Grudniowe mamy 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale jaja! Gratulacje!
-
Poziomka, co za niespodzianka
Magda_sz, najlepiej pomoze fizjo. U mnie tez bylo w tym samym miejscu i gin powiedziala, ze moze pojawic sie przez kilka dni przy przemieszczaniu zarodka z tylu do przodu wiec powinno przejsc niedlugo Mnie zlapalo dokladnie na wyjezdzie weekendowym
Coreczka 11.2019 -
Słuchac super jest cały wykres nawet, bije 178 rozkminiam jak Wam to wrzucić tutaj to same się przekonacie. Może jakoś na YouTube ale to jutro nie wierzylam że tak szybko wykryje! Pierwsze wykryło moje i myślałam że to dzidiza ale 90 to mało myślę jak na ten wiek dzidzi. Ale napilam się coli, położyłam wygodnie w rogali i na środku zaraz nad wzgórkiem łonowym no słychać jak siemasz coś pięknego, jestem tym sprzetem zachwycona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2019, 22:53
mmalibu, AnitaK, Meggi89 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:https://instaud.io/3G4K
Dajcie znac czy działa link, jak ja kopiuje to działa
Poziomka
Gratulacje! Ja po cichu też liczyłam na bliźniaki, bo miałam stymulowany cykl i 2 pęcherzyki pękły 😜 ale jest jeden ludzik i też jest cudnie ☺️ Gratulacje podwójnego szczęścia. A z ciążą bliźniaczą chyba rzeczywiście jest tak, jak mówi Twój lekarz, więc się nie martwAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Malamia wrote:Jak pięknie słychać! no to teraz bedziesz duzo spokojniejsza. Ja swojego nie slyszalam jeszcze nawet na wizycie. Pokazali mi tylko na usg. Mam nadzieję ze na nastepnej uslysze.
Mam do was pytanie, juz sie tutaj pewnie nie raz pojawilo, ale jak nie zapytam to zeświruję. Przestaly mnie bolec piersi. Juz od kilku dni praktycznie nie bolą. Moze czasem gdzies w nocy lekko czuję, ale do tej pory tak rwały i to w zasafzie od samej owulacji, ze nie miałam wątpliwości. Myslicie ze to moze oznaczac cos zlego? Oprocz tego jeszcze zdarzaja sie mdłości. Wczoraj wymiotowalam, ale mimo wszystko zaczynam sie bac... Wizyta dopiero w czwartek za tydzienAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
poziomka super wiesci !!!
Tez liczylam na blizniaki bo tez u mnie babcia od blizniat ale byl jeden pecherzyk z serduszkiem...
Byłka kajzerka minie smakuje a ta duza jest za duza wstalam i od rana kuje mnie brzuch ale do jutra wytrzymam nie wiem jak ale musze
Tak sie przejmuje ta wizyta jutro ze snilo mi sie ze mialam robione usg byl juz ladny ludek i najwazniejsze bylo serduszko plakalam ze szczescie na lezance kolo usg10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
Ja mam od kolezanki i szukalam 2 i 3 dni temu i nie znalazlam, tez znalazlam swoje i sie cieszylam a pozniej sie zorientowalismy ze to nie to 😅tylko ja mam starszy model bez tych bajerow typu aplikacja, wykres itd. Wczoraj dopiero tez kupilam ten specjalny zel bo przedtem na krem. Jakos boje sie znow probowac ze nie znajde ja nie naleze do cierpliwych 😂moze za kilka dni znow sprobuje.
magda sz wrote:https://instaud.io/3G4K
Dajcie znac czy działa link, jak ja kopiuje to działaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2019, 07:14
-
Ja byłam przerażona, że teoretycznie mogą być bliźnięta ( czysto teoretycznie bo są tylko w odległej rodzinie), nie wyobrażałam sobie dwójki i 1,5 roczniaka, jednocześnie wiem, że byłoby to ogromne szczęście. U Ciebie, Poziomka, tak typowo - bliźnięta "skaczą" co dwa pokolenia.
Nie kupuję detektora, ale rozumiem potrzebę posiadania go.
MamJużSyna, oby był to sen proroczy. Mi się na początku ciąży śniło, że w bardzo łatwym porodzie urodziłam dziewczynkę, też liczę na to, że się spełni. Co prawda poród był tak łatwy, że nie zdążyłam do szpitala, ale może to akurat tylko senna fikcja.
Hehe, Pawojoszka jeszcze nie miała USG, może być więcej bliźniąt. -
Fermina wrote:Ja byłam przerażona, że teoretycznie mogą być bliźnięta ( czysto teoretycznie bo są tylko w odległej rodzinie), nie wyobrażałam sobie dwójki i 1,5 roczniaka, jednocześnie wiem, że byłoby to ogromne szczęście. U Ciebie, Poziomka, tak typowo - bliźnięta "skaczą" co dwa pokolenia.
Nie kupuję detektora, ale rozumiem potrzebę posiadania go.
MamJużSyna, oby był to sen proroczy. Mi się na początku ciąży śniło, że w bardzo łatwym porodzie urodziłam dziewczynkę, też liczę na to, że się spełni. Co prawda poród był tak łatwy, że nie zdążyłam do szpitala, ale może to akurat tylko senna fikcja.
Hehe, Pawojoszka jeszcze nie miała USG, może być więcej bliźniąt.
Moze to smieszne ale w pierwszej ciazy wieczorem przed snem lezalam i sobie myslalam zeby dziadek mi dal znac co bedzie czy chlopiec czy dziewczynka i wtedy mialam dwa sny jeden ze musialam dojechac do pewnego miejsca autem a pozniej łódka i przepłynąć rzeke zeby dotrzeć do przychodni na badania a drugi to miałam usg i dziecko pokazało ładnie co ma miedzy nogami ( jajeczka ) co poznij tak byl na usg i dalej w tym snie bylo ze porodowka byla na samej gorze w ostatnich drzwiach jakby w bloku i zegnalam sie z mezem bo polozna nie pozwolila mu wejsc i mowi do niego ze jutro jak pan wroci to zobaczy pan juz zone z synem ja wchodze na porodowke zla jak cholera bo sie okazalo ze inne 2 kobiety mogly wejsc z mezami a ja nie i sie obudzilam ... I mam syna10.07.2016 3500 gr 54 cm Wojtuś
12.02.2019 (*) aniołek 7t -
mmalibu wrote:Dziewczyny a kiedy spodziewacie się poznać płeć? Albo w poprzednich ciążach poznałyście?
Poziomka podwójne gratulacje 😍 -
U mnie chyba już w 12 tygodniu widzieliśmy siusiaka i jajeczka, bo akurat tak ładnie okrakiem siedział 😂 ale lekarz jeszcze kazał się nie nastawiać, bo to mógł być jeszcze jakiś wyrostek czy coś w tym stylu i że może być jeszcze dziewczynka. Na genetycznych było widać to samo, ale tamten lekarz też nie ośmielił się powiedzieć, że to chłopak 😜 Dopiero chyba w 16 tygodniu lekarz prowadzący potwierdził, że prawdopodobnie chłopak.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
nick nieaktualny