez pomógł.
Różne preparaty z magnezem zawierają różną dawkę magnezu, wiec zalecenie ze masz brac magnez 2 razy dziennie to trochę dziwne. Tak mi się wydaje -
Ja tez odstawiłam już prenatalne bo mam dobre wyniki
magnez rano i wieczorem po 2 tabl
Nawet 6 podobno można na dobę
Co do tej depilacji byłam, przeżyłam nie było wcale tak zle!!!
Myślałam ze będzie gorzej serio Pani bardzo miła profesjonalna, dała majteczki na zmianę i cały czas rozmawialiśmy wiec nie myślałam o tym a ona robiła swoje szybko
Oczywiście nie robiłam całego bo ona mówi ze na pierwszy raz i jak zależy mi na plaże to wystarczy a za drugim razem już mniej boli a tak mogę ewentualnie pomyśleć za 3-4 tyg zobaczę moze sie zdecydujeale to już nie lada odwaga
Myślałam tez o tej depilacji ipl muszę poszukać tu w krk i popytać oraz poczytać bo faktycznie to owłosienie tam mnie strasznie wkurza ! Z nogami nie mam problemu depiluje raz na 4 tyg i słabe włoski mi odrastają bardzo
Spojenie lonowe mnie nie boli wiec nie wiem co czujecie mam nadzieje ze mnie to nie dopadnie ?
Lecę jeszcze na pedicure przed wyjazdem ehhhhhhh -
Kulka41 wrote:Ja aspargin 3x2 - zaczynałam od 3x1 , ale skurcze nie przechodziły. A magneb6 lekarz zalecił 3x1 Ale tak jak pisałam ja poza skurczami łydek mam problem z tętnem i kołataniem serca. I muszę przyznać, ze magnez pomógł.
Różne preparaty z magnezem zawierają różną dawkę magnezu, wiec zalecenie ze masz brac magnez 2 razy dziennie to trochę dziwne. Tak mi się wydajeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 18:19
-
eforts wrote:Ja biorę aspargin 3x1 ale on ma mniejszą dawkę niż magne b6.
I wycofuje to co napisałam dzisiaj o tranie, ktoś mi jakąś ściemę sprzedał a pani w aptece powiedziała ze najlepszy jest z rekina. -
lithe123 wrote:Rekin to duza drapieżną ryba ktora kumuluje dużo rtęci, szczególnie wątroba z której robi sie tran. Dla dzieci bezpieczniejszy jest z dorsza.
Ooo, bo powiedziała mi to kiedyś kuzynka która notabene ma dziecko i tak tu dzisiaj napisałam ale przy okazji ( kupowalismy dzisiaj tran) zapytałam panią w aptece to wręcz się zaśmiała -
Pieluchy chyba nie ma co inwestować w rozm. 0 , 1 tez nie ma co za dużo brac młode błyskawicznie wyrasta. Za to polecam na początek pampers premium ( te biale) one maja taki sprytny paseczek który zmienia kolor jak pieluszka jest zasiusiana. W nocy tylko mały look pomiędzy zatrzaskami body i juz wiadomo, nie trzeba macac, rozpinac i budzić dzieciatka
Huggies i dada sa dla mnie za sztywne jak nasiakna, innych nigdy nie próbowałam, jednak wg mnie pampers rzadzi.
Czesto w lidlu sa te mega boxy pampersa w baaaaardzo dobrej cenie, poniżej 70zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 20:17