Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy któraś z Was nie chce Pampers Pants rozmiar 4 w korzystnej cenie? Kupiłam boxa w Biedronce ale Madzia ma uczulenie na nie nawet boxa nie otworzyłam no miałam paczkę na próbę. Najlepiej Kraków bo spora paczka do wysyłki.
Czekamy na Synka 💙
26dpt USG jest ❤️
20dpt-2mm zarodek 😍
Beta 9dpt-113,92; 11dpt-260,59; 17dpt-2380,97
24.08.2024- transfer 4BB (❄️3BB)
---
Krzyś 26.07.21(36+4tc)💙
Madzia 13.12.19 (40+1tc)💓
21dpt USG- 2,5mm szczęścia♥️
Beta: 6dpt-46,8; 8dpt-132,3; 10dpt-393,7
02.12.2020 - Transfer blastki 6cio dniowej 6BA
23dpt jest ♥️
Beta: 6dpt-47,16; 8dpt-140,50; 10dpt-361,70; 16dpt-6550
26.03.2019r.-Transfer blastka 4BB
21.03.2019r.-Punkcja (pICSI)- 3 blastki (3BB, 4BB, 6BA)
01.2019r. Laparoskopia - niedrożne jajowody
Starania od 10.2016r. -
Kamcia, szacun jeśli zostaniesz sama z trójka dzieci na tyle czasu.
Melduje że wyszły nam 2 górne jedynki. Także bilans zębów na dzisiaj to 4 sztuki. Szymek ledwo zaczął wstawać a teraz wspina się i wstaje przy wszystkim co się da 🤦♀️ wczoraj jego ulubioną zabawą było stawanie przy łóżku i puszczanie się, on się śmiał a ja zawału prawie dostawałam 😱 do tego po kilku pięknych nocach, przyszły wczorajsza i dzisiejsza, gdzie Młody co chwile cycka chciał 🤦♀️ także jestem zombie.
Powiem Wam,że nie wiem jak to będzie u nas po nowym roku. U męża w pracy są zmiany, i wczoraj potwierdziło się że jego stanowisko będzie zlikwidowane, zostało mu zaproponowane niższe, ale nie wiemy na jakich warunkach 😢 jak nie przyjmie to zwolnienie z odprawą. Kurde nie wyobrażam sobie że teraz miałby szukać pracy...08.10.2011 Córka ❤
15.11.2014 Aniołek
26.05.2018 Aniołek
16.12.2019 Synek ❤ -
Takamama wspolczuje co do pracy meza, mojemu podnieśli kwalifikacje i przez tydzień zastępował brygadziste ale mowi ze ma dosc nie mial czasu jesc 😅 śmiałam się z niego ze zamiast sie cieszyć to narzeka. W tamtym roku w listopadzie mial zmienic prace na szczęście nie zmienil bo zaraz pandemia i ludzi pozwalniali. Lepiej robic za mniej nic w ogole w tych czasach.
U nas kolejna noc nie przespana mimo przeciwbolowych corka się budzila i kręciła ale od paru dni je tylko 1 raz w nocy oby juz tak zostalo. Zęba jeszcze nie ma ale dziąsło okropne i drugie tez jakies dziwne sie robi moze 2 jedynki wyjdą 🙈Synek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Oby bo jedno dziąsło sine a zdrugiego schodzi jej skorka chyba ze gdzies podrapała ale jak ja karmie to nie chce łyżeczki do buzi włożyć tylko tak skubie chyba ja boli.
Wiem wiem jak duzo obecną to kiepsko a nie rozglądał się za jakas inna? Ja sie modlę zeby granic całkiem nie zamknęli bo wtedy u meza pracy nie będzie w ogole i znow im 1000 zl wezmąSynek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Mamy ciężkie czasy, będzie tylko gorzej
Więc jeśli chodzi o pracę w tej sytuacji tp sama uważam że warto trzymać się tego co się ma
Jak się nie da to brać co jest byleby bylo jakieś pewne i statyczne
Ale kazdy z nas ma granice godności...
No i są różne branże, niektóre opadną, inne zyskają więc i ten fakt ma znaczenie przy podejmowaniu decyzji
Chyba jednym trzeba się pocieszyć-po każdej burzy wychodzi słońce -
Dziś Małgosia jadła w nocy 😉
Za to mlodszy wstał znów o 5...
Podejrzewam że to zmiana czasu. Ciężko przeanalizować cały tydzień bo były dni bez drzemki ale na świeżym powietrzu, normalna godzina snu (A nie 17:50)I wstawal po 6
A wczoraj drzemka, zasnął normalnie, wstal z pełnym pampersem (A to rzadkość) czyli nie dokuczal pełny pecherz
A jak to Patryk-krzyki piski to na porządku dziennym , najpierw obudzil siostre, potem brata...
Brat nie wyspany to brat zly i tak do 8 zaliczyliśmy 2 mega histerie po pierwszej patrykowej)
Dzień zaczęłam od tabletki na ból głowy👍 -
A ja wysłałam starszego syna i męża do dziadków, żeby syn mógł się trochę wyszaleć.
Zostałam sama z młodym i mi się nudzi...😁 Ogarnął mnie ogromny leń, nie będę sprzątać tylko odpoczywać, a co mi tam ,raz na pół roku się należy. Już nie pamiętam jak to jest opiekować się jednym a nie trzema ( bo mąż też jak dziecko, największa maruda z całej trójki 😁). Młody do niedzieli na antybiotyku ale widać że już zdrowieje😃
Tak się cieszyłam że kupiłam buty bobuxy i co! Okazały się za małe i nie ma zwrotów bo zakup był od osoby prywatnej.
Masakra nie wiem co mam z nimi zrobić, buty są super tylko syn ma stopę jak klopsik i buty są za wąskie. -
A ja zamówiłam w pt butelkę i będziemy probowac karmić się mm. Moje piersi są na wykończeniu a właściwie jedna bo druga odrzucił już dawno raz na jakiś czas uda mi się go przystawić. Będę chciała naprzemiennie jakoś go karmić żeby tak całkowicie nie zabrać mu cycusia☺️Do końca roku jeszcze pociągnę. Ciezko się rozstac🙃
Tak to jest dziewczyny z ta praca, czasy takie ciężkie ze brak słów. Akurat mój mąż zmienił prace bo się nadarzyła okazja, tamta miał pewna a ty umowa do czerwca no ale nie chciał tam pracować. Zarobki wyzsze weekendy wszystkie wolne wiec czego chcieć więcej. Zobaczymy jak to będzie. Ja się tez obawiam swojego powrotu do pracy jak to pogodzę wszystko...
Kamcia z tymi misjami to tez na pewno u Was ciezko wszystko na Twojej głowie .. ja mam rodzine w swoim mieście ale tak się składa ze muszę liczyc zawsze na siebie. Rodzice pracują. Najgorsze to prowadzenie do szkoły było w te deszcze trzeba było razem się zebrać, spieszyć eh
Olza a nie możesz wystawić na sprzedaż tych bucików? Na jakiejs grupie na Facebooku lub olx
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 12:15
-
Olza ja synowi zamowilam ostatnio buty rozmiar 30 i noga mu nie weszła 🤣 a mama mu kupila tez 30 i za duże 😑 takze butów dalej nie mamy 😅 i nadal nie mam kurtki dla corki szukam przeglądam ale albo kijowy material albo cena powalaSynek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Byłam z małą u neurologa i dalej nic nie wiadomo. Wszystko z nią ok, podobno ten typ tak ma Dla spokoju zrobię jeszcze badania krwi. Jeśli nic nie wyjdzie to znaczy, że muszę zacisnąć zęby i czekać na lepsze czasy. Może po odstawieniu kp będzie lepiej spać ale nie chcę jej jeszcze odstawiać. Adela dawaj znać jak Twój zareaguje na butlę.
-
AdelaX to nie tak właśnie łatwo sprzedać. Ja wystawiam ubranka. I naprawdę cenę biorę małą. To zainteresowanie zero. Np kupiłam synkowi nowe butki 19 rozm nagle przeskoczył rozmiar i nienoszone. Cena 89. Kupiłam na promo. Za 45 PLN. Wystawiłam za 40. I co przeglądniec zero! Po synku długo nikt nic nie brał z ubranek więc koleżance oddałam prawie wszystko co chciała. I tak z wieloma rzeczami np ciuszki po córce nie mogłam sprzedać 2 kartoniki. U mnie wszystko zawsze zadbane, wyprasowane bez plam. Chciałam sprzedać wszystko cena wychodziła 2,5 PLN za sztukę to jeszcze nikt się nie mógł zdecydować. A były swetry, body, spodnie kombinezon dresowe ect... Ta apka vintage to wogole z D. Teraz z powrotem na olx wystawiam. Chociaż wiele oddaje. Już tylko kurtki, buty, czy swetry wystawiam.
Taka Mama no to super postępy Szymka oby tak dalej.
