Grudniowe Mamuśki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też słyszałam, że do pupki bepanthen jest dobry. Na razie kupiłam bepanthen, po testach się okaże i najwyżej wymienię na linomag
aga.just lubi tę wiadomość
-
Kulka na stronce SrokaO pisała, że jest ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwka on jest jeszcze za maly zeby zobaczyc czy zaczyna sie retinopatia, ale po 4 tygodniu musi miec pierwsze badanie...jesli nic nie wyjdzie za 2 tyg powtorka i tak pozniej beda wizyty jak dlugo bedzie taka potrzeba...synkowi kolezanki obok stwierdzili retinopatie I stopnia dopiero na 3 badaniu...teraz kolejne bedzie bedzie mial w poniedzialek razem z moim Okruszkiem...
-
Kaarolaa napisz coś jeszcze o kangurowaniu. Jak długo to trwa? Czy będziesz mogła małego sama karmić?
Przy okazji witam się ze wszystkimi nowymi Mamami. Nie wiedziałam, że tyle nas podczytujeFajnie, w grudniu będzie raźniej
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
FURIA tez polowałam na tą dostawkę, ale ostatecznie nie kupiłam... a gdzie zamawiałas?
mozesz podac namiar ??
co do butelek to mi mama kupuje antykolkową butelke dr Browna. Wszystkie dzieciaczki w rodzinie byly taka wlasnie karmionaodpukac problemu nie bylo
ale tylko ta jedna bo tez chce karmic piersia, nie wiadomo jak bedzie a ona mi ja zakupi po porodzie dopiero jak bede w szpitalu.
Podgrzewacz i sterylizator planuje kupic philips avent ale tez po porodzie, bo tak czy tak planuje karmic max 5-6 miesraz ze szybko i zawsze masz podgrzane, a dwa szybka i prosta sterylizacja !
-
Kitty nie bardzo jest sens zebym namiar podawala bo ja nie mieszkam w PL
Ale masakrycznie ciezko dostepne sa u mnie te lozeczka, jedynie brazowe i rozowe wszedzie sa, a to szare tylko na 1 stronie znalazlam, na innych 8 tygodni trzeba bylo czekac
-
A no tak bo Ty bedziesz miala cc to faktycznie wygodniej jak bedziesz obolala albo cos...
Nie jest to rzecz niezbedna wiec jakos dam rade:) za to fotel do karmienia zakupuje zeby mi bylo wygodniej
A mojej siostry coreczka po kapieli idzie spac tak ok 20-21 i budzi sie o 2 w nocy i pozniej o 5
suuper dziecko! tez takie chceFuria lubi tę wiadomość
-
KittyKAte poszukaj, są tańsze! Długo byłam zdecydowana na tę dostawkę i znalazłam takie za mniej niż 500 zł.
Furia, dzięki za zdjęcie, to ja prosiłam
Ostatecznie zdecydowałam się na to: http://www.cudownaplaneta.pl/pl/lezaczki-bujaki-i-hustawki-niemowlece/67227-tiny-love-wielofunkcyjny-lezaczek-bujaczek-lozeczko-3w1.html
I myślę, czy zamówić.
Plusy (chyba):
1. Będę mogła bujać jedną ręką nie budząc się (jeśli potrzebą małego będzie uwaga, a nie pierś albo kupka...)
2. W zestawie jest już ładna karuzelka
3. Daszek ochroni małego gdybyśmy chcieli z małżem poczytać
4. Później wykorzystam to jako bujaczek
Ale nie będę używać funkcji wibracji!Furia lubi tę wiadomość
-
aniar pokój wygląda rewelacyjnie, fajny styl;
furia jak poszukałam dostawki w necie to też mi gały wyszły znalazłam za 750zł ..woooo matko;
ja myślę że do 500zl wyrobię się z łóżeczkiem, materacem i zestawem wkład i pościelaniar lubi tę wiadomość