Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Milcia ja też szukam używanego, ale duża różnica w cenie to jest przy takich wozkach jak maxi cosi np. 800zl zamiast 2000. Natomiast baby design używane tez widziałam za 800 zł a za 1300 moge kupić na all z fotelikiem maxi cosi citi.
Lola kolory jedo ma nieziemskie. W stacjonarnym sklepie sprzedawca proponował nam 5roznych kolorów ram do wyboru m.in. biała, czarna, srebrna, beżowa, matowe aluminium... więc już nawet nie będę wymieniała kolorów tapicerkiMoim faworytem jest taka cała szara.
Kaarolaa Okruszek malutkiTo wspaniale, że już możesz go dotykać a kangurowanie jest coraz bliżej
-
NaamaH6669 wrote:Podzielcie się info jaki wózek wybrałyście? Bo mam mega mętlik...
-
Melduje się, u mnie bez zmian właściwie... dziś minie tydzień jak leżę w szpitalu. Juz 3 wenflon mam bo mi żyły nie dają rady. Lewa rękę mam cala obolałe, pachnie i plamy czerwone się robią.
Dziś mąż ma iść do ordynatora dowiedzieć się co i jak. Bo na obchodzie to takie pitu pitu żeby się czegoś dowiedzieć, a ja się nie mogę denerwować.
-
eforts właśnie nie daje mi, daje mi tylko taki opis co zostało zbadane jaki jest obraz (np. że uwidoczniony sierp mózgowy, prawidłowy obraz nerek, itp), waga, wiek z USG. Kurcze to jest dr.med niby świetny lekarz, zaj*** kolejka do niego, chyba wie co robi.... Mówi tylko, że wszystko ok, idealnie z wiekiem... Dla mnie może lepiej, bo ja bym potem każdym mm się przejmowała. No nic nie mam siły się przejmować... Będzie, co będzie...
Kaarolaa ja po raz kolejny powiem, że jak widzę Okruszka to jestem mega wzruszona. Mój małż jak zobaczył filmik to zaniemówił, gdyby nie to, że facet to by się bankowo poryczał!
Ita, a widziałaś czerwone jedo? Poluje żeby zobaczyć, ale jak na złość nigdzie nie ma na tej mojej "wiosce". też baaaardzo mi się podoba szary, ale jakoś tak zlewa się z chodnikiem i smutno może wyglądać z bobasem... tak jakoś mi się wydaje...
aniar jaki masz kolorek? wrzucisz fotę plisssss. Milcia tu pisała, że wydaje jej się twardy, jakie Ty masz wrażenia? Mnie zachęca to, że w zasadzie nie widziałam mamuśki, która by nie było z niego zadowolona. Owszem zawsze są jakieś uwagi, ale generalnie każda mówi, że by powtórzyła ten zakup.
szurabura, jaki jest w ogóle "status" na tę chwilę? czekamy co napiszesz po rozmowie z lekarzem. 3maj się dziewczyno!! Jesteś monitorowana cały czas więc nie ma prawa zdarzyć się nic złego.
kaarolaa lubi tę wiadomość
Piotruś
Helenka
-
nick nieaktualnyczesc
dzisiaj moj Okruszek troszke spadł z wagi...wazy 710 gram, ale to dlatego ze musi sam oddychac i jest to dla niego dodatkowy wysilek wiec musi duzo wiecej energii spalic, ale kiedy sie przyzwyczaji to znow ruszy w gore...
dla mnie teraz coraz wiecej daje to, ze moge go czesciej dotykac, a na rece biore po jedzeniu kiedy musi odbic powietrze...no i ta podstawowa pielegnacjaDaisy, Sue, Marimiko lubią tę wiadomość
-
Mi Jedo też się podoba, ale jak mąż zaczął patrzeć i porównywać, to to zauważył. Ja bym na to w ogóle nie zwróciła uwagi.
Ita, widziałam, że Baby używany ok 800 zł niestety. Mi się jeszcze podoba Bebetto Nico Plus i ten nowy znalazłam za 999 zł. -
Kaarolaa, nadgoni 10 gram to nie tak duży spadek, a chłopak coraz silniejszy
Lola przepraszam za otoczenie na zdjęciu, ale mamy remont i w tymczasowym składziku wszystkie dziecięce rzeczy stoją. Jak skończą to może uda mi się lepsze zrobić
Wybraliśmy brązowo-beżowy (to co w beżu ma niesamowicie miły materiał w dotyku), w kropki, bo nasza Aliśka musi mieć wyjątkowy jak z krainy czarówStelaż mam beżowy i jest fajny taki ciepły.