Ja dzielnie uczę syna schodzić z łóżka ale narazie woli wejść niż zejść a boję się że nagle by spadł. Często jak jestem w innym pomieszczeniu to idzie na łóżko do dziecięcego pokoju i tam się bawi tylko tamte łóżko jest niskie te na salonie połowa wyżej. Bo u mnie wyjątkowo mój syn wogole nie ma łóżka z barierkami. Mamy dostawkę i teraz kupiłam łóżko domek dla 2 dzieci. Jak się nauczy schodzić będzie spać w swoim pokoju😀 narazie w dostawce jest ok. On sobie w nocy przechodzi do mnie na cyca.
AdelaX mój syn jak nie chciał prawego cyca to przystawiałam go do lewego tylko wykręcałam się tak żeby on był pod lewym cycem a dostawiam prawego🤪 teraz już nie mam problemu tylko u nas tak falowo. A że mam dużo pokarmu to muszę mu jakoś podać 😀
Taka Mama. Współczuję stresującej sytuacji. Mąż ma pracę z klientem i ludzie niektórzy mają obcięte pensje o 50% lub niektórzy stracili pracę. 😩 To trudną sytuacją dla wielu. Mam nadzieję jednak ze dla twojego meza nie potraktują tak źle i ewentualne potrącenie pensji będzie niewielkie. Lepiej chyba tak niż obecnie szukać pracy😒
19.05.2017r Córeczka 🧡
1.08.2019r będzie chłopiec 💚
15.12.2019r g 4.06 przyszedł na świat nasz Bobas ♥️
3600g 56 cm 🥰
-
nick nieaktualnyNajlepiej zawsze liczyć na siebie i tylko na siebie, bo łatwo się przeliczyć. Masz rodzinę na miejscu, znajomych, wszyscy deklarują zawsze pomoc, ale jak coś nagłego wypadnie to jakoś nigdy nikt akurat nie może.
A jak ktoś jest sam to przynajmniej się nie natnie. Takie życie.kamciaelcia, AdelaX lubią tę wiadomość
-
To ja sprzedaje ubranka za 2zl, 5zl, 7 zł
Idą
Co jakiś czas po troszku
Grosz do grosza...dzieci mają plac zabaw na dzialce
Na kolejny jest
Ale!!!z wysyłką odkładam, tzn za wysyłkę place z portfela, kasa za sprzedaż na koncie. Ale fajne "oszczedzanie "
Jedynie buty Bartek których syn nie założył sprzedalam za 110l plus wysyłka A kupialam za...119 z wysyłką 🤣🤣
Wczoraj poszly treginsy za 8zl wysyłka 15zl i tego nie rozumiem
I daję mnóstwo gratisow
Np nowe koce czy kocyki 🙈 -
Ja też sprzedaje dużo ubranek i akcesoriów.
Wiem co się głównie sprzedaje w necie, jakie firmy.
I do tej pory udało mi sprzedać wszystko po synku, wszystkie ubranka od 50 do 74.
Łóżeczko,monitor, Bujak, nianie elektroniczną, wózek, maty, itd. wiadomo sprzedaje za mniej niż połowę ceny bo inaczej nie pojdzie.
Ale mi się już nie przyda nie planuje więcej dzieci.
Z tymi butami jest taki problem ze nie wiedziałam że nie można ich zwrócić.
Ogólnie nowe kosztują 280 zł. Wystawiłam na olx za 105 bo za tyle kupiłam, buty są nieużywane, nowe. Używanych bym nie wystawiała na sprzedaż.
-
Ja tez sprzedaje ubranka za grosze i jeszcze ludzie są mega wymagający..a zmierz to a sprawdź tamto.. a cena 5-10 zł. Nie zawsze się udaje sprzedac wtedy wydaje znajomym. My mamy takie grupy lokalne na Facebooku i tam najczęściej lub na olx
Sama się boje jak to będzie z ta butla, kurde lubie karmić ale teb ból piersi jest nie do zniesienia. Jak dostanie butelkę to może podlecze ją trochę -
Przełożyli mi wizytę do ginekologa na dzis ciekawe co mi powie 20 dni mialam okresSynek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
Nie uwierzycie...sama nie mogę uwierzyć...chce mi się ryczec na samą myśl ...
Miałam dziś wypadek na mieście
Szłam z dziecmi I uderzylo we mnie koło od tira... nic mi w sumie nie jest ale jak pomyślę że moje ciało uchronilo dzieci to nie umiem się opanować