Co do samego wózka, to oczywiście dziecka jeszcze nie woziliśmy, ale jest bardzo dobrze wykończony (taki porządny się wydaje), wszystko fajnie gładko chodzi.
Nie wiem w jakim sensie twardy? Oglądała go cała rodzinka i moja siostrzenica, która dorabia jako opiekunka zachwycała się wózkiem, chwaliła amortyzatory i to że jest właśnie taki "mięciutki"- ona jeździła jakimś wózkiem z górnej półki ostatnio jak się dzieckiem opiekowała i była wściekła, że tak okropnie się prowadzi, że jedo bez porównania lepszy.
Opinii naczytałam się dużo dobrych i zaryzykowałam. Wstępnie jestem bardzo zadowolona, rodzinka wózek też chwali. Tak naprawdę jaki jest dowiem się w praktyce jak będzie pierwszy spacer
Swój zakupiłam na allegro od użytkownika "dzidziusio". Musiałam długo czekać na sprowadzenie kolorku, bo akurat nie mieli, ale wynagrodzili to parasolką, pompką do kół i gratisami dla maluchatakże jestem zadowolona.
Lola83 lubi tę wiadomość
-
karola dla Twojego okruszka to że możesz go choć chwilę potrzymać czy dotknąć znaczy wiele, w końcu mamusia jest blisko... ech wzruszyłam się jak sobie Was razem wyobraziłam
lola jak db pamiętam chodzisz do stankiewicza w toruniu? ja chodzę do wojtynka i on mi co 2 usg średnio robi wydruk ze zdjęciem i taką szrą tabelką z parametrami jak mierzy malutkiej obwód głowy, brzuszka, długośc kości udowej, obok sa klamry czy się mieści w normach, wyliczany jest termin porodu wg usg, a tak to też mi nie wiele mówikaarolaa lubi tę wiadomość
-
julianna wrote:karola dla Twojego okruszka to że możesz go choć chwilę potrzymać czy dotknąć znaczy wiele, w końcu mamusia jest blisko... ech wzruszyłam się jak sobie Was razem wyobraziłam
lola jak db pamiętam chodzisz do stankiewicza w toruniu? ja chodzę do wojtynka i on mi co 2 usg średnio robi wydruk ze zdjęciem i taką szrą tabelką z parametrami jak mierzy malutkiej obwód głowy, brzuszka, długośc kości udowej, obok sa klamry czy się mieści w normach, wyliczany jest termin porodu wg usg, a tak to też mi nie wiele mówi
No właśnie Stankiewicz mi tego nie dajewrrr zapytam go na następnej wizycie... Też dostawałam u poprzedniego lekarza... Ale kuźwa chyba jest ok skoro tak mówi... Teraz to mnie zestresowałyście...
Piotruś
Helenka
-
aniar śliczny wózek
powiedz, widziałaś go przed zakupem czy zaryzykowałaś? I jeśli mogę zapytać ile kosztował zestaw z maxi cosi citi, bo takim jesteśmy właśnie zainteresowani?
Też mnie uwiodło w nim, że bardzo łatwo się prowadzi i nic w nim nie klekocze jak np w x-landerze (na moje niedoświadczone oko). Wiadomo, podobają mi się takie wózki jak ma Kitty i super, że miała okazję kupić go ze zniżką, bo jest zbyt drogi jak na moją kieszeńI tak wypas, że rodzice dali kasę.
Piotruś
Helenka
-
Widziałam w "Świecie Dziecka" widzieliśmy w szarym kolorze i przetestowaliśmy jak się prowadzi. Za swój z fotelikiem cabriofix dałam 2149 z wysyłką.
http://allegro.pl/show_item.php?item=4476773318 z tej aukcji kupiłam- wiem, że są taniej jeszcze na allegro- ja chciałam z maxi cosi cabriofix, szukałam aukcji, żeby ten kolor mój wybrany mieli w ofercie. Niektórzy sprzedawcy na allegro za kolorystykę z edycji specjal memo kazali dopłacać, a tutaj miałam w tej cenie